Priateľ sa ma pýtal, či si s niekým píšem. Ja som sa usmiala a on sa urazil
Priateľ sa ma pýtal či si s niekým píšem . Ja som sa nato usmiala a on mi to vyčítal že sa mu smejem. Ja som to nevedela ovládať proste som sa usmiala a povedala že nie. 🙈 nevysmievala som sa mu ani nič podobné. S nikým iným si nepisem. Ale on ma stále z niečoho podozrieva a dáva mi takéto otázky. A teraz mi vyčíta že keď sa ma to opýta ja sa smejem . Že isto klamem . Ale ja ten úsmev neviem proste ovládať . Čo si o tom myslíte?
@viestta ak je debata zbytočná tak prečo mi ďalej odpisuješ. Nerozumiem ti. Iba že by si jedno písala a druhé robila.
A mimochodom aký chceš mať názor na hodinky ktoré majú prednastavenú funkcionalitu? To si ju ty sama vymyslíš a zazračne sa zmení operačný systém podľa teba? 🤣
@mirka6530 tie hodinky su absolutne v poriadku, aj ich funkcionalita, s tym nemam absolutny problem, sama to pouzivam. Ale okrem na nikto iny nesleduje kolko som spala a ani to neporovnava s tym co som o dobe spanku povedala.
@mirka6530 tie hodinky su absolutne v poriadku, aj ich funkcionalita, s tym nemam absolutny problem, sama to pouzivam. Ale okrem na nikto iny nesleduje kolko som spala a ani to neporovnava s tym co som o dobe spanku povedala.
@viestta nechápem o čom so mnou diskutuješ keď si 2x napísala že je so mnou diskusia zbytočná. Veď ok.
Za mňa nech si moje hodinky pozerá manžel koľko chce.
Keď je zvedavý. Je to nepodstatná vec.
Paranoidný kontrolór
@lindusss2016 nie nikdy som nič nespravila aby mal dôvod žiarliť. Vadí mu že v robote má balia chlapi, a niekedy mi aj napíšu na na FB. Vždycky som mu však o tom povedala. O všetkom vedel vždy keď mi niekto napisal. A aj napriek tomu mi vôbec neverí. On žiarli aj keď som nou len rozpráva nejaky cudzí chlap.
@anonym_autor a ako reagujes ry, ked ti pisu chlapi?
@lentakyterapeut Toto moze napisat len taky terapeut amater ako ty.
Problem je, ze ona nema rada seba. Keby mala, tak ten ziarlivy blb je uz davno upratany. Na rozdiel od nevery, vernost nedokazes. Hlavne takemu paranoidnemu zmrdovi, ktory jej este da hodinky a na nich kontroluje kolko spala. Ked nebude moct spat, lebo mala tazky den alebo ju nieco trapi tak co z toho vyvodi?
@viestta veď keď nemôžem zaspať, alebo idem spať cez víkend trebárs okolo pol noci. Hned ma napadá že čo som tak dlho robila. Či som bola na telefóne a písala si s niekým
@viestta veď keď nemôžem zaspať, alebo idem spať cez víkend trebárs okolo pol noci. Hned ma napadá že čo som tak dlho robila. Či som bola na telefóne a písala si s niekým
@anonym_autor ja som to pochopila hned ako si napisala, ze ti na appke kontroluje dobu spanku (a nabehli mi hned scenare, ktore si teraz potvrdila). To len pre niekoho sa to zda byt v poriadku. Asi je podobny pripad ako ten tvoj a nechape, ze to prinajmensom nie je v poriadku ak nechcem rovno napisat, ze je to chore.
@anonym_autor ja som to pochopila hned ako si napisala, ze ti na appke kontroluje dobu spanku (a nabehli mi hned scenare, ktore si teraz potvrdila). To len pre niekoho sa to zda byt v poriadku. Asi je podobny pripad ako ten tvoj a nechape, ze to prinajmensom nie je v poriadku ak nechcem rovno napisat, ze je to chore.
@viestta nepochopila si absolútne nič.
Teraz to zdoraznuješ iba preto aby si nepôsobila ako nevzdelaná hlupaňa.
Takže tak.

@mirka6530 akym manipulatovnym sposobom? Na co by to bolo dobre? Ja mam na to overovanie doby spanku cez appku iny nazor ako ty. Nezhodneme sa a dalsia debata je zbytocna.
@viestta ak je debata zbytočná tak prečo mi ďalej odpisuješ. Nerozumiem ti. Iba že by si jedno písala a druhé robila.
A mimochodom aký chceš mať názor na hodinky ktoré majú prednastavenú funkcionalitu? To si ju ty sama vymyslíš a zazračne sa zmení operačný systém podľa teba? 🤣