Priateľ oslovuje svoju kamarátku láska
Ahojte. S priateľom som pomaly 7my rok a spoznal kamarátku s ktorou si začal písať. Keby to bolo len také písanie o práci o zalubach atď ale obaja si hovoria láska a to je pre mňa zrejme znak že ma prestal asi ľúbiť. Naposledy jej napísal že ma musí vymazať zo svojho života a že si musí hľadať iné bývanie. Mala som pocit že je pri mne šťastný ale není to tak asi. Robil dlho tajnosti až kým som mu na to neprišla a som dosť v šoku z toho lebo keď chce byť s ňou prečo odo mňa neodisiel už dávno, nezrutila by som sa lebo ako sa hovorí pre jedno kviti slunce nesviti. Stále ma presviedča že ja som jeho partnerka a ona len kamoska lenže kamoši si nepisu láska. Je mi z toho nanič ale asi musím prijat fakt že ostanem sama. Deti nemáme chvalabohu.
no keby bolo na mne, je bezdomovec už o 2 hodiny (možno aj menej, podľa toho, koľko vecí by mu bolo treba zbaliť). Kašle na teba, tak teba nemusí zaujímať, či má kam ísť, hlavne nech ide. Ale len tak na okraj, odkiaľ tak presne vieš, čo si s kým písal? Lustruješ mu mobil? Odhliadnuc od toho, že on nie je teda fakt nič moc, toto je FUJ
To je debil. Je si tebou isty a preto nema problem popri tebe mat milenku a rozbiehat si novy vztah. Keby mu to nevyslo,ma sa kde vratit,vie,ze ostanes s nim. Nemate deti,preto sa zachran,kym je cas. Posli ho kade lahsie. Jasne,ze ti naslubuje aj nemozne,nenechaj sa ovplyvnit. Urcite mas na viac
@danica2711 moja znama pobalila vsetky veci z kosa na pradlo a zaniesla ich milenke do bytu so slovami,nech sa teda stara aj o jeho pradlo. Nechcem sa dozit nevery,ale tento triumfalny krok by som si vychutnala.
Ja sa divim, ze po tom co si niečo také prečítaš mu veríš ze su len kanarati. Vymaz ho zo života. Hneď. Urychlis mu to vymazanie.
Môže byt ze by ani nikdy neodišiel, len proste mu chyba ten pocit novej lásky a tu kocku len oblbuje, je kopec takých aj online a nic viac z toho nebude.. Ale aj tak... Je to zle, lebo miesto toho aby pracoval na vasom vzťahu si s kdekym vypisuje. S touto prestane, pride ina.
Nesi ty náhodou s mojím ex? Tak isto oblboval kade tade a u mňa v byte smrdel lebo nemal kde ísť a na nájom neprispel ani korunu ..doteraz nechápem prečo som mu nevyhodila veci pred byt nech si ide ,mala som len 20rokov ale keby mam ten rozum a skúsenosti čo teraz letel by hneď..jedno je laska ale hrdosť mať musíš..nechaj si poradiť
Zrejme "sondoval" ci mu ta kamoška - láska neponúkne bývanie u seba, a keď nie, tak si ta necháva ako takú istotu, že ma kde spať.Ver tomu, že keby mu to navrhla, už dávno ma kufor u nej.
Lebo to, že povie, že ťa musí vymazať zo života a hľadať iné bývanie je jasne ako facka, že na teba kašle ako na placaty kameň.
Takže byt na tvojom mieste, vymažem ho zo života ja a môže ísť k tej "láske"
To, ze bývaš na ubytovni, s tým nič nemá. Mate tam spolu zmluvu, alebo ako ste to mali ošetrené?
Nemáte deti nijake spoločne záväzky, typu byt, hypotéka, vlastne ste za 7 rokov sa neposunili absolútne nikam, ani do podnájmu, len ubytovňa. Podľa všetkého on ani nemal záujem, aby ste sa niekam posunuli, lebo 7 rokov, to už je fakt dosť.
Dokedy chceš takto fungovať?
@marca12 škoda koša na prádlo, asi by som to fukla do pytla na smeti
@danica2711 nie,neniesla cely kos. Len je spinave pradlo zaniesla v com to mala to uz neviem
Napis tej jeho kamoske laske ze o nich vies a ze nech si ho necha. Typka pobal a vyjeb s nim dvere. Nic viac nic menej.

@autorka
7 rokov chodenia s frajerom - poskytovala si mu sex a proste ide o dum dal. Nikdy ta nebral ako svoju potencialnu zenu, a k tomu je to obycajny chrapun.
Co viac este potrebujes vediet?