icon

Priateľka ma už nepriťahuje

martin879
31. dec 2025

Ahoj, potrebujem poradiť. Mám priateľku, má 20 rokov, ja mám 24. Posledný rok strašne schudla. Keď mala 18, bola taká „k svetu“, ale teraz veľmi schudla – stratili sa jej prsia, má veľmi chudé brucho, vidno jej rebrá. Má zlú životosprávu, fajčí, často je len polievky zo sáčku. Býva u babky, s mamou nemá dobrý vzťah, od šestnástich s ňou vlastne nežije. Je taká, že sa jej veľmi nechce robiť, nie je náročná, vyspí sa aj na matraci.
Hlavný problém je, že ma už nepriťahuje. Keď som s ňou, ani keď sa ma dotkne, necítim žiadne vzrušenie – nič to so mnou nerobí. Iba keď ma orálne uspokojí, tak to ešte ide, ale lásku už necítim, len chlad. Neviem prečo. Neviem, či je to mojou hlavou, že sa jej telo zmenilo a už ma to nepriťahuje.
Neviem, čo mám robiť – či ju mám zablokovať všade, aby sa mi nedovolala, a nechať to potichu skončiť, alebo jej to povedať priamo do očí. Je to celé také divné. Mám v hlave stále to, že schudla, všetko sa jej stratilo a ja sa s tým neviem zmieriť. Proste ma už nepriťahuje. Ako sa mám zachovať?

Strana
z2
janai1
Odpoveď bola odstránená
anonym_a64951
31. dec 2025

Ukončí to férovo, povedz, že city ochladli aj vzrušenie a nevieš s tým nič urobiť,tak je koniec
Si chlap ,tak maj trocha gule nehanbit sa za svoj názor a city😃

viestta
31. dec 2025

Spravaj sa ako dospely a rovno jej to povedz

anonym_141d44
31. dec 2025

Bože ako deti na ZŠ , pochybujem že máš 24

gribka1
31. dec 2025

Bože, veď je to vzťah ako každý iný, city sa stratia, koniec. Nič zvláštne sa nedeje. Čo sa deje je, ako sa k tomu postavíš, ako dnešní mladí, tvoj príklad č.1 alebo ako zrelý človek, teda normálne zoči voči to ukonči, povieš, že už k nej necitiš, uzatváraš túto kapitolu. Jasné, že ju to bude bolieť (a možno nie), ale to patrí k životu.

ivangeline
31. dec 2025

Je to zjavne veľmi povrchný vzťah. A tak skúsiť na vzťahu popracovať. Povedať jej, čo si myslíš, čo sa deje, že vyzerá nezdravé, zaujímať sa o ňu…

tinka3435
31. dec 2025

Povedz jej to narovinu že to chceš skončiť nie zablokovať preboha veď si chlap tak sa ktomu tak postav

ivicatolic
31. dec 2025

@martin879 bolo by fajn jej to povedať

greywolf
31. dec 2025

@martin879 vykrm si ju 😀

motylik2559
31. dec 2025

@martin879 Postav sa k tomu ako dospely clovek, nemas 15. Takze sa s nou idealne osobne stretnut a povedat jej to normalne. Pokial nie si zbabelec a babovka, tak to spravis ako dospely chlap.

any_soj
31. dec 2025

@martin879 prosím ťa, kým pôjdeš do ďalšieho vzťahu, skús trochu popracovať na sebe. Môj manžel sa do mňa zamiloval, keď som mala relatívne ok váhu. Vzal si ma, keď som mala o 20 kíl viac, rok po svadbe ešte plus ďalších 10. Potom to šlo dole (keď mi zmenili lieky, ktoré mi neskutočne spomalovali 2 roky metabolizmus), aktuálne mám o 10 kíl menej ako keď sme sa zaľúbili. Čiže dokopy rozptyl 40 kíl už na mne zažil. A nielen ma miloval, ale aj som sa mu páčila a vzrušovala ho v každom z týchto období. Lebo miluje mňa, to kto som a aká som. A k tomu patrí aj že miluje moje telo, lebo je to moje telo, patrí ku mne, bez ohľadu na to, ako práve vyzerá. A milovať ho bude, som si istá, aj keď o 20 rokov bude staré a vráskavé. Lebo som to ja. Ty sa potrebuješ naučiť milovať človeka, ženu, nie len seba samého a svoje vzrušenie.

anonym_121ae4
31. dec 2025

@martin879 teba by som zablokovala

renesance80
31. dec 2025

@martin879 laska o kilach nie je laska a uz vobec to nie je vztah , neviem si predstavit fungovanie takehoto vztahu pri ovela vaznejsich problemoch nez je vaha

anonym_a1343d
31. dec 2025

Ty si priatelku nikdy nemiloval, iba si ju pouzival ako pomocku na uspokojenie. Slusne a citlivo sa s nou rozid. Nezasluzi si takeho.

domkakvet
31. dec 2025

@martin879 normalne sa s nou rozid ako chlap a nie ako decko, hadam jej dokazes povedat, ze s nou koncis.

ljmmm
31. dec 2025

toto nie je ozajstna laska. Ale to je v poriadku. Tvoja prava kdesi caka. Ferovo sa rozid a dpc neblokuj nikoho. Co toto je za debilna moda blokovat hned

tiika
31. dec 2025

@martin879 ak by som mala priateľa a ten si ma všade zablokuje, aby som sa mu nedovolala, veľmi by ma to ranilo a poriadne by v mojich očiach klesol. Pre oboch (teda i pre teba samého, tvoj vnútorný pokoj, dobrý pocit, silu a schopnosť riešiť i neprijemne veci) je lepsi otvorený a úprimný rozhovor

sevrin
31. dec 2025

@martin879 takže ty by si sa s ňou rozišiel aj bez rád na Modrom koníkovi, ale keďže ťa orálne vie uspokojiť, potrebuješ poradiť ako sa rozísť. Tak?

any_soj
31. dec 2025
@ljmmm

toto nie je ozajstna laska. Ale to je v poriadku. Tvoja prava kdesi caka. Ferovo sa rozid a dpc neblokuj nikoho. Co toto je za debilna moda blokovat hned

@ljmmm máš pravdu, že toto nie je ozajstná láska. Ale preto, lebo on nemiluje. Pravá láska nikde nečaká. On sa musí naučiť, čo to znamená milovať. Pravá láska bude v prvom rade vtedy, keď on bude milovať, nie používať druhú osobu.

siska53
31. dec 2025

@martin879 Normálne jej to povedz, ze sa s nou rozchadzas.

martin879
autor
31. dec 2025
@sevrin

@martin879 takže ty by si sa s ňou rozišiel aj bez rád na Modrom koníkovi, ale keďže ťa orálne vie uspokojiť, potrebuješ poradiť ako sa rozísť. Tak?

@sevrin lasku už necítim áni ako žena má už nevzrušuje pocitovo neviem či to robí naschvál že nechce jesť a robí to čo robí že má tak život nastavený a úmyselne aby nasrala svoju mamu ktoru roky nevidela a stravuje sa tak ako sa stravuje ale ja proste sa na to nemôžem dívať keď jej je vidno rebrá je zničená celá aj prsa vsetko spadlo

martin879
autor
31. dec 2025
@any_soj

@ljmmm máš pravdu, že toto nie je ozajstná láska. Ale preto, lebo on nemiluje. Pravá láska nikde nečaká. On sa musí naučiť, čo to znamená milovať. Pravá láska bude v prvom rade vtedy, keď on bude milovať, nie používať druhú osobu.

@any_soj to sme ešte mali plán do budúcna dieťa a ako keď ma celú imunitu rozhadzanu len jej to ublíži možno ešte u seba hlboko niečo cítim k nej ale musí sa zmeniť

michal_dr
31. dec 2025

@martin879
... si s ňou 2 roky, zaujímal si sa aký je dôvod, prečo tak "radikálne" chudne, keď až rebrá vidno? Mňa by to teda zaujímalo, čo ženu trápi...
... možno ju niečo niči a miesto toho, aby si bol oporou partnerom/priatelom v tebe nemá oporu, nezdôveruje sa ti ..
... to, že nič pri dotyku necítiš, je tým, že ste sa odcudzili fyzicky, emocionálne... chémia sa automaticky vytráca, za to si zial môžete obaja, avšak ty si to vo zväčšej miere pokafral, pretože si sa "nezaujímal", nepodržal... žena je odrazom teba

"... Je taká, že sa jej veľmi nechce robiť, nie je náročná, vyspí sa aj na matraci"... buď rád, že je skromná 😉, ostatné je na rozhovore s ňou, je to váš vzťah

Máš 24, ona 20... vo vašom veku a na tvojom mieste by som dávno ako chalan navrhol prenajom a spoločné bývanie. Vzhľadom na jej situáciu by bola isto šťastnejšia, uvolnenejšia s pozitívnym myslením bez "depky"...

Vzťah neznamená vlastniť, "musieť", ale "chcieť" byť s tým druhým 😉
Ak nechceš byť vo vzťahu, tvoja vec, ale ako ti vyššie povedali...buď chlap, maj charakter... dievča ti darovalo 2 roky svojho času, ktoré mohlo dať niekomu "lepšiemu", tak si to váž, pretože ťa má rada, ona sa s tebou nerozchádza, hoc ty si chladný...

Po 2 ročnom vzťahu "Ghostnúť" partnerku... nemám slov, tomu sa povie charakter. Keby ťa podviedla, okradla, ublížila ti... pošleš ju niekam a blokneš, ok... Ale tvoja ti neublížila, sa zamysli... akoby si sa cítil ty 😉. Váž si ju hoc je koniec... 😉

Vzťah je váš a základom je spoločná komunikácia... nie Modrý koník, ale vy dvaja... otvorený rozhovor.

... povedal by som, že príbeh vymyslený, nechce sa mi veriť, že chalani sú takí bezcharakterní po 2-ročnom vzťahu... 🤦🫤

zmrzlinka8
31. dec 2025
@renesance80

@martin879 laska o kilach nie je laska a uz vobec to nie je vztah , neviem si predstavit fungovanie takehoto vztahu pri ovela vaznejsich problemoch nez je vaha

@renesance80 lenže muž funguje telesne inak ako žena, žena ho musí vzrušovať priťahovať aj fyzicky, aby mohlo k niečomu dôjsť. Zrejme nechce v 24 žiť s niekým ako brat a sestra.
Tu vidíme, že chcieť byť extra chudá nemusí byť ok pre každého muža.

jaskolka
1. jan 2026

Prečo si taký zbabelý? Buď chlap a na rovinu sa s ňou porozprávaj, nemusíš ísť do detailov, skrátka povedz len, že vhves byť úprimný,že tvoje city vyprchali,nechces,aby ste sa vzájomne trápili a normálne to ukonči.
No a každý choďte svojou cestou,je úplne normálne,že nie každý vzťah vydrží na celý život,o tom je čas chodenia a spoznávania sa.

anonym_c95826
1. jan 2026

To aj tych par viet v príspevku si si musel nechať napisat AI? To si nevedel napisat sam?

d_ivana
1. jan 2026

@martin879 A čo takto je pomôcť? Či pre teba platí "v dobrom aj v zlom" až po svadbe?

tiika
1. jan 2026
@martin879

@sevrin lasku už necítim áni ako žena má už nevzrušuje pocitovo neviem či to robí naschvál že nechce jesť a robí to čo robí že má tak život nastavený a úmyselne aby nasrala svoju mamu ktoru roky nevidela a stravuje sa tak ako sa stravuje ale ja proste sa na to nemôžem dívať keď jej je vidno rebrá je zničená celá aj prsa vsetko spadlo

@martin879 Takze ako človeka ju máš rad a máš k nej aj hlbsie city. Ibaže sa ti nepáči jej výzor a fyzicky ta už nepriťahuje, nerozumies, prečo to robí. Myslis, že by sa tebe alebo niekomu inému zdoverila? Ak by si po tom, ako sa jej so svojimi pocitmi zveria ty, videl u nej nejakú snahu o zmenu, dal by si tomu ešte šancu?

anonym_839ef7
1. jan 2026

@martin879 dotknuté ženy ťa tu nepochopia ale je logické že keď sa zmenila tak ta nemusí pritahovat. Ani mne by sa nepáčilo keby ma moj chlap zrazu 60 kíl keď mne sa páčia chlapi plnsi. Povedz jej čo cítiš a možno sa dá dokopy lebo podľa opisu nemá zdravú váhu. A to co je tiež nič moc

romiada
1. jan 2026
@martin879

@any_soj to sme ešte mali plán do budúcna dieťa a ako keď ma celú imunitu rozhadzanu len jej to ublíži možno ešte u seba hlboko niečo cítim k nej ale musí sa zmeniť

@martin879 nie ona sa musi zmenit . Ty sa musiš zmenit. Naučit sa pozerat inou optikou na ženu ako cloveka nie ako na sexualny nastroj. K tomu si ešte nedospel. Možno iny vzťah kde Ta presne žena ktoru budes Ty milovať viac a ona Ťa odkopne. Potom pochopiš. Všetko je cesta k tvojmu učeniu. Aj tento vzťah. Tak sa aspon chovaj ľudsky.

Strana
z2