icon

Priateľ odmieta darovať tričko chorému otcovi

22. mar 2025

Ahojte,moj orec bohuzial bojuje s tazkym ochorenim a ja som sa spytala priatela ktorý chce predať jedno značkové tričko za 200€ že ci by som mu ho nemohla dať,čo som urobila aj tak a povedala že mu tých 200€ dam na ďalší mesic , on ale stale protestuje,že si nebude mať aké rifle k tomu obliecť atď ,povodná cena trička bola 500€ ,ale 200€ chcel na bazári,čakala som ,kedže otec je chorý ,že možno povie že nechaj tak ale on to silou mocou chce predať aj tak na tom bazári,neviem mne to pride trochu bezcitné ale neviem či mám na to len iný pohľad,čo si o to myslite ? Zachoval sa správne ?

Strana
z2
mameha7
22. mar 2025

Však mu daj 200€ a vymeň priateľa.

gribka1
22. mar 2025

A prečo si sa ty rozhodla, že jeho tričko daruješ, čo to ockovi pomôže?

deti95060810
22. mar 2025

to čo je za tričko za 500 e.. ja som ešte také ani nevidela. nemáš foto?

stanulienkat
22. mar 2025

Ze je to fake tema? Od admina?
ALE- Nemas co bez suhlasu darovat cudziu vec. Po 2. to je fakt mega dolezite tricko pre tvojho otca? V momentalnom stave to je jeho priorita? Daj priatelovi 200e.

dzulli1980
22. mar 2025

Joj, toto nie je dobrý partner do života ... moc povrchný, neempatický za mňa ... och, moc smutné. 😢

januska12323
22. mar 2025

Ach tieto vymyslené témy. Nemáš tam niečo uveritelnejšie?

victory7897
22. mar 2025

Jaký debil kúpi tričko z bazaru za 200€ ? Už im musí pekné drbať.. @ autorka Ty vymeň hlavne povrchného debila za normálneho čo nosí tričko za 20€ a nemyslí len na seba a čo ku riflom..keď to neje troll

skodulienka
22. mar 2025

A to otcovi nemôžeš kúpiť nové tričko za 5 eur?

terezkaarthuramax
22. mar 2025

To tričko bolo zo číreho zlata?

lavender94
22. mar 2025

Nechápem ako môžeš len tak zobrať jeho vec a dať to niekomu inému bez jeho súhlasu. To, že tvoj ocino je chorý je v tejto situacii úplne irelevantné, to tričko mu nijak nepomôže a ani ho nepotreboval. To si nemohla otcovi kúpiť tričko za 20€? Ja chápem že to od neho vyznieva hnusne, ale nerozumiem ani tvoje potrebe mu darovať takú dráhu vec, ktorú ani nepotrebuje

ukgirls
22. mar 2025

jasne a my tu zereme travu a uverime,ze priatel ma tricko za 500 .. aj keby neviem akym zazrakom ano a tato tema nebola cisty vymysel pubertiakov tak na keru onu by bolo otcovi? clovek co umiera si na takych malichernostiach nezaklada a pochybujem aj ,ze by poznal znacky a ich hodnotu .. miesto hovadin a kupovani blbosti s nim radsej bud co najcastejsie kym este mas cas

petamich
22. mar 2025

Prepac ale neverim ti ani nazov temy 😬 posledne zelanie tvojho otca je mat presne to tricko, ktore chce tvoj frajer predat?

A mne by sa teda tiez nepacilo, ak by niekto po mojom vyslovnom nesuhlase zobral moj majetok a niekomu ho daroval 🤷‍♀️

doriiis
22. mar 2025

@deti95060810 ...vyggogli si značku Fendi.

koniarova
22. mar 2025

Čo je vám čudné? Balenciaga pod 500 euro ani nie je hádam. 😁

stanulienkat
22. mar 2025

@doriiis
@koniarova predpokladam, ze polomrtvy clovek tuzi len po takom tricku.

gribka1
22. mar 2025

To bude jedna zo zbytočných diskusií, autorka asi išla zarobiť 200 eur.

lenkasarka
22. mar 2025

@deti95060810 Prada,LV,Balmain,PP a x dalších

koniarova
22. mar 2025

@stanulienkat vyzerá to tak. 😁

doriiis
22. mar 2025

@stanulienkat ...tak určite.😂Možno chce ísť štýlovo a ,,draho" pred toho tam⬆️

koniarova
22. mar 2025

@doriiis ale noooo

doriiis
22. mar 2025

@koniarova ...ale prosím ťa.Fakt si myslíš,že toto je reálna téma?

koniarova
22. mar 2025

@doriiis čo ja viem? 🤷 Aj áno. 😁 Oni budú nejakí mladí 19 rocní puberťaci a otec tiež nemá veľa rokov. Typujem 45.

pralinka25
22. mar 2025

sobota vecer.... ziadna lepsia zabava ako vymyslat k.k.tiny na koni nie je?

victory7897
22. mar 2025

Hej minule na mňa vyskočili tieto hovňariny
🤣🤣🤣 ani euro nikdy ,bože vidiš to ?

victory7897
22. mar 2025

@stanulienkat ja som to zle pochopila ,ja že tých 200 € dala ocovi na liečbu a ona akože to tričko ? No to má podrž, hm zíde sa mu ..aj choroba ustúpi po tomto 😒

vanilkovazmrzka
22. mar 2025

Neviem preco ty davas prec veci niekoho ineho. Ano mna by nahnevalo kebyze nieco predavam, a partner mi to vyfukne a daruje niekde. 200€ nie je malo. Ty si v pohode dat len tak dve stovky niekomu? Ked tvoj otec potrebuje oblecenie, za tych 200€ by si mu kupila 20 inych triciek.

miadi
22. mar 2025

@deti95060810 Ja som videla aj za viac v Gucci obchode ale sa mi nepacili a ta cena ozaj len za znacku. Mozno som ich videla aj na niekom len to uz si dako nevsimam hlavne u chlapov co maju na sebe 😊pokial to nie su leginy to sa neda nevsimnut . Este k tomu s vreckom na mobil 😆 toto je taky troll pribeh chory otec by sa tak potesil ze dostal pouzite tricko dcerinho frajera predrazene.

miadi
22. mar 2025

Este by si mala k tomu nejake frajerove znackove rifle znarodnit a dat otcovi nech je kompletny. ( Ked uz jeho dcera nie je )

subartic
23. mar 2025

Bola som v Prahe a kamarátka mi vraví pod sa pozrieť do tej bohatej uličky , tak sme sa išli mrknúť a vošli sme do Diora, pozerám kabelky a si vravím že však až také strašné to nie je 11 000 CZ , kabelka krásna , veľmi sa mi páčila, a kamarátka mi vraví ale moja zlatá posun tú kabelku troška, posunula som a ukázala sa mi cenovka v plnej kráse 110 000 CZ . No nekup to .

barka1
23. mar 2025

Cize ty si ukradla (=vzala bez súhlasu) príatelovo tričko, ale on je ten zlý?
Inak samozrejme cele je to absurdne, až sa mi zdá ako blbost, ze by niekto bol schopny toto vymysliet.

Strana
z2