icon

Priateľ mi zatajil manželku a deti

19. mar 2023

Ahojte.
Neodsudzujte ma prosím dopredu. Môj "priate" mi zatajil, že má manželku a dve deti. Zabudol si doma mobil- aspoň tak tvrdí. Poslala som mu sms, ktorú otvorila jeho manželka. A odpísala mi na ňu. Ja som jej odpovedala, že som to nevedela, že s ním končím a nech oni sú v poriadku kvôli deťom.
Na druhý deň sa mi ozval, že žena mu našla sms, ale nejak to neriešil. Keď mu povedala, že je to vážna vec a ako reagovala jeho manželka na moje opakované otázky neodpovedal. Že nerieši. A so mnou chce pokračovať, čo ja samozrejme nechcem.
Podľa štýlu písania a slov mám však dojem, že či mi tú odpovednú sms-ku nenapísal on v jej mene. Ale prečo by to robil ?
Aký váš názor na túto situáciu.
Ďakujem

Strana
z2
abriela
Autor odpoveď zmazal
jaond19
20. mar 2023

Hnus. Takeho by som uz nechcela ani keby sa rozvedie do 24h.

kvietocek87
20. mar 2023

Ruky preč od ženatých

marionete
20. mar 2023

@beata_k a hlavne urobil to raz urobí to aj 2x

lauraaaaaa
20. mar 2023

Žiadny kontakt s takým

gabrielkaa
20. mar 2023

@makakova moze byt fake tema. ale naprilad ja by som urcite nezavolala, keby som nasla muzovi sms. Nemam v povahe riesit pre mna dolezie veci z cudzimi ludmi. Ja by som to riesila s mojim manzelom predovsetkym.

vero_29
20. mar 2023

Ak muž ktorý podvádza a je konfrontovaný manželkou a potom ti ešte napíše, že chce byť s tebou..tak to nie je len chvíľkové zlihanie..a nemôžeš si byť istá, či sa toto isté pri ňom nestane aj tebe..

zuzu11166
20. mar 2023

@gabrielkaa presne tak!!!

katkazocele
21. mar 2023

@sheila121 to sú takí ktorí nemajú svedomie... doma chrumkavý, akonáhle vytiahnu päty z domu, tak už hľadajú dobrodružstvo inde☹ Najhoršie je že im na toto manželka nemusí prísť prakticky nikdy počas manželstva ak si dávajú pozor🤐

fazulka21
19. apr 2023

Akonáhle by som sa dozvedela že je ženatý, tak by odo mňa neuvidel a nepočul ani slovo, prestal by existovať. A ešte by som napísala jeho manželke.

Strana
z2