icon

Priateľ pri téme dieťaťa stále spomína svoju mamu. Čo robiť?

14. apr 2025

Bývam spolu tri roky s priateľom, plánujeme svadbu, dieťa. Lenže vždy keď príde na tému dieťa, začne vyťahovať svoju mamu a strašne mi to prekáža. Napr. že aká šťastná bude jeho mama, bude mať vnúčika. Jeho mama je tá najlepšia maminka na svete. Bude malému kupovať darčeky, oblečko proste všetko. Ešte ani tehotná nie som a pri každej téme ohľadom dieťaťa svoju mamu spomína. Ja dieťa pre nás chcem, ja budem mama. Na čo také vyhlášky, že jeho mama je najlepšia? Aj moja je dobrá. Už mám toho plné zuby. Zatiaľ som slušná bola, dusím to v sebe ale mám pocit, že o chvíľu vybuchnem. Inak máme dobrý vzťah.

nyusika
14. apr 2025

admin sa nudi ??
alebo mate nejaky plan, a potrebujete kontroverzne temy ?

ukgirls
14. apr 2025

a naco to dusis v sebe? preco sa s nim b klude neporozpravas co ta trapi a ako sa citis?mozno to ani tak nemysli ako to ty chapes .. staci to zo seba dostat a najst riesenie ..

kittykat22
14. apr 2025

ved tak povedz, ze si myslis, ze tvoja mama je najlepsia na svete a ze bude este lepsia babka a potom si len sadni a usmievaj sa. Nechaj nejaky pocit, ze exploduje aj na svojho partnera 😂

veronka1996
14. apr 2025

Jednozačne rozchod, niet inej cesty.

melanta
14. apr 2025

Prečo by si normálna žena chcela vziať za muža a mať dieťa s chlapom, ktorý sa na dieťa teší kvôli svojej mame? Toto je tak obrovská red flag, že bála by som sa, že babka bude ešte chcieť aj kojiť, nielen bude každý deň u vás a ty budeš len prísediaca. Nie nie nie. Prečo si toto ženy robíte?

janka27101988
14. apr 2025

Ak chceš zničiť život sebe aj dieťaťu, smelo do toho. Ak chceš nádherný, rešpektujúci vzťah, kde budeš u muža ako žena na prvom mieste, nájdi si takého muža. Tento to nieje. Ak Ti to už teraz vadí, len pri myšlienke na budúcnosť, čaká Ta peklo na zemi.

kavasmliekom
14. apr 2025

Porodíš a vtedy uvidíš, či bude taka úžasná babinka na svete. Zatiaľ je to len jeho ilúzia 😬 načo sa zo slov nervovať 🫢

rejka7
14. apr 2025

@kavasmliekom tak, tak možno sa babička ukáže na začiatku a keď bude treba reálne dieťa postrážiť so všetkým všudy tak nebude babka k dispozícií. Také babky, čo idú " varovať" vytúžené vnúčence, nezabudnú všetkých informovať o svojich zaslužnych činoch, susedky, kamarátky, širšiu a vzdialenejšiu rodinu a keď dôjdu urobia na dieťatko kukuk, vychlipu kávu a pakujú sa preč, takých babiek sú haldy.

kavasmliekom
14. apr 2025

@rejka7 veď presne takú som myslela 😬

dextersk
16. apr 2025

Ja sa na vas len smejem, co vy kuracie mozgy dokazete zo seba dostat 🙂 zavist?