Priateľ píše kamarátke ako má na ňu slabosť. Vraj je pre neho najkrajšia
Ahojte ženy. Idem sa k vám tu poradiť.
S priateľom sme spolu 3 roky, vraví mi, že chce somnou babo aj sa o neho snažíme no nedarí sa nám (asi aj chvála bohu).
Dnes som bola na jeho počítači a našla som mu správy s jeho kamarátkou o ktorej viem a tolerujem ju lebo som mu verila. Našla som správy typu ako má na ňu slabosť a je pre neho najkrajšia, že aj ja som dobrá ale ona je taká iná. Bojím sa mu priznať že som to čítala no na druhej strane nemôžem to nechať tak. Neviem čo mám robiť, vždy keď sa niečo take stalo u kamarátky som bola múdra a teraz som jak zaseknutá.
Ďakujem
@heln uplne suhlasim...ja som mala takeho 6r a chvála Bohu ze sme nemali deti...ten pravý by toto nikdy neurobil...
No, určité si to bábo nechaj urobiť
Jednoznačne je ten pravý 😅
Rozchod...co ine. Nie si pre neho ta najkrajsia, si len dobra...dokym mu neda ta druha.
Ahoj, aj ja som mala slabosť. A myslím, že by tu mnohé z nás klamali, keby tvrdili, že nikdy žiadnu slabosť nemali. Je to na vás. Ja som druhú šancu dostala, aj tretiu. Môj muž o mňa neprestal bojovať, a ja som úprimne ľutovala a mala som veľkú túžbu sa zmeniť. Je to individuálne. Ste spolu 3 roky, poznáte sa. Každý zlyhá, dôležitá je snaha o zmenu. Držím palce.
Posli ho do riti
Ja by som im dohodla rande, aby nevedeli, že to je rande a zistili to až tam na mieste. Zatedy čo by si užívali kino/reštiku by som mu pobalila veci a trpezlivo čakala s klúčom vo dverách, kedy sa vráti. Len čo by sa blížil ku vchodu, veci by mu leteli z okna aj s tým počítačom a odkazom "nechaj si ju, keď je pre teba tak výnimočná". 😂
Tak keby tebou o to dovod najviac to skoncit, ked sa jej tak nanucuje, u teba ma komfort, byvanie a tam si chce vrznut a ani ona nema moc zaujem
Väčšinou Ti všetky radia rozchod.. a ak sa nad tým trocha zamyslíš, majú niekde pravdu... všetko sa deje pre niečo, všetko má svoj dôvod.. to dieťa neprichádza práve možno preto, lebo ešte nenastal čas, možno to aj Ty v kútiku duše cítiš tiež...
no to, aký máte s partnerom vzťah, vieš len a len Ty..
Ty musíš vedieť, čo pociťuješ, ak píšeš, že mu kamarátku toleruješ.. Ty musíš vedieť a cítiť, ako sa k Tebe správa, či Ti dáva najavo svoju lásku, či má na Teba dostatok času, či si navzájom fakt dôverujete a rozprávate sa o všetkom.. či na Teba myslí aj vtedy, keď nie ste spolu, či sa pýta ráno, ako si sa vyspala, a večer zas aký si mala deň... Ty musíš cítiť, či si pre neho tá najdôležitejšia, proste žena s ktorou chce zostarnúť... viem, že to znie ako z filmu, no sú takéto vzťahy, a fungujú preto, lebo obaja chcú to isté.. byť sťastný s tým druhým..
ak niekedy máš pocit, že sa Ti dostatočne nevenuje, že k Tebe možno ani necíti toľko, koľko Ty k nemu.. že je s Tebou možno len zo zvyku.. a teraz vyzná city inej, hoci len kamarátke, no je to na zamyslenie sa...
Ona bola a je pravdepodobne jeho slabou stránkou už roky, ona ho nepustila bližšie , no stále na ňu myslí... áno stáva sa, že platonická láska zostane platonickou, človek si nájde iného partnera, no myseľ a fantázia nepustia... teraz keď už vieš na čom si, neviem či by som na Tvojom mieste chcela mať rodinu s takýmto mužom.... pred rokmi som urobila takúto chybu.. vždy som cítila, že som iba druhá možnosť... trvalo mi 20 rokov, kým som sa odhodlala to ukončiť.... a potom som stretla muža, pri ktorom mi nenapane ani jediná myšlienka, že by mohol myslieť na inú... držím palce, rozhodni sa správne, a počúvaj svoj vnútorný hlas..
Nazory poznas, vsetky su asi rovnake. Napriek tomu ma zaujima co urobis alebo co si urobila?
Taaak mu vyloz kufre pred dom. A potom keď to nájde,môžete vyložiť karty na stôl. A bude vedieť,že to myslíš vážne. Ja som tiež takto raz nasla priateľovi správy s jeho nezdanou kamoškou. Ze chodia spolu na kávu a so mnou si nevedel nájsť čas cez deň na obed. Pracovala som v rovnakom meste ako aj on. A vtedy som vyšla s kartami na stôl ja. Ze bud to obhaji a zmení alebo sa pakujem z podnájmu a idem znovu ako spolubývajúca niekam inam. Sama by som neutialha podnájom. Tak vtedy sa spamätal,pochopil,že mi je to nepríjemné a ze ja roky vidím u nej iný zámer. A veru sme spolu skoro 13r. 6.5r manželia,dve deti. A sme uz 3roky aj doma. Ja rodičovská,on práca z domu a dobre si vychádzame aj v tej ,,ponorkovej" situácii,ktorá bola počas covidu. Niekedy to len chce ujasniť si veci a dat ich na pravú mieru. Ale musím podotknúť,že manžel nikdy nebol nejaký prelietavy typ. Tiež mal iba dlhodobý vzťah ako aj ja pred ním. Takže aj to robí veľa,aký typ človeka je tvoj partner.
@eruska74 podla coho si citila,ze si druha moznost?Co take robil,ze ti to bolo jasne?
Rozišla by som sa. Okrem toho mat dieťa s niekým, kto si ťa ani nevzal je maximálne nerozumné. Dala si mu všetko a on takto. Veď sa mu nedá ani veriť.
@karolina196 proste som necítila, že ma naozaj ľúbi..a zo začiatku som si myslela, že áno.. po troch rokoch som mu prišla na neznáme telefonáty.. vtedy ešte chodili účty aj s výpismi, suma bola vysoká.. priznal sa mi, že je to kamarátka, akurát sa rozišla s priateľom, potrebovala sa vyrozprávať... hmm.. mne nikdy cez deň nezavolal, či je všetko v poriadku, bola som vtedy s malou doma na materskej.. chodil domov z práce neskoro, vraj má veľa roboty, mal už vtedy vlastnú dieľňu.... no na telefonáty s kamarátkou mal času dosť.... odvtedy mi začali v hlave blikať kontrolky, začala som si všímať viac jeho vzťah ku mne... začala som to viac pociťovať... no vždy sa vedel na všetko vyhovoriť, často som sa ešte ja cítila ako idiot.. bol málo doma, lebo vždy pracoval, no i keď bol doma, nesprával sa ku mne ako chlap, ktorý svoju ženu ľúbi...mala som to ukončiť už vtedy, no bola som mladá, nechcela som zostať s malou sama.... najväčším problémom bola komunikácia, s ním sa veľmi nedalo a ani nebolo moc kedy, keďže všetok svoj čas trávil v právi... keby ma mal naozaj rád, nájde si na nás viac času, niekedy som mala pocit, akokeby ani nechcel byť doma.. a pritom mu fakt nič nechýbalo, bolo oňho postarané veľmi dobre.... prešlo takto veľa rokov, bolo to už aj o zvyku, vôbec sme sa inak nehádali, s ním sa ani nedalo, ak som niečo povedala, čo sa mu nepáčilo, urazil sa a zamlčal sa aj na celý mesiac...
je to určite aj o povahe, ľudia sú všelijakí...na konci sa ku mne už správal ako k cudzej, prišla kríza stredného veku, a to bolo fakt veľa.. motali sa okolo neho mladšie, vypisoval, potajme sa stretával s inou, tak som mu povedala nech ide... sú tomu už skoro tri roky.. a nič neurobil pre to, aby ma presvedčil o tom, že chce byť doma... žije si svoj život, nekomunikujeme, len ak veľmi niečo treba...už teraz po toľkých rokoch som presvedčená, a verím v to, že muž ktorý naozaj ľúbi svoju ženu, alebo partnerku, bude ju ľúbiť vždy, neublíži jej, naopak urobí všetko pre to, aby bola šťastná.. i napriek práci a problémom, ozajstné city človek vie prejaviť, pretože je to prirodzené, netreba sa na nič hrať... a úctu.. ak nie je ozajstná láska, nie je ani úcta, a to sa dá cítiť veľmi..... samozrejme to platí aj naopak zo strany žien... teraz to už viem rozpoznať a porovnať.. teraz mám muža, ktorý mi dáva toľko lásky, koľko som za celých 20 rokov necítila... a na nič netlačí, nehrá divadlo, ide to z neho prirodzene, a som naozaj šťastná... no pravdepodobne som si musela niečo odžiť v úplne inom vzťahu, aby som si vedela vážiť to, čo mám teraz... a zaujímavé je, že som nehľadala po rozchode, nezoznamovala som sa nikde... dala som si čas, musela som sa dať dokopy, a uvedomiť si, že som dobrá taká, aká som..... on si ma našiel sám, pol roka po zoznámení sme sa zblížili, a jednoducho mám pocit, že je to len sen...vždy mi povie, že som pre neho najkrajšia žena na svete..
že už bezo mňa nikdy nechce byť.. bývalý mi nič podobné nikdy nepovedal, ani na začiatku..
@eruska74 Toto sa mi tak zle citalo.To ma mrzi,ze sa ludia takto dokazu pretvarovat a vodit svojho partnera za nos.Clovek nemoze za to,ze nelubi toho druheho,ale v tom pripade by mu mal dat slobodu kym to este ide a kym nie su zavazky.Ale som rada ako si nakoniec dopadla a ze si spoznala skutocne stastie.Tiez som bola ta druha a hlavne iba nejaka poistka keby nieco...🙈
@karolina196 ak si to človek uvedomí ešte včas, a nájde v sebe dostatok odvahy to zmeniť, môže byť ešte šťastný.. pretože už vie čo chce vo vzťahu a hlavne čo už nechce... roky prinášajú aj rozum, aj skúsenosti..
želám do budúcna len to najlepšie..
@slecnazkosic však si Ty tá kamoška? 🫣🤣
Vieš podľa mňa neznáša najmä ten čo niečo skrýva,mohla by si mu ukázať že nie si pre neho samozrejmosťou.. že ťa môže stratiť... A čakať ako sa zachovať
Neznáša,keď mu niekto (konkrétne ty) ide do telefónu,PC lebo niečo skrýva. Jednoduché a logické. V podstate si pre neho len dočasná náplasť za ňu. Ale ona raz podľahne a ty dopadnes pravdepodobne odkopnuta. Tak radšej odkopni ty jeho a maj pokoj. Lebo lepšie sa sama vrátiť k rodičom ako potom riešiť,kde a z čoho budeš žiť aj s deťmi. Taky vzťah podľa mňa nemá dlhé trvanie.
To znamená, že si je tým, že ho nenecháš na 100% istý.
A to znamená, že chlapec potrebuje priučku, že nie on je na koni, keď vypisuje takéto kraviny kamoške... Ukáž mu, že bez Teba by mu bolo horšie. Teraz si na koni ty, vieš niečo, o čom si on myslí, že netušíš. Využi to vo svoj prospech, nech pri pomyslení na najkrajšiu a najočarujúcejšiu ženu myslí na Teba a nie na ňu.
Inak keď ona "povolí" tak Ti za ňou zdrhne a ver mi, NEBUDE sa obzerať.
Vidíš ani tá jeho 'kamarátka' ho nechce, dobre vie čo je zač. A čo ty? Chceš mať na krku pijavicu, ktorá je s tebou lebo má bývanie zdarma a stále poskuluje po zelensich pastvinach?
Asi nie je horšie ako byť pre muža jednou resp. poslednou z možností. To je kalkul, nie láska. A podľa mňa aj žiadna úcta z jeho strany- netrápi ho, že teba to môže ranit. Si preňho istota. Akonáhle sa "naskytne" niečo zaujímavejšie, sám sa zbalí a teba to bude mrzieť ešte viac- nie preto, že odišiel, ale preto, že si to sama neukoncila omnoho skôr a nevenovala čas a energiu zmysluplnejšim veciam a ludom.
Určite si nájdes takého, pre ktorého budeš prvou a jedinou 😉
Aj ty si dobra? Cize keby ho chcela ta lepsia tak na teba kasle? Blbec. Hned by mal pobalene veci. Lepsie teraz ako s 2 detmi na krku
No ahoj autorka, co je noveho? Pohlo sa to nejako?
Dom je tvoj takže si to vyhrala... Jemu zbal kufor postáv pred dvere a napíš mu odkaz nemám pre teba slabosť, si len dobrý... Bud rada ze ste ešte nezamiesili, vo príde potom bude sa curviť na každom rohu a ty sa budeš sama starať o dieťatko a ešte onho?
Už len to hovorí za všetko,že mu vadí keby mu ideš do telefónu. Keby nemá čo skrývať a neklame ťa, tak by s tým nemal problém. Mi s priateľom si ideme normálne do telefónu, nemáme ani jeden s tým problém,lebo ani jeden nič neskryvame. Normálne sa ho to spýtaj,že čo to má znamenať, čo si našla. Ale byť na tvojom mieste by som sa s ním rozišla. Lebo raz keď ti už začal takéto niečo, keby sa aj zmení,tak to bude len na chvíľu. Chlap ktorí raz skúsi byť neverný, tak to spraví aj druhý aj tretí....krat
Tí, ktorí ma poznaju, vedia, ze do tejto témy rada zabrdnem, ale tebe nie je hlúpe si po 3 rokoch chodenia, bez prstienka robiť dieťa iba s “priateľom”. Prečo, prečo, prečo vy ženy tak veľmi idete pod cenu? Keď už plánujem kruci rodinu, tak buď so všetkým čo k tomu má byť a nech mi aj ten chlap dokáže, že som tá jediná, top žena pre neho, že si nebude hľadať žiadne iné vratka. A tu máš odpoved, prečo sa nechce ženiť. Lebo zadné vratka má. Jeho kamošku a teba neberie ako ženu svojho života. Nájdi si chlapa, ktorý ti dá tu vážnosť pred okolím, že dá všetkým na známosť, že si jeho jediná, jeho žena, máš právo nosit jeho priezvisko. Na takého nevyzreteho chudáka by som kašľala, ty nechod pod cenu, ked on ju nevie oceniť.