icon

Priateľ sa obáva kontroly mobilu

23. nov 2025

ahojte, vopred sa ospravedlnujem ze trosku hlupa téma, ale strasne mi to vŕta hlavou .. bolo to pred par dnami, chcela som si poziciat priatelov mobil lebo svoj som si nechala v aute pred bytovkou a potrebovala som len napisat mame .. tak som sa ho opýtala ci si mozem na chvilu pozicat jeho mobil, zobrala som ho do ruky a hned bol akoby v strese, cely cas namna pozeral teda do mobilu somnou ze co robim … nevzdialil sa ani na meter .. prislo mi to divne tak som sa ho opýtala ze co pri mne stoji co nemozem mat jeho mobil v ruke, a proste videla som ze je nesvoj tak som otvorila jeho fb, normalne pred nim a hned mi vytrhol mobil ze co ja mu mam kontrolovať spravy … ja som naozaj potrebovala len napisat spravu ale tym ze som videla jeho neistotu som naschval zapla ten fb a hned zacal vystrájať … som len paranoidna ? Ps mam 29, sme spolu rok ..

Strana
z4
anonym_bf4e05
25. nov 2025
@mondolina

@anonym_bf4e05
preboha 🤣🙏
že mu zrušiť sociálne siete. ako fakt chudáci muži niektorí.

@mondolina Ďalšia..co by jej nevadilo ze jej muž okukuje na soc.siwtach ženy 😄.Vážne s takým kľudom by si aj reagovala doma ? Sa mi nechce veriť..

margotka17
25. nov 2025

@anonym_autor no nemám priateľa, ale manžela. Kým bol priateľ, nikdy nemal problém mi požičať mobil v prípade potreby. Teraz má vždy mobil v kuchyni na linke odlozeny. No a môj mobil dobíja jedine on, inak by sa mi nikdy nikto nedovolal 🫣. Určite ho prever, ale zrejme niečo skrýva 🤔🤔🤔.

martin96321
25. nov 2025
@anonym_7edcb6

@anonym_329285 moj bude mat 50 a z idealneho manzela za ktoreho by tu kazda dala ruku do ohna a vyklul pokecovy casanova, takze radim ti otvor doma tuto temu aj mobil, ja som skolabovala co som zistila a uz treti mesiac sa davam psychicky do poriadku

@anonym_7edcb6 Bol idealny pokial posluchal? Pokial robil co mu bolo nakazane a vela nestrajkoval? Nevyhnali ste ho na pokec svojou neuhasitelnou sexualnou tuzbou? Myslim tym poslat ho do .........ked o to zažobroni? Tak teraz mate tu moznost o ktorej sa tu casto pise a je to tu rada nad vsetko. Otvorte setriaci ucet,preposlite mu poctivo polovicu,ma narok na polovicu domu a vsetkeho co ste nadobudli😉

margotka17
25. nov 2025
@maddie1711

@astrobot …… naivne? Tak to si ma teda pobavila. Zaujímal by ma dôvod tvojho sebavedomeho tvrdenia. Myslíš si že mám 15r a môjmu mužovi verím len na základe toho že mi dá mobil do ruky bez zaváhania? Sme spolu viac ako 16r, som s ním nonstop (áno, aj také sa stáva). Sme spolu doma, sme spolu v robote, trávime spoločnú 2 mesačnú dovolenku, chodíme spolu s priateľmi von ….. nie som žiarlivka, to ani zďaleka, nie je to o tom že ho nepustím …. Čuduj sa svete, je to o tom že so mnou rad trávi aj svoj voľný čas ….. takže ťa sklamem, nie som naivka a ani zjavne frustrovaná žena ako si ty …..

@maddie1711 hmmm, presne tak sme aj my, doma spolu, v práci spolu v našej firme, dovolenka, návštevy, žúrky, oslavy. Tak nám to vyhovuje obom 👍.

anonym_7edcb6
25. nov 2025
@martin96321

@anonym_7edcb6 Bol idealny pokial posluchal? Pokial robil co mu bolo nakazane a vela nestrajkoval? Nevyhnali ste ho na pokec svojou neuhasitelnou sexualnou tuzbou? Myslim tym poslat ho do .........ked o to zažobroni? Tak teraz mate tu moznost o ktorej sa tu casto pise a je to tu rada nad vsetko. Otvorte setriaci ucet,preposlite mu poctivo polovicu,ma narok na polovicu domu a vsetkeho co ste nadobudli😉

@martin96321 ach jaj skoda, ze si mimo, sam si priznal vinu a rozvadzat sa nechce, tak co by si este odporucil 🤔 posledne dno obezne pozeral, takze ani nemam s cim bojovat, nizke sebavedomie mu to nenapravilo, najhorsie, ze tak ako som bola verna zena, otvoril sa mi svet krasnych chlapov, ktorych som nevnimala cez svoju vernost a mozno aj stratim zabrany, ked ich nemal on, neviem preco si myslis, ze je vzdy chyba v zene

anonym_49abb5
25. nov 2025
@martin96321

@martin96321 ty čo berieš?

mondolina
25. nov 2025
@anonym_bf4e05

@mondolina Ďalšia..co by jej nevadilo ze jej muž okukuje na soc.siwtach ženy 😄.Vážne s takým kľudom by si aj reagovala doma ? Sa mi nechce veriť..

@anonym_bf4e05
vieš čo, vôbec takéto neriešim. som s ním 10 rokov ani raz som sa mu nehrabala v telefóne.
ja viem, že mi neuveríš, ale vôbec ma nezaujíma čo si pozerá v telefóne, neuveriteľné, že?

anonym_329285
25. nov 2025
@anonym_7edcb6

@anonym_329285 moj bude mat 50 a z idealneho manzela za ktoreho by tu kazda dala ruku do ohna a vyklul pokecovy casanova, takze radim ti otvor doma tuto temu aj mobil, ja som skolabovala co som zistila a uz treti mesiac sa davam psychicky do poriadku

@anonym_7edcb6 to ma mrzí že si takto dopadla. Ja som z toho môjho tiež v šoku. Spomenula som si ako asi pred pol rokom hovoril že majú novú kolegyňu, že ju dostal na starosti na zaúčanie. A odvtedy som o nej nepočula, pritom iných kolegov spomína často. A mal odvtedy viacero sluzobiek a častejšie chodí do práce osobne (vraj mu nevyhovuje stolička doma na chrbticu, ale druhú stoličku si nekúpi...) 🤔 To si dávam dokopy až teraz. Neviem čo ma čaká, o mesiac začínam v novej práci so super platom, deti sú odrastené, sama nebudem mať problém ak sa rozideme, ale to sklamanie je strašné.

anonym_7edcb6
25. nov 2025
@anonym_329285

@anonym_7edcb6 to ma mrzí že si takto dopadla. Ja som z toho môjho tiež v šoku. Spomenula som si ako asi pred pol rokom hovoril že majú novú kolegyňu, že ju dostal na starosti na zaúčanie. A odvtedy som o nej nepočula, pritom iných kolegov spomína často. A mal odvtedy viacero sluzobiek a častejšie chodí do práce osobne (vraj mu nevyhovuje stolička doma na chrbticu, ale druhú stoličku si nekúpi...) 🤔 To si dávam dokopy až teraz. Neviem čo ma čaká, o mesiac začínam v novej práci so super platom, deti sú odrastené, sama nebudem mať problém ak sa rozideme, ale to sklamanie je strašné.

@anonym_329285 je nas sklamanych vlastnym muzom po xy rokoch viac, je nas dokonca vela a niektore na to este neprisli, mne je vsetko luto, citim hrozny hnev, so ziadnou sa nestretol, ale aj tak to velmi boli, vsetko co som postupne zistila ma emocne odrovnalo, uz len najst silu to vsetko spracovat a fungovat dalej

martin96321
25. nov 2025
@anonym_7edcb6

@martin96321 ach jaj skoda, ze si mimo, sam si priznal vinu a rozvadzat sa nechce, tak co by si este odporucil 🤔 posledne dno obezne pozeral, takze ani nemam s cim bojovat, nizke sebavedomie mu to nenapravilo, najhorsie, ze tak ako som bola verna zena, otvoril sa mi svet krasnych chlapov, ktorych som nevnimala cez svoju vernost a mozno aj stratim zabrany, ked ich nemal on, neviem preco si myslis, ze je vzdy chyba v zene

@anonym_7edcb6 Nikdy som nepovedal,ze chyba je vzdy v zene. Nieje absolutne ziaden rozdiel v hluposti medzi muzmi a zenami. Len je nepochopitelne ak ma niekto doma vsetko co potrebuje aby si to posral sam. Ak je pravda co si napisala o svojom muzovi,tak je to kus chuja a mal by si hladat podnajom nejaky. Minimalne zo slusnosti. To ale neznamena,ze kazdy a kazda su rovnaky. Dotklo sa Ta to,potrebujes si to nejak sama v sebe spracovat,ale zivot tym nekonci. Nemozes do smrti na kazdeho pozerat ako na potencionalneho podvodnika.

martin96321
25. nov 2025
@anonym_7edcb6

@anonym_7edcb6 A nabuduce netreba davat ruku do ohna za nikoho. Nikdy neviete ako sa kto zachova v urcitej situacii. Niekedy prekvapime aj samych seba

anonym_7edcb6
25. nov 2025
@martin96321

@anonym_7edcb6 Nikdy som nepovedal,ze chyba je vzdy v zene. Nieje absolutne ziaden rozdiel v hluposti medzi muzmi a zenami. Len je nepochopitelne ak ma niekto doma vsetko co potrebuje aby si to posral sam. Ak je pravda co si napisala o svojom muzovi,tak je to kus chuja a mal by si hladat podnajom nejaky. Minimalne zo slusnosti. To ale neznamena,ze kazdy a kazda su rovnaky. Dotklo sa Ta to,potrebujes si to nejak sama v sebe spracovat,ale zivot tym nekonci. Nemozes do smrti na kazdeho pozerat ako na potencionalneho podvodnika.

@martin96321 vola sa to postraumaticka stresova porucha, riesim to na psychoterapii, ked si myslis, ze nemal sex mal, 3 x tyzdenne so mnou, ale ked je clovek unaveny z prace, alebo ma ine problemy myslim, ze to nie je nizka frekvencia po 20 rokoch a ked nieco vadi treba komunikovat, nie vliezt na pokec a pisat prvym kurvam na ktore natrafi

anonym_7edcb6
25. nov 2025
@martin96321

@anonym_7edcb6 A nabuduce netreba davat ruku do ohna za nikoho. Nikdy neviete ako sa kto zachova v urcitej situacii. Niekedy prekvapime aj samych seba

@martin96321 presne preto teras uz doverovat nebudem

anonym_88f154
25. nov 2025

@anonym_autor nie je to hlúpa téma. Urob si s ním doma poriadok a keď nie, pošli ho kade ľahšie.

anonym_88f154
25. nov 2025
@anonym_autor

a mam nato nazor ako vy, ale normalne rozmyslam ci fakt nepreháňam … ale mne to normalne neprislo .. jedine co tym vyvolal je nedôvera nie dôvera

@anonym_autor si ok, ja keď pochybujem manžel mi kľudne ukáže správy aj mi povie kto mu písal a čo si vymazal a tiež viem heslo od jeho mobilu a hoci kedy by som sa mohla pozrieť sama ( ale to radšej nerobím 😁, len mu občas poviem ,nech mi sám ukáže ) ono časom hneď vieš, keby Ti muž klame, zatajuje.. a keď už to vieš, tak už Ťa nikdy neoklame 🤷🏻‍♀️😁

anonym_af143f
25. nov 2025

Inak ja mám mobil pozamykaný iba kvôli súkromiu a že často googlim všelijaké divné veci a ukladám si divné obrázky a fotky a to čo píšem do chatGPT je kategória sama o sebe 🤣🤣🤣 trochu vnímam svoj mobil jak svoj denníček 🤣 keby náhle umriem tak by som sa hanbila za dve veci, za svoj mobil a za svoje spodné prádlo 🤣

martin96321
26. nov 2025
@anonym_7edcb6

@martin96321 vola sa to postraumaticka stresova porucha, riesim to na psychoterapii, ked si myslis, ze nemal sex mal, 3 x tyzdenne so mnou, ale ked je clovek unaveny z prace, alebo ma ine problemy myslim, ze to nie je nizka frekvencia po 20 rokoch a ked nieco vadi treba komunikovat, nie vliezt na pokec a pisat prvym kurvam na ktore natrafi

@anonym_7edcb6 Ak mal 3x tyzdenne sex,normalnu zenu a zazemie,zabehnuty zivot,tak neviem ako to inac nazvat nez len ze mu zajebalo paradne. Bohuzial sa to obcas stava aj ked nechapem ze preco. Ale je to dospely clovek. Ma si uvedomit co ma,o co moze prist a hlavne pocitat s nasledkami

martin96321
26. nov 2025
@anonym_7edcb6

@martin96321 presne preto teras uz doverovat nebudem

@anonym_7edcb6 To tiež nieje stastne riesenie. Mozes este niekomu inemu doverovat,ale uz treba pocitat s tym,ze sa moze cokolvek pokaslat. Nemas uz 17 rokov aby si slepo verila

anonym_7edcb6
26. nov 2025
@martin96321

@anonym_7edcb6 To tiež nieje stastne riesenie. Mozes este niekomu inemu doverovat,ale uz treba pocitat s tym,ze sa moze cokolvek pokaslat. Nemas uz 17 rokov aby si slepo verila

@martin96321 ako sa hovori mali sme idealny vztah, bola aom v komforte, uplne som verila, lebo nemala som prco neverit a radsej budem teraz opatrna a mebudem verit ako este raz aby ma preberali niekde na urgente

anonym_7edcb6
26. nov 2025
@martin96321

@anonym_7edcb6 Ak mal 3x tyzdenne sex,normalnu zenu a zazemie,zabehnuty zivot,tak neviem ako to inac nazvat nez len ze mu zajebalo paradne. Bohuzial sa to obcas stava aj ked nechapem ze preco. Ale je to dospely clovek. Ma si uvedomit co ma,o co moze prist a hlavne pocitat s nasledkami

@martin96321 neuvedomil si, ked plakal, myslel, ze mu na to nepridem, samozrejme šok, hadky, ze on ma miluje leby som tu obeznu flandru nenasla a dalsie flandry dodnes by to veselo robil, mne sa uz aj snivalo, ze ma posvadza, peozretelnost potom uz zabezpecila, ze aom vsetko nahodne nasla, zial v mojich ociach je to uz cudzi clovek a toto moj mozog nevie spracovat

martin96321
26. nov 2025
@anonym_7edcb6

@martin96321 neuvedomil si, ked plakal, myslel, ze mu na to nepridem, samozrejme šok, hadky, ze on ma miluje leby som tu obeznu flandru nenasla a dalsie flandry dodnes by to veselo robil, mne sa uz aj snivalo, ze ma posvadza, peozretelnost potom uz zabezpecila, ze aom vsetko nahodne nasla, zial v mojich ociach je to uz cudzi clovek a toto moj mozog nevie spracovat

@anonym_7edcb6 Tak to drzim palce

anonym_fcd2a9
26. nov 2025

vies co, ja myslim, ze to nemusi byt hned nieco "nekale za tym", aj ked moze samozrejme, ludia na socialnych sietach a v mobile casto ziju svoj iny, virtualny svet a myslia si casto, ze to sa ani nerata a napr aj to ze vypisovat si s niekym hocico je nevinne a nevera to nie je :D Ale ja sledujem podobne spravanie roky aj pri dcere a jej rovesnickach. Ale napr. aj pri bratovi a ten ma takmer 30.. to nedaj boh aby niekto chytil ich mobil, pozrel sa im cez plece a to co opisujes je klasika. ved ja dcere vezmem mobil, ze pocuj prezvonim sa (lebo ja som telivo, a nikdy neviem kde mam mobil v dome) a ona pomaly hysak, a nedaj boh ze odblokovat obrazovku. Pritom nikdy som sa nesnorila jej v telefone, vzdy si sadnem poukazuje mi fotky a tak, ale dotknut sa? ze pockaj ja si budem tie fotky posuvat, lebo som slepa a ona mi tym kyve a tak.. no to je konecna. Mne osobne by taketo spravanie prekazalo na partnerovi, to aby som cakala ohen na streche len ak prelozim dotynceho mobil z gauca na stolik, lebo bude cirkus? co ak som nieco videla? :D moja otazka by bola, ma co skryvat?
Napr ja toto nesledujem pri sebe, a parnterovi ani pri rovesnikoch. Bezne idem ku kamosom a tam zena muzovi v telefone a naopak, ja si mozem s chlapovym mobilom aj pc robit co chcem.. a co napise mu exka na FB, trapi ma to? netrapi :D moje sebavedomie to po 20r celkom dobre zvlada :DD olajkuje nieco co sa mne nepaci? tak taketo veci ani nemam cas sledovat a riesit. netusim co taketo v telefone robi a nezaujima ma to. On teiz nesleduje ake videa a fotky pozeram :DD

terry658
26. nov 2025

@anonym_autor je pred Vianocami. Môj takto vystrájal keď mi objednal darček a nechcel aby som nato prišla.

enmery
26. nov 2025

https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/urobil-by-to-znova/

Takáto budúcnosť Ťa čaká, ak s ním ostaneš, takže veľa šťastia.

enmery
26. nov 2025
@terry658

@anonym_autor je pred Vianocami. Môj takto vystrájal keď mi objednal darček a nechcel aby som nato prišla.

@terry658 Tiež ti objednával cez FB správy😂😂😂

terry658
26. nov 2025
@enmery

@terry658 Tiež ti objednával cez FB správy😂😂😂

@enmery áno objednával mi ručne šité kabelky od jednej známej a mal to v správach. Niektorí ľudia predávajú aj cez facebook

enmery
26. nov 2025
@terry658

@enmery áno objednával mi ručne šité kabelky od jednej známej a mal to v správach. Niektorí ľudia predávajú aj cez facebook

@terry658 Hádam Ti je jasné, že to ale že absolútne tento prípad nebude...autorka dopadne ako v téme vyššie, keď s týmto "pokladom" ostane.

autor
27. nov 2025

mate pravdu baby, som rada ze som tu napisala lebo mi to otvara oci … clovek stale dufa, ze mozno si len nahováram atd atd, ale ženská intuícia nepusti … jednoducho to citim uz dlho, aj vidim ze stale vsade s mobilom, to mi samozrejme odpovedal ze “zo zvyku”.. ale po tejto scénke uz mu neverim proste … zamyslela som sa nad tym a pospominala trosku do minulosti, a proste ex kludne nechal doma pri mne na posteli telefón aj ked isiel do obchodu hocikedy, nemal aboslutne problem dat mi ho do ruky ani nic, nikdy som mu ho ani nekontrolovala, lebo som tam mala dôveru a verila som, pretoze mi nedal ziadny náznak toho aby som sa mala coho bat … tento ako som pisala, skoro skolaboval, to dobry náznak teda nieje, ide s nim vsade vzdy, ani len ked do vedľajšej izby po nieco ide nejde bez neho … sme spolu len rok tak som sa ani nezamyslala do teraz nad niecim zlým, ale proste tají jednoznacne …

Strana
z4