Priateľ mi zatajil manželku a deti
Ahojte.
Neodsudzujte ma prosím dopredu. Môj "priate" mi zatajil, že má manželku a dve deti. Zabudol si doma mobil- aspoň tak tvrdí. Poslala som mu sms, ktorú otvorila jeho manželka. A odpísala mi na ňu. Ja som jej odpovedala, že som to nevedela, že s ním končím a nech oni sú v poriadku kvôli deťom.
Na druhý deň sa mi ozval, že žena mu našla sms, ale nejak to neriešil. Keď mu povedala, že je to vážna vec a ako reagovala jeho manželka na moje opakované otázky neodpovedal. Že nerieši. A so mnou chce pokračovať, čo ja samozrejme nechcem.
Podľa štýlu písania a slov mám však dojem, že či mi tú odpovednú sms-ku nenapísal on v jej mene. Ale prečo by to robil ?
Aký váš názor na túto situáciu.
Ďakujem
Hnus. Takeho by som uz nechcela ani keby sa rozvedie do 24h.
Ruky preč od ženatých
Žiadny kontakt s takým
@makakova moze byt fake tema. ale naprilad ja by som urcite nezavolala, keby som nasla muzovi sms. Nemam v povahe riesit pre mna dolezie veci z cudzimi ludmi. Ja by som to riesila s mojim manzelom predovsetkym.
Ak muž ktorý podvádza a je konfrontovaný manželkou a potom ti ešte napíše, že chce byť s tebou..tak to nie je len chvíľkové zlihanie..a nemôžeš si byť istá, či sa toto isté pri ňom nestane aj tebe..
@gabrielkaa presne tak!!!
@sheila121 to sú takí ktorí nemajú svedomie... doma chrumkavý, akonáhle vytiahnu päty z domu, tak už hľadajú dobrodružstvo inde☹ Najhoršie je že im na toto manželka nemusí prísť prakticky nikdy počas manželstva ak si dávajú pozor🤐
Akonáhle by som sa dozvedela že je ženatý, tak by odo mňa neuvidel a nepočul ani slovo, prestal by existovať. A ešte by som napísala jeho manželke.