Priateľ sa ma nezastane
Možno otázka aj pre mužov alebo ženy čo si tým prešli. Predstavte si, že je vo Vašom blízkom okolí osoba, ktorá Vám robí problémy, nadáva Vám, vyhráža sa Vám bitkou a tak. Poviete to niekomu s kým chodíte pár mesiacov. Je ok že povie nech sa tým netrápim/nerozculujem alebo by ste čakali že sa ponúkne že napríklad danej osobe dohovorí?
@pribinak
Áno, bohužiaľ sú takí policajti. Mám kamošku právničku, jej klientku týral manzel a policajti odmietli spísať zápisnicu. Dávala to do príbehu, že ráno išla s klientskou spisovať zápisnicu ako jej právnička, lebo keď sla sama, tak to odmietli. Takto sa štát stavia k týraným ženám. 💩💩💩 na ne z vysoka, pokým ich nezabijú, až potom, keď je neskoro to riešia.
@katkami123 a ved to je dalsi pripad z mnohych. tu nezlyhava jednotlivec ako pisala pribinak, ale system, pretoze realne nie su "paky" na takychto ludi. A.Pallova je verejne znama osoba, uz takmer rok ju nejaky cvok sleduje, vyhraza sa jej, ma smskove dokazy, chodi na policiu ako na hodiny klavira a nic. Plati si sukromnu ochranku. Lebo na to ma.
@matkahelka
Áno, ako tuto vyššie som písala, že policajti spísali, až keď prišla s právničkou. Oni by už najradšej v štátnej sfére celkovo nič nerobili, iba platy poberali.
@matkahelka Presne tak, druhá vec, ak aj prídu, povedia, že ak chcem, nech prídem na stanicu spísať oznámenie. A druhú stranu predvolajú o mesiac... Pričom keby išli za ňou hned po spísaní/oznámení, bolo by to autentickejšie, za mesiac ma sakra času premyslieť si ako to otočí, zaklame, aby z toho vyšla najlepšie. Proste nasadenie a ochota nulové.

@matkahelka
Práve som to čítala na internete, ľudia proti nemu vypovedali, svagrovci ho pod krk na políciu zavliekli a aj tak bol nedotknuteľný a nič sa nedialo, až ju zabil. 😢 a chlap bez manželky a synovia bez matky. Hrozné.