Priateľ píše kamarátke ako má na ňu slabosť. Vraj je pre neho najkrajšia
Ahojte ženy. Idem sa k vám tu poradiť.
S priateľom sme spolu 3 roky, vraví mi, že chce somnou babo aj sa o neho snažíme no nedarí sa nám (asi aj chvála bohu).
Dnes som bola na jeho počítači a našla som mu správy s jeho kamarátkou o ktorej viem a tolerujem ju lebo som mu verila. Našla som správy typu ako má na ňu slabosť a je pre neho najkrajšia, že aj ja som dobrá ale ona je taká iná. Bojím sa mu priznať že som to čítala no na druhej strane nemôžem to nechať tak. Neviem čo mám robiť, vždy keď sa niečo take stalo u kamarátky som bola múdra a teraz som jak zaseknutá.
Ďakujem
neverla by som mu uz nic, toto normalny chlap nejakej zene len tak nepise podla mna. Skor by som to brala, ze on by isiel za nou, keby ona suhlasila a potom by vypisoval zase tebe alebo nejakej tretej:D proste nie je podla mna zrely este na vztah, toto robil moj ex pred 20tkou :D ASi ta nebude bavit robit detektiva, alebo sa trapit co kde s kym riesi vo vaznejsom vztahu. Ulety sa stanu, to ano, aj v dlhodobych vztahoch, ale ono to bez nasledkov nezostane :D
By som ho poslala do kelu a vobec sa netrapila tym, ze som mu bola v telefone.
A hlavne - nerob si deti s frajermi... deti su zavazok, preto treba uz vazny vztah, idealne s manzelom.
Baby keby pozvala tu kamarátku na návštevu a oboch konfrontovala ?! Čisto hypoteticky.
Len taká predstava, aké teatro by nastalo... Keď také básničky splieta tej druhej, tej lepšej, že ako rýchlo by si uplietol zbalenie a stahovku
🤔😜🥴
Alebo aj reálne 😇
Dievca ty dakuj bohu ze si neostala tehotna.. chlapca pekne pobal, vyhod mu kufre pred dvere a buchni sampanske.
tak fantaziruje o nej... otázka je, ci teba má rád a ci chce s tebou zdieľať život. Otázka je, ci ty chceš zdieľat zivot s mužom, ktorý fantaziruje o inej. A navyse sú aj dôkazy. Lebo kazdy chlap obcas ma myšlienky aj na inú, avsak záleží ci su to len fantazie a platonicka rovina alebo - ak by dostal príležitosť, ci by ju využil. To je zasadna vec a to treba aby si si s nim ujasnila. Verím ze je to blba situacie a ze ti to na sebavedomi neprida. Nech ta pozve na drahu veceru a vyjasnite si to. Čo iné aj? Dieťa by som zatiaľ odložila na neskôr.
Prosím povedz, že si mu už tie kufre prichystala 🙏
@terike_91 .....no,obavam sa ze ju ukecal,pripadne presvedcil ze ona je na vine lebo jasne povedal ze do jeho veci nema ist....hmmmmm......kiezby som sa mylila🤔
Teraz píše jednej, potom sa nájde iná. Takému chlapovi sa nedá veriť. Ma tá zrejme iba ako zálohu, pretože ho nechce. Ak s ním ostaneš, už navždy budeš o ňom pochybovať. Po tomto svete behá toľko chlapov, nájdi si takého, ktorý bude mať slabosť len na teba.
Píše inej, že má pre ňu slabosť. Už na tomto celková dôvera vzťahu padla. Nikdy mu už nebudeš veriť. Nájdeš si muža, ktorému to ani nenapadne. Čo by si sama sebe poradila?
Priznanim sa, ze si mu bola v kompe a zistila si, co si zistila, nemas v podstate co stratit. Mozes jedine ziskat priestor pre niekoho, pre koho budes najkrajsou ty.
Ahoj no neznáša keď mu niekto ide do telefónu asi preto že vie že by tam niečo našiel. Predpokladám podľa toho ako píšeš že ste ešte relativne mladí. Ja už mám manžela a skvelého. Ale zažila som aj take vzťahy ako opisuješ ty keď som bola mladšia. Ver mi. Odíď od neho. Si mladá, nemáš deti. Život pred sebou. Tiež som si myslela ako je len jediný frajer na svete a že nikdy nikoho iného nebudem chcieť. Je to blbost. Vždy si vieš nájsť iného partnera. A možno nájdeš ešte aj takého čo bude plodnejší😉
Ahoj z vlastnej skusenosti by som ti poradila rozchod
No dieťa s týmto typom by som stopla a myslím, že aj tento vzťah.
Ja som sa presne na takéhoto v minulosti vykaslala,tiež chcel dieťa,žili sme spolu a on kamarátke,že vždy ju chcel veľmi že ju mal najradšej,že ja som super ale ona je ona....😅😅tak letel ..je to cca 10 rokov a on je doteraz sám,ktovie prečo 😅😛
priatel ? Nie manzel ? Takze on si ani nedal tu namahu oficialne sa zaviazat s tebou na spolocny zivot ? Uz len z tej ucty, ze ty budes zena, ktora mi porodi deti a ja sa o nu budem starat a nazyvat ju manzelkou ? Nemate deti ? Dom je tvoj ? V tom pripade po tomto zisteni este neviem, co ta pri nom drzi. On priniesol do vasho vztahu co ? Chapem, ze dlhodoby vztah sa tazko opusta ale mna by to strasne zabolelo toto zistenie. To je chrapunstvo, ked s tebou sa snazi o potomka a na nu ma slabost. Ze ona sa nechyta ? A ked pride casom dalsia co sa chyti ? Ty nebudes stale mlada,krasna. Ako pisu baby budes aj pribrata, unavena s miminom a potrebujes cloveka, co bude pre teba oporou. Kazda buduca mama si zasluzi uctu a pomoc od manzela. Nie aby si hladal ine "krasne slabosti". A nie, dieta vas vztah neupevni a nezlepsi....
Po 3 ročnom vzťahu a spoločnom bývaní vypisuje kamoške, že ma na ňu slabosť a preňho je najkrajšia? 🙈🙈 V sekunde a bez rozmýšľania by takýto '' chlap'' letel... Bude to len horšie po čase..
Poslať ho kade ľahšie. S takýmto mužom nebudeš šťastná, nie navždy.
bez váhania odíď.
Môj bývalý manžel mal tiež slabosť na takúto kamošku dokonca spolužiačku. No zistila som to po 9 rokoch manželstva, keď sa ona "uvoľnila" (rozviedla) a už išlo o viac ako slabosť. Bud rada, že nie si tak ďaleko a vráť sa z kratšej cesty. Držím palce
@jaaty Su spolu?
Podľa toho čo tu čítam tak by som radšej volila rozchod. Veľmi nespolahlivy partner keď toto vypisuje inej. U mňa by skončil hneď a padol v mojich očiach na samé dno.
@karolina196 sú
Podla toho co si napisala,tak on ju chce a snazi sa ju ziskat,ale druha strana nema ocividne zaujem.Vztah s nim nema vyznam,pretoze teraz uz vies,ze existuje niekto kto je pre neho "lepsi" a to ma daleko od lasky k tebe.Myslim,ze vie s tebou dobre "pracovat" a vzdy ta dostane tam kde chce on a tomu sa hovori vychcanost.
@jaaty ou,tak to je ozaj rana do zivota.Ja potom nechapem ako sa moze chciet chlap ozenit s niekym,ked ma hlavu uplne pri niekom inom.To je smutne..
Čo som urobila ja? Dala mu šancu, ked som si podobnu komunikaciu precitala v jeho mobile, prosikal, ospravedlnoval sa (bla bla) a ja som nechcela zahodit skoro 5 rocny vztah( hlavne nie som najmladsia a mala som pocit ze nam to klape)a cuduj sa svete, po asi pol roku( nedalo mi to, lebo dovera uz v prdeli)som mu vliezla opäť do mobilu a dalsia zena, dalsia komunikacia, dokonca aj fotkami( nechcejte vediet s akymi🤦🏽♀️). Tak ja uz by som takemu neuverila, asi tolko na zaver.
Uz by som mala byvaleho... na svete je kopu chlapov...mozno to je len znamenie ze treba nechat a ist dalej..😉 hlavu hore svet nestoji na jednom chlapovi, ja som si to myslela v 21rokoch momentalne mam 31 a som stastne rozvedena🤣🤣

Ženy maju pravdu,s tebou je práve preto,že ona nechce..toto by bolo nesmierna urážka pre mňa.Mas naviac,máš vlastne bývanie, samozrejme,že mu je s tebou pohodlné a keď ho vyrazis hneď zisti ako je na tom...ja by som mu už dvere neotvorila...ani nevieš aké máš šťastie,že nemáte spolu deti.Tak do toho.