Manžel vulgárne nadáva na syna

13. feb 2022

Je podľa vás normálne, keď otec dieťaťa po tom, čo ho dieťa nahnevá, ide do druhej izby a tam nahlas povie napr. : v#@&baný sk#&@rvenec? Je to počuť aj tak do ďalšej izby. Muž si myslí, že to to normálne. Ja sa chcem rozviesť, je mi z toho zle.

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
andreakukelova
13. feb 2022

podľa mňa to normálne nie je...

lenkamatkova
13. feb 2022

toto by chlap povedal na môjho syna iba raz....už by ho nevidel

janickacrazy
13. feb 2022

@lenkamatkova len problém je v tom, že aj keď sa rozvedu, tak bude môcť syna vídať a bohvieako sa bude k nemu chovať, keď tam bude s ním sám 😔

autor
13. feb 2022

@zahrajzlato vtipné... Už ti je lepšie? Uľavil si si? Ako som to mala vedieť, že sa niečo také stane v budúcnosti? Nechaj si svoje múdre odpovede radšej...

bikarbona
13. feb 2022

Je to hnusne 😢 To by som nevedela ani na cudzie decko.

ukulela
13. feb 2022

je to jediny problem, resp. len toto su neprimerane reakcie, alebo je problemov viac? ak inac fungujete OK, asi by som skusial psychologicku a parovu terapiu, - nech mu pred tebou vysvetli, co to dietatu moze sposobit atd. ak su ale jeho reakcie mimo misu aj v inych oblastiach a nevies to zniest a tolerovat, tak potom asi len rozvod .... a teda nie, nie je normalne dietatu vulgarne nadavat. ked bude vacsi, bude ho mlatit?

hipuska
13. feb 2022

Koľko má syn rokov? A čím ho napríklad nahnevá? Je to malé dieťa alebo papulnaty pubertiak? (V žiadnom prípade si nezastavam otca, len treba sa na problém pozrieť komplexne)

bibina32
13. feb 2022

Nie, nie je to normálne. Chápala by som to keby to bol dospelý syn, ktorý Vám ukradne peniaze alebo užíva drogy. Ale pokiaľ je to malé dieťa a opakuje sa to, nepomáha ani dohováranie, tak bude lepšie ísť od seba. Veď dieťa môže kopírovať správanie rodiča. A nechcela by som, aby mi toto dieťa niekedy povedalo.

autor
13. feb 2022

@hipuska 6 ročný chlapček...

kakakina
13. feb 2022

Tiež poznám takého otca, ked prišiel z roboty vzal si na ruky psíka a priateľke povedal vezmi toho bastarda (jeho syna) nech mi tu nereve. Vtedy som dotyčnej povedala, že vzala by som to dieťa, ale viac by ho nevidel.Sú spolu a už manželia dodnes.Ja by som toto na moje deti nedokázala počúvať , odišla by som😢

pribinak
13. feb 2022

Podstatný faktor - vek. Netvrdím že je ok nadávať vulgárne pubertiakovi, ale viem si prestaviť situacie, kedy to rodič nevydrží a vybuchne takýmto spôsobom

Asi to chce dlhší rozhovor, že je to prekročenie hranice a nepovažujes to za správne,

autor
13. feb 2022

@hipuska stačí, že ho syn nepočúva. On sa nevie s ním porozprávať, vysvetliť mu, prečo ho musí poslúchať a čo od neho chce. Vie len kričať a vyhrážať sa, že ho zbije. 6 ročné deti hnevajú, tak klasicky... Nerobí podľa mňa nič extra zlé, proste neposluchne. Robí si po svojom..ja už som mužovi vysvetlovala, že si podľa mňa pýta tak jeho pozornosť, lebo sa mu málo venuje.

mamina1419
13. feb 2022

Ten chlap je blb. A to je ešte pekne pomenovanie preňho . Skús vysvetliť aj synovi nech po posluchne aby ste mali pokoj . A ty pories zatiaľ rozvod. Toto nie je normálne.

0silvia0
13. feb 2022

Uplne neotcovsky typ. Ked bol syn malicky, bol pri nom ok?

autor
13. feb 2022

@pribinak vieš koľko krát sme mali taký rozhovor? Ja už som ako psychológ, toľko krát som mu povedala, že toto nebudem akceptovať, že je to cez... Tiež aké to bude mať dôsledky, ak by ho syn náhodou raz započul.. Tam už ide o to, že som mu dala šancu, aby to zmenil, nepomohlo o 2 dni po rozhovore som to zase z kúpeľne počula, on si nedá ani námahu, aby si to pošuškal, ako by mi to robil naschvál. Túto diskusiu som urobila už len preto, aby pochopil, prečo sa chcem rozviesť a že naozaj žiadna žena by to netolerovala, lebo on si myslí, že to je asi normálne.

pribinak
13. feb 2022

Uff

amedeofelisa
13. feb 2022

Toto by som nezniesla a rovno nabehla do izby a okamžite ho zastavila. Potom v inej izbe ho zhucala ho ako sirotu a najskôr by dostal aj cez papuľu. Mne by bolo jedno že je to môj muž, takto sa nesmie správať žiaden človek k dieťaťu a tobôž nie jeho vlastný otec! Strašné že toto sa deje malému človiečikovi a on nemôže nič robiť, ani sa brániť. Hučí a nadáva naň človek, ktorý by ho mal chrániť. A čo robíte v tej chvíli vy? Len sa tomu nečinne prizerate? A naozaj potrebujete radu na fóre či je toto choré debilné správanie vášho muža v poriadku? Už by som s ním nebola, toto je pre mňa neakceptovateľné. Aby dospelý chlap vedomý si svojej prevahy takto psychicky ubližoval dieťaťu. Nikdy.

autor
13. feb 2022

@pribinak syn má 6 rokov, hnevá ho, lebo neposlucha príkazy. Podľa mňa muža provokuje, lebo muž sa mu málo venuje. Všetko mu už dlhšie vysvetľujem, prečo to syn robí, máme dlhý rozhovor, muž sa tvári, že všetko pochopil, dá mi dokonca aj za pravdu a o deň to tu je znovu..

mirkava
13. feb 2022

Myslím si ze ak dokáže niečo také povedať aj keď v zlosti. Neľúbi ho 🤔😪😥...

luccija
13. feb 2022

To je jeho vlastný syn?tvoj muž si myslí, že príkazom niečo dosiahne, ale je na omyle.Syn sa mu bude priecit ešte viac a počkaj, keď bude starší... Toto nemá význam strašne Vam obom ublíži.A áno môže byť, že syn ho provokuje, lebo stojí o jeho pozornosť.tvoj muž je v podstate chudák, ktorý potrebuje mať pocit nadradenosti

iv007
13. feb 2022

Hrozne len citat.Naco si takito psychopati robia deti?! Mal ostat sam..Ved to dieta si svoje traumy vezme do dospelosti a ktovie co aj z neho vyrastie.Skoda ze si nemala senzor na neho skor,ked sa s nim aj rozvedies zrejme s dietatom bude nadalej v kontakte ako otec..

althejka
13. feb 2022

Vulgarizmy za to ze ho "neposlucha" by som netolerovala v ziadnom pripade to 6rocne dieta to pocuje a je to strasne ponizujuce . Dlhe rozhovory su na prd,ak by chcel neurobi to hned po prvom. Narobila by som iny hukot. Chlap nechlap takto sa na deti nehovorim lebo sa bude divit ked mu o chvilu mlady povie podobne

rebekamarcusko
13. feb 2022

Takemu sa hovori tazky primitiv

autor
13. feb 2022

@amedeofelisa ja nepotrebujem radu.. Ja mu chcem ukázať odpovede žien, že to by netolerovala žiadna, lebo podľa neho to nie je dôvod na rozvod. Samozrejme, že mu to vždy vytmavím, vždy je po tom veľká hádka, ale to nie je dobre, aby sme sa hádali pred deťmi. On si myslí, že je to OK, ja si zbytočne deriem ústa..

kuko55
13. feb 2022

😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️On ťa počúva a dá ti zapravdu.....a aj vieme🤮🤮 prečo ti dá "zapravdu" .....na druhy deň zas a zas vysvetľuješ....ty si akože psychológ ktorý objektívne vysvetľuje, to co si si nahovorila???ty si si aku pseudorealitu vytvorila??...Ty máš byť MATKA a keď tvoj muž povie na Vaše dieťa že je "sku$......rvenec"-tak by poznal aké je to mať "sku....mamou" otlaceny "valček na hlave"....😡😡😡neakceptovateľné!!!!!

autor
13. feb 2022

@althejka nechcem už narobiť hukot pred synom, dosť, že ma takého otca, ešte hádky aby musel počúvať. To už podľa mňa nemá zmysel na neho ani hukat, ja nie som jeho mama, nemienim ho prevychovávať. Chcem mu to len ukázať, aby si nemyslel, že je rozvod zbytočný v tomto prípade.

moonlight1210
13. feb 2022

Netolerovala by som to.

Ze sa nevie ovladat, rychlo straca trpezlivost a ma nutkanie vyventilovat si nervy nadavanim tak, aby to akoze nepovedal nikomu, ale dost nahlas, aby mal pocit, ze to dana osoba (v tomto pripade jeho dieta) mohla pocut (co mu prinesie potrebny pocit uvolnenia - preniesol svoj zly pocit na toho druheho) - to cele je jeho problem.
On si ho musi riesit.

Navyse tym nie ze ziska respekt, ale strati uctu u syna. Syn sa akurat nauci, cim vie otca “dostat na kolena”. Kde ma otec tie povestne paky, za ktore staci zatiahnut a vyhra nad otcom suboj.
Cim si len zas potvrdi svoju prevahu nad nim.

Chlap robi zle a neuvedomuje si to. A este to casom bude najskor cele svojim prispenim zhorsovat.

daniela2202
13. feb 2022

Vulgarizmy určite nie, ten chlapec bude robiť to isté v dospelosti

luccija
13. feb 2022

Hlavne nech si uvedomí ako mu tym znižuje sebavedomie.Od rodičov má mať dieťa lásku, porozumenie a nie nadávky!aj on bol tak vychovávaný?je bezcitny zlý človek.