Priateľka ma kontroluje a nerešpektuje môj názor
Chcem sa spýtať na váš názor ohladom môjho vztahu.
Bývam v Košiciach a priatelka býva 100km odomna.
Sme spolu 3-4dni do týždna.Mám 23 a priatelka 20.Chodime spolu 3mesiace a zatial fungujeme takto dokym nebudeme spolu bývať v buducnosti.
Problem je ten že ked prídem zaňou tak ma stále tahá po návštevách či už babka,otec,krstný atd.Vštetko dohodne , naslubuje im a ked poviem že chcem byť s ňou a nie behať po návštevách tak je zle…proste keď jej vyhoviem všetko je ok, ale akonáhle poviem svoj názor že s niečim nesuhlasím alebo chcem byť s nou a nie behať po navštevách tak je zle…plače uráža sa, kadečo mi vyčíta…
Že jej byvalí s nou chodil všade a neviem čo mi začne vyprávať…raz mi dokonca povedala že ju to serie že mám vlastný názor…mám pocit že ma kontroluje a všetko chce aby bolo v jej režií…skúšal som sa s nou normálne porozprávať ale nedá sa to…je tvrdohlavá a trvá si na svojom…
Som zvedaví na nazory od starších ako som ja…
Za každú reakciu a pripadne riešenie dakujem…
@peto24
normalne si ma rozosmial 😂 sere ju, ze máš vlastny nazor! ?Tak to by som ju tak silno niekde poslala ....
A po trojmesacnom vztahu, ked som prvy krat stretla otca mojho priatela, som mala paradny stres. On vraj tiež 😁 ale asi kecal. A chodit po rodine namiesto travenia spolocneho casu vo dvojici? Kokos, co si ty simpanz, ked ta vodi na vystavy po celej rodine? Nech si kupi psa!
Ak si masochysta, pokojne ju lubenkaj nadalej a olanuj byvanie = chod rovno za psychiatrom nech ti predpise lexaurin a valium.
Ake vazne, to nema buducnost peknu, z mnohych dovodov. Pokial sa ti stavaju pravidelne taketo priekaky, smer psycholog - zisti pricinu a zaroven riesenie.

@zanka777 to akú ma človek osobnosť nemá absolútne nič s tým spoločne že aké je znamenie.
@autor tvoja priateľka je divná a snaží sa ta manipulovať, ja tiež Radim rozchod lebo bude len horšia