icon

Žiarli kamáratka na môjho partnera?

9. máj 2023

Ahojte. Mam už rok priateľa, ale mam aj kamaratku od plienok doslova .. ja som s priatelom šťastná, delia nas len kilometre, nic by ma ani v mysle nedonutilo mu nejak neverit a podobne, ľúbime sa, sme tu jeden pre druhého... no k veci ..
Od kedy som zoznamila kamaratku s mojim priateľom, tak stale ma oblieva recami ze je neuprimny, ze ma zle oci a pdoobne...
No, ona ma priatela tiez , velmi podobneho si nasla s rovnakym menom, i ocami .. zaujimave .. ale.. on ju stale ibq klame , pride nepride, .. taha ju doslova za nos .. chodi sa mi stazovat .. teda chodila .. naposledy co som s nou bola sa ma spytala .. ty si bola s priatelom v kine a s mojim synom ? Ze ano .. a preco ste ma nezavolali ? Lebo sme tam boli ako rodina .. urazila sa ..
Normalne nad tym stale nonstop rozmyslam .. myslite ze sa jej paci moj priatel ? Ci je az taka nestastna so svojho vztahu , ze sa snazi nieco druhe vyvratit ? Preco mi toto robi najlepsia kamoska ?

anjelicek26
•
9. máj 2023

Podla mna tu splietas viacere veci

Ze ma kamaratka nazor na tvojho priatela je normalne. Ty mas tiez nazor na toho jeho (a nie prave skvely), v tom si nie ste nic dlzne.

Kino (ak ste chceli vidiet film spolu) by nastvalo aj mna, ale logicky sa dalo napisat aj - boli sme tam ako rodina, nabuduce pojdeme len my dve, kde vyjde v kine to ci hento.

Prestan to v hlave analyzovat, nie, tvoj priatel sa jej nepaci a nie, neriesi tym svoj vztah, len ta chce "mozno nevhodne" upozornit, ze niektori chlapi su svine a mas byt v strehu, kedze mas uz dietatko, nepopalit sa zasa...

Prosim snaz sa v ludoch vidiet to dobre, ked sa to da, lebo na tomto sa lamu priatelstva. Ked si zacnes domyslat veci, ktore "mozno" ani nie su pravda, o com to je? Poznate sa dost dlho na to, aby ste si spolu sadli a cele to prebrali...

babulkomale
•
9. máj 2023

S jej synom ste boli v kine?

h2
•
9. máj 2023

@babulkomale Tiež som na tým chvíľu rozmýšľala, ale zrejme tam bola autorka so svojím synom, len to tak blbo napísala. Lebo ďalej píše, že išli, ako rodina.

h2
•
9. máj 2023

Myslela som, že ste nejaké puberťáčky. Ale ak už máš syna, si asi dávnejšie dospelá, aj tvoja kamoška. Tak sa tak správajte.

babulkomale
•
9. máj 2023

@h2 ano polovica vety akoby priama rec a polovica nie.

autor
•
9. máj 2023

S mojom synom .. ona deti nema .. tak ja sa jej so svojim vzťahom nestazujem ja som spokojna ona chodila a stazovala sa .. preto som si utvrdila dojem z toho, ze si nevidi do vlastneho hniezda to aky jej priatel a komentuje toho mojho .. myslim si ze je to normalne dospele zvazovanie a trosku blbe od nej ze ziarli na co ziarlit nema .. ja jej nerozpravam nic na jej priatela len pocuvam .. lebo nepoznam nesudim .. takze o dlznosti to tu ide velmi daleko..

A naco by si ziarlila ty ? Nepochopila som .. co by mala kamaratka robit v kine kde je moj priatel a môj syn ? Sme tam isli na rozpravku ako rodina na co tam bolo dovod ziarlit alebo nastvat sa

simona20201309
•
9. máj 2023

To ze mate rovnaký vkus je úplne normálne, keďže ste dlhoročné kamarátky. Spája vás určite viac spoločného a vkus môžte mat tiež rovnaký.
Veľmi nezrozumiteľný príspevok. Skus nejak zrozumitelnejsie vysvetliť, prečo by mala žiarliť?

simona20201309
•
9. máj 2023

Ja nechápem ako niekto nedokáže písať zmysluplne vety. Takéto spletky slov mi prídu ako písané pod vplyvom niečoho....

domkakvet
•
9. máj 2023

Chcela by mozno len aby si mala na nu viac casu.

toskanka
•
9. máj 2023

Tiež mi akosi ušla pointa 🤔. Máš pocit, že sa ti vtiera do života a chce ti znechutiť tvojho priatela, lebo ona vo svojom živote nie je šťastná?

xsandrax
•
9. máj 2023

Aj ja som mala takú kamošku, ktorá každého jedného chlapa okomentovala 😂 jednému nič dobré z očí nepozeralo, druhý bol karierista, ďalší sa jej videl na suknickara... keď to skúšala aj na môjho, tak som jej povedala, že je to môj priateľ, ja s ním chodím a mne sa páči, nech si ona hľadá takého, ktorý jej vyhovuje podľa zadaných kritérií.
To je taka povaha s potrebou všetkých riešiť 🤷‍♀️