Partner rád obzerá iné ženy

4. jún 2025

Ahojte boli sme s priateľom dnes v obchode. Stál pri jednej pokladni vedľa pri pokladni stála neznáma ženská otočená chrbtom k nemu. Ja som stála už vybavená úplne vpredu a tak som na neho veľmi dobre videla. Všimla som si ako ju dosť napadne obzrel. Od päty po hlavu a naspäť, videla som čo som videla. Konfrontovala som ho s tým a on to surovo poprel. Naozaj tie pohyby oči spravil veľmi napadne nemám dôvod si vymýšľať niečo čo sa nestalo. Zamrzelo ma to a neviem tu situáciu pustiť z hlavy. Akoby som mu nebola dosť. Keď však on vidí čo i len malý iracionálny náznak ze sa na mna niekto pozerá alebo ze stoji pri mne bližšie hneď vystraja. Fakt sú muži takíto? Keď toto urobí keď je so mnou co robí keď je sám?

dskjhfdlkdjhl
4. jún 2025

To kolko rokov mate? Obaja ste divni, otazne je, kto viac.

zuzanita1609
4. jún 2025

🤦 obaja si streknite spray do očí,aby ste už nikdy nikoho nevideli,neobzerali ...pre panaboha .

enmery
4. jún 2025

🍿🤓

koniarova
4. jún 2025

Vážne toto?😂😂😂

viestta
4. jún 2025

Vy dvaja ste sa teda zisli. Len pekne ostante spolu, raz si oci vyskriabete, to je pravda, ale aspon neznicite zivot nikomu inemu

katica06
4. jún 2025

Mať tvoje problémy a prezidentský plat

jaskolka
4. jún 2025

Koľko máte rokov? Keď ste ešte pubertiaci,tam je to v pohode,ak už ste dospeli....tak ani neviem,čo na to povedať...

autor
4. jún 2025

@dskjhfdlkdjhl po 30 obaja

dskjhfdlkdjhl
4. jún 2025

No, tak to je vazne, z toho uz nevyrastiete.

autor
4. jún 2025

Sme dospelí po 30tke. Už nemám 15 a určite veci mi vo vzťahu vadia. Ja to nerobím a to isté žiadam aj od partnera co je na tom divne? Čo je k nepochopeniu ze chcem verného chlapa a nie takého co obzerá každú pipinu ktora je v dohľade?

dskjhfdlkdjhl
4. jún 2025
pribinak
4. jún 2025

Nebud hystericka ….

mk1111111111
4. jún 2025

Prepac, ale obzriet si niekoho je nevera? Tak to ja som riadna ....... nevernica 🤔🤣

agnes28
4. jún 2025

Áno muži sú takíto

gab1sol
4. jún 2025

Vypichni mu oči a nebude pozerať 🤷‍♀️

iwesska
4. jún 2025

Ja si tie obzeram niekedy zeny od hlavy po paty a nie som lesba🤷‍♀️ Vy hrate nejaku hru,kto koho prichyti,kam sa pozera? 🤔

petamich
4. jún 2025

Slubila som vernost a nie slepotu, plati to aj naopak. Ja sama sa obzriem za peknou zenou alebo sympatickym muzom, nevidim nic zle na tom, ze to urobi aj moj muz. A to on cim viac nenapadne sa snazi, tym viac sa rehocem. Pre mna cudne za toto vyrobit scenu.

ika02
4. jún 2025

Chceš, aby Ti bol verný, alebo, aby oslepol? Veď každý zdravý, normálny chlap hodí očkom po peknej babe.

larinka552
4. jún 2025

Pohyby oči spravil velmi napadne 👀😳😱
No mna picne, ty budes ina stihacka 😂 Ale mozno ste sa dvaja taki nasli 😉😄
Tak sa pozrel kde sa nemal, no co... tak stalo sa. Cakala si nebodaj, ze sa ti hned prizna, aby si v momente spravila scenu alebo sa ofucala do druheho dna, pripadne az na neurcito? 😁🙈
Sice sa pozrel sa kde sa nemal ale pud sebazachovy pred tebou mu zjavne funguje velmi dobre 😃 Len si davaj pozor lebo ked ho budes stale takto dusit, nemusi to vydrzat a ujde..

bessie12
4. jún 2025

Jemine. Vazne mas po 30tke ?? Skôr by som povedala, že sa správaš ako nevyzreta pubertiacka, ktorej vadi takáto prkotina. Príliš to prežívaš. Je normálne, že sa človek obzrie a občas aj zazera. Však na to má tie oči. Ako sa vraví "pozerat, ale nechytať" 🤷‍♀️

kavenkaa
4. jún 2025

A ja keď vidím peknú ženu, tak na ňu muža dokonca nenápadne upozorním. :D A napriek tomu mi je stále verný.

mandzula
4. jún 2025

Mate aj ine problemy a toto je len jeden dielik skladacky? Preco vystraja, ked sa na teba niekto pozera? Je extremne ziarlivy, mate za sebou nejake zrady? Nemyslim si totiz, ze toto je vecou veku, ale skor povah ci negativnych skusenosti.

betulinka1
4. jún 2025

Aj ty sa pozries, nehovor, ze nie. Ja sa pozriem aj na peknu zenu aj na muza. Ale napriklad mne vadi, ked je chlap so zenou a kuka mi do oci, ze vyslovene caka na ocny kontakt alebo ten kontakt ocami vyhľadáva na nejakej akcii alebo v restike.

petronelag
4. jún 2025

Pozrieť si môže, to nič nie je, k nám raz prišla robiť nová pracovníčka a skoro každý muž si takto pozeral, až mala z toho nepríjemnosti, ale bola ozaj pekná, vysoká, upravená.

simsalabim
4. jún 2025

My sme sa manzelom minule velmi nasmiali, sli sme autom popri cyklotrase - sami vysportovani chlapi. Objavila sa pred nami jedna cyklistka a moj manzel sa obzrel, az som mu musela volant chytit, aby sme nesli krivo. Vekovo je medzi 50 a 60, ale stale chlap 💪 😅 Obzrel sa vraj uplne podvedome 🤣

Robit cirkus kvoli tomu, co si opisala, je riadna blbost.

viestta
4. jún 2025

Autorka, ale jedno ta moze utesit. Obzeral si peknu zenu. Ked uz nic ine, chalanisko ma vkus. Keby obzeral nejaku seredku vyvadzala by si rovnako?

hefo
4. jún 2025

Pokiaľ máš pocit, že keď si tvoj chlap obzrie cudziu ženu, "Akoby som mu nebola dosť", tak sa rozíď a už si nový vzťah nehľadaj, bude to tak lepšie.

Ale ak aj on vystrája v podobnej situácii ako ty, tak si spolu vystrájajte ďalej...

enmery
4. jún 2025

@petronelag Aké mala ona z toho nepríjemnosti?

ejbyk
4. jún 2025

Práve som zistila že my máme "otvorené manželstvo"🤣
Ja teda určite pozerám na pekných mužov dokonca hodnotím aj pred mužom...aj ženy pekne pozriem...

vanilkovazmrzka
4. jún 2025

A predstav si, ako si obzera zeny ked ho nevidis, od hlavy po paty, predstavuje si ich bez siat a co by s nimi robil 🤌