icon

Priateľ sleduje inú ženu: Čo robiť?

28. júl 2024

Prosím poraďte mi, už som zúfalá. Denne si hovorím, že už si to nebudem všímať. Môj priateľ má výhľad na balkóny k ďalšej bytovke a neustále keď je na ňom (cigareta), tak sa pozerá na balkón, kde žije jedna mladá žena. Keď som mu to povedala, odpovedal, že neviem o čom hovorím a či sa nemôže pozerať tam kam chce. Keď sme vonku, tiež pozerá. Som z toho na nervy ani neviem prečo, asi preto že sa jednoducho cítim ako hlúpa. Na čo sa teda somnou stretáva? Stráca čas? Keď toto robí a ešte mi začal hovoriť veci, aby som si nemyslela ze to tak je? Aj teraz pred chvíľou to spravil, bvil sa somnou a zrak na ten balkón. Čo si o tom myslieť? Prečo to tí muži robia? Čo za tým hľadať? Nechcem sa takto cítiť, riešiť to v sebe.

Strana
z2
nikomraz
6. okt 2024

Ked som bol fajciar, tiez som z balkona pozeral kade - tade... co je na tom zle??? Ma oci, ma fantaziu.. hadam si nemyslis, ze chlap vo vztahu s tebou bude mysliet iba na teba... pokial za nou nebeha, bud OK...

jesenzima
6. okt 2024

Niekedy len tak sedim a pozerám z okna a možno to vyzerá, že pozerám susedom do okien a balkónov, ale jednoducho len hľadím pred seba 🤷 podľa mňa si paranoidna 🫣

chymena
6. okt 2024

@nikomraz A čo chces povedať tým,že má fantáziu?Predstavuje si pri fajčení cigarety čo,keď jej pozera na ten balkonik?

chymena
6. okt 2024

@nikomraz A na koho myslievas Ty,keď si vo vzťahu?Okrem svojej partnerky?

nikomraz
6. okt 2024

@chymena kazdy ma fantaziu.. aj ty si zrejme zadana, ale iste si obcas predstavis svojho dokonaleho "Oscara" 😉

Strana
z2