icon

Priateľ odmieta oslavovať sviatky. Ako to riešiť?

4. apr 2026

Zaujimalo by ma ci ste sa s niecim podobnym stretli. Priatel odmieta oslavovat akykolvek sviatok. Nie je veriaci takze to ze neslavi cirkevne sviatky este pochopit dokazem. Ale on neoslavuje ani narodeniny alebo novy rok. Ze je to zbytocna strata casu a penazi a ze ci ma oslavovat ze je o rok blizsie do hrobu 😀 Donutila som ho aspon mi gratulovat k mojim narodeninam ale aj to robi len tak aby som mu s tym dala pokoj. Ked aj ideme na nejaku oslavu tak na nom vidno ako sa premaha a ja musim potom vysvetlovat hostitelom ze preco sa nebavi. Ja to neviem pochopit lebo ja som z rodiny kde sa oslavuje a zapija skoro vsetko. A nie, nie je suchar, ma zmysel pre humor, v ostatnych smeroch je skvely, len v tomto ma bizar spravanie

Strana
z3
anonym_bf1b07
6. apr 2026
@anonym_fe1dca

@anonym_bf1b07 dcera je urcite z tohto neoslavovania nadsena 😒 mozno potajme zavidi kamaratkam

@anonym_fe1dca nemaj strach, nikto nemá traumu 😉

anonym_c0480b
6. apr 2026

neznasam oslavy, nastastie uz sa s tym v rodine pomaly prestava, zalezi ake mate spolocne ostatne veci a ci si rozumiete, ale ak ho budes nutit kazdy mesiac niekam chodit a nasilu sa zabavat asi to dobre nebude

anonym_c0480b
6. apr 2026
@anonym_9a9883

Jeho spravanie je bizar? 😅 Za mna je bizar rodina, kde sa oslavuje a zapija skoro vsetko 🙈. Ani ja nic neoslavujem, neznasam oslavy a nie, z rodiny to nemam, lebo u nas sa oslavovali aj meniny, co pre mna teda ziadny sviatok nie je, ze moje meno je ten den napisane v kalendari 😅. Uz zo slova oslava mi je zle 😅

@anonym_9a9883 presne ja nechapem caviky ohladom menin, akoze naco sa oslavuje meno v kalendari? este ked sa niekto dozije cojaviem 100 rokov tak chapem, lebo to je na oscara to tu dat 😂

anonym_3a7548
8. apr 2026

@anonym_autor ja to tiež doma len pretrpim, s rodinou sa tvárim ze ani nepijem nič, ale keď idem na diskoteku s priateľmi, tam sa viem odviazať, piť, fajčiť, sexovat atď. Takže možno ma 2 tváre v tomto

ibatanecnica
10. apr 2026
@anonym_3a7548

@anonym_autor ja to tiež doma len pretrpim, s rodinou sa tvárim ze ani nepijem nič, ale keď idem na diskoteku s priateľmi, tam sa viem odviazať, piť, fajčiť, sexovat atď. Takže možno ma 2 tváre v tomto

@anonym_3a7548 ale preco by si mala trpiet?clovek by nemal byt nuteny robit veci ktore nechcem ty to pretrpis.ja nikam ani nechodim. Prexo by som mala nieco pretrpiet? Nech aj druha strana ''pretrpi'' moju neucast. A hotovo. Zivot ide rychlo preco robit veci ktore nechceme. Aspon tie nie ktore nemusime

anonym_5d5e0d
10. apr 2026

@anonym_autor ja som teraz mala okrúhle narodeniny, všetci sa pýtali kedy idem oslavovať a ja že nejdem. Niektorí si cely rok na mna nespomenú a na oslavu sa trepú. Kto chce nech príde ale nehrozí že by som posielala pozvánky aby mi prišli zagratulovať. Proste keď tvoj priateľ nechce oslavovať, tak ho nechaj tak. Však ho miluješ preto aký je, nie?! Určite ti lásku dokazuje neustále a nie len keď je nejaký sviatok

Strana
z3