Priateľ si ma po hádke zablokoval
Ako by ste reagovali na to,ze priatel si vas pri obycajnej hadke zablokuje a aj ked sa potom udobrite stale vas nechce odblokovat,zablokoval ma vsade aj na mess aj na telefone.
@nyusika vsak pisem,ze to az teraz od poslednej hadky ma blokol pred par dnami,odvtedy sme si stretko nedohodli
@simca06022011 no ved prave o tom pisem
Ja som stretla 40 ročného co toto spravil po našej prvej výmene názorov. Už som sa mu viac neozvala aj keď vyvolával a vypisovať. Chvalabohu že to spravil hneď na začiatku.
@bekky01 tento to robi skoro vzdy ked sa Pohadame,ale uz ma to prestalo bavit,trapne a detinske
@panelacikova ja som sa raz urazila, lebo ex ma blokol prvy a ja som chcela prva jeho.Z toho vznikla veĺká hádka a pozdviženie- mama sa mi smiala, či mi to neni jedno, hlavne že som sa ho zbavila
😁😁
@ella_price ved prave,ze mne to v poriadku nepride ani trochu.
@zuzka251 no tak vzhladom na to,ze ma neodblokoval asi to mam brat ako koniec...neviem.
No... akože asi áno 😂😂
Môj ty kvet, túto otázku myslíš vážne ??
@nyusika pisala som,ze po hadke sme sa uz udobrili,vsetko ok,ale bloknuta som stale...preto sa pytam,nerob blbu zo mna.
Nerobím, sama to zvládaš perfektne.
Máš to brať tak, že ťa už nechce..
@tinapa dik za normalnu odpoved
A ako ste sa udobrili? Vie o tom vobec ked si zablokovana?
Píšeš že si mu to hovorila,tak asi nezabudol a keby mal technický problém tak ti to asi povedal. Pohovoriť s ním ešte raz a po lopate sa opýtať v čom je problém,prečo ťa necháva bloknutú.Ak nepomôže tak blokni ty jeho a keď bude volať nedvíhaj,ignoruj ho.
Tak sa na neho vykasli, ak ta ma bloknutu tak preto, aby si mu na nieco neprisla, ak by s tebou chcel byt, tak sa tak detinsky nechova....ak to urobil a stav trva, najdi si chlapa, ktory za to stoji a chce byt s tebou a pre teba a nema ta len vtedy, ked mu to vyhovuje a ako mu to vyhovuje, o tom kde s kym a kde inak robi nemas zjavne vediet, ak ti to nevadi tvoj problem, ale to uz o niecom svedci
Celkom nerozumiem. Pises, ze ta blokol pri hadke pred par dnami a odvtedy ste sa nestretli a stale si bloknuta. Ale ze uz ste udobreni. Tak ako prebehlo to udobrenie, ked ste sa nestretli ani nevolali a si bloknuta ?
@kayyaa stretli sme sa od tej hadky...ale neodblokoval ma
@jajka71 uz som na to prisla,blokol preto,lebo sa stretaval s inou a aby som mu zrovna vtedy nevolala,alebo nepisala
Poslať ho
Mne to tak pride, ze za nim velmi doliezas.
To važne? Stretava sa s inou? Tak už ste rozídeni tym pádom...
@karolinakr ano
Tak tam bol pes zakopaný
A ako si na to prišla?Priznal sa sám,alebo si ho odhalila sama?
@lussyl5 priznal sa mi

@simca06022011 prave ze ten clovek vie, ze je bloknuty, lebo vobec nevidi tvoj ucet, ako keby si ho nemala.