icon

Priateľ uprednostňuje svoju matku pred partnerkou?

6. jan 2025

Ahojte zienky
Mám priateĺa ktory upřednostňuje svoju mamu (bývala som u nich , máme spolu dceru a jeho mama sa aj napriek tomu stále stará a kontroluje ma )
Priatel sa má este nikdy nezastal - ked este nebola dcera tak to bola katastrofa , myslela som ze prichod dcery to zmeni .
Odišla som na sviatky domov , počas toho som mu napisala dlhu spravu o tom ze mi to vadí , a on to vsetko co som pisala dal jej precitat . Teraz su samozrejme urazeny obidvaja haha. Co na to poviete ?

thereisabear
6. jan 2025

Že si si zle myslela, že sa zmení a už by som sa nevracala.

pribinak
6. jan 2025

Ale veď to je dobre že jej to dal prečítať, aspoň “svokra” vie čo ti vadí a priateľ tiež

Teraz uvidis či sa bude dožadovať tvojho návratu, alebo nie. A podľa toho sa zariadis

Inak základná chyba sťahovať sa k “svokre” od začiatku si mala trvať na vašom samostatnom bývaní

gribka1
6. jan 2025

Nevráť sa, kým im to nedôjde a budú ochotní to zmeniť. Či už si s nimi a sú urazení?

mamina7070
6. jan 2025

niz co si si vybrala to mas, co ine na to sa da povedat

martul
6. jan 2025

Že si blbá, haha.

autor
6. jan 2025

@gribka1 nie “svokra” si moj návrat neželá

lonely66
Odpoveď bola odstránená
gribka1
6. jan 2025

Tak ostaň u vašich. Ak si ťa tam neželá, nemôžeš urobiť nič. Ak by ťa mal priateľ rád, príde za tebou a hľadá riešenia ako byť spolu. Ako to berú u vás doma?

katica06
6. jan 2025

Čo ma to poviem? 1)Priateľovi ktorý stále býva v mamahoteli by som dieťa neporodila.
2)dupľom by som tam nešla bývať
3)to že mi to vadí by som povedal hneď (nie po roku , dvoch)snažila sa o osamostatnenie

glorikarebeka
6. jan 2025

Tak už mu treba len poslať papier o výživné

gab1sol
6. jan 2025

Priateľ býva u mamičky a ty si sa k ním pridala. Sama si usúdila, že to bola katastrofa. A aj tak si si s ním urobila dieťa?

sense
6. jan 2025

Ja by som sa nevrátila keď si to jeho mama neželá, a nie muža zvyčajne dieťa nezmení obzvlášť nie takého kde je mama už pred dieťaťom na prvom mieste. Požiadala by som o výživné. Na dieťa a aj na teba ako nevydatu matku ak si ešte na materskej

mamina7070
6. jan 2025

tak teraz neviem ty uz asi nemas ani toho priatela ci ? to si domov odosla lebo si musela?
ak svokra nechce aby si u nej byvala nespravis s tum nic a co otec dietata?
asi uz len teda na sud na urcenie vyzivneho

enmery
6. jan 2025

Zase toto s tým "myslela som, že sa zmení". To sa už ani nedá čítať. 🤦‍♀️Nie, nezmení sa to nikdy. Ani keď ona umrie. Radím druhé dieťa, po ňom sa určite dospelý muž mávnutím prútika zmení na zrelého a milujúceho partnera. To sa už inak ani nedá komentovať.

danica2711
6. jan 2025

musela si od začiatku vedieť, že chodíš s mamičkárom, napriek tomu si sa k nemu a jeho mamičke nasáčkovala do jeho detskej izby a porodila si mu dieťa - čo si čakala? Že synáčik sa zrazu oslobodí od svojej závislosti na matke, ožení sa s tebou a jeho matka ťa začne milovať? Taká hlúpa snáď nie si. Sorry, ale vedela si, do čoho ideš, rozhodla si sa, ako si sa rozhodla, teraz musíš znášať dôsledky. A to, že priateľova matka (a asi aj priateľ) ťa tam nechce, je jasné

mimirka32
6. jan 2025

Myslim si o tom to, ze priatel si mal radsej urobit dieta so svojou mamou😀

autor
6. jan 2025

@mamina7070 priatela už nie teda aspoň sa tak vyjadril . On s Nou drží a cokolvek poviem proti nej obrátí to stále na mna, pochopila som ze to už nemá zmysel ..

autor
6. jan 2025

@mimirka32 hah 😁

maranco
6. jan 2025

Keď ste sa pri spoznávaní rozprávali o manželstve aký mal na to názor? Mama by mu "dovolila" oženiť sa?

rorino
6. jan 2025

Myslela som ,že sa zmení🤦bože žena.......

rozculena
6. jan 2025

zase prípad "že sa zmení"