icon

Priateľka mi nedá dýchať. Je to normálne?

26. dec 2024

Sme v začiatkoch vzťahu priateľka chce byť stále v kontakte keď nie sme spolu potrebuje si aspoň písať. Žiarli keď trávim čas s inými ľudmi. Od skorého rána až kým nezaspí vyžaduje neustále pozornosť. Ja to normálne ?

Strana
z2
tilly
27. dec 2024

Koľko má rokov? Nastav si hranice. Keď je taká super, prejde ju to. Mnohé z nás boli podobné. Ja v 16/18 tiež, len to neboli mobily, takže som sa musela krotiť 🤣

simca06022011
27. dec 2024

zacni to korigovat od zaciatku a bud sa nauci na ine moresy, alebo zduchne.. nie je dovod to trpiet... ja som podobny system mala doma, ci som bola v praci ci neviem kde, chlap v kuse vypisovacky, telefonaty, ja som s nim uz ale byvala, ja som si to s nim vydiskutovala a rychlo ho to preslo, prestala som proste dvihat mobil, riesit atd.. lebo on ani nevedel strucne povedat, ked nieco bolo treba :D

autor
27. dec 2024

Rozchod ani nezvažujem vôbec bol by som veľký somár ak by som sa vzdal takej úžasnej ženy kvôli jej žiarlivosti. Na ňu nemôžem jedinú zlú vec povedať ani sa mi nesnívalo že budem mať raz takúto úžasnú priateľku. Ja tiež nie som dokonalý a jej jediná chyba ak sa to tak dá vôbec nazvať je tá žiarlivosť. Bol som zvedavý na názor žien. Ďakujem posnažím sa navrhnúť jej aby sme na tom spoločne popracovali, snáď raz pochopí že nemá dôvod stíhačkovať.

simca06022011
27. dec 2024

ziarlivost je vazna vec, to nie je malickost. Aj ked tu ani nevidim problem "ziarlivost" ako kontorla a neustaly kontakt... to je obmedzovanie. Nech ma na to akykolvek dovod. A ak od toho nepopusti, tak ci tak skor ci neskor ti ti pojde na nervy, lebo to nie je zivot :DDD

trisha_r
27. dec 2024

Neviem koľko máte rokov a koľko má ona, či zažila vzťah kedy ju jej partner podvádzal , porozprávajte sa, ale urci jej, čo áno a čo nie, lebo po čase ti to začne ísť krkom. Nie je totiž horšieho ako keď niekto bezdôvodne žiarli.
Ja napríklad dom typ človeka ktorý nepotrebuje neustály kontakt, som introvert a často si vystačím aj sama. Neviem si predstaviť aby som niekomu v kuse vypisovala a mňa by to vyslovene obťažovalo a obťažuje keď mi niekto vypisuje, niekedy jednoducho nemám náladu a odpíšem o dva dni 😂.

martin96321
27. dec 2024

Kúp si kvalitne botasky a utekaj rychlo

genialitka
27. dec 2024

Pravdepodobne si mladý zaľúbený muž, pretože si neviem predstaviť emočne vyzretého muža, ktorému nevadí kontrola a zákaz styku s inými ľuďmi. Po roku, keď opadne prvotná zaľúbenosť, budeš vidieť veci reálnejšie.

lauricka
27. dec 2024

Nie a treba sa s ňou porozprávať. Koľko má rokov, 15?

martinadomianova
27. dec 2024

U žiarlivých ľudí je to normálne. Bola som kedysi presne taká istá.

purple_wolf
27. dec 2024

ocividne sa nudi... byt tebou najdem si inu kym ju nezbuchnes

bielasovicka
27. dec 2024

Nezvazujes odchod, bol by si somár kebyže ju opustis, je úžasná, tak co vlastne chceš. To ze je stíhačka a žiarlivá, ti potom asi nevadí, tak co ti mame nato povedať?

derdia
27. dec 2024

Nuz nemá uspokojení potrebu seba hodnoty a ty jej ju uspokojuje tým, ked ste v kontakte..bud to vydržís a zmení sa to... Alebo to tak bude stále.... A potom je na tebe ci chces tak zit....

123profil321
27. dec 2024

@martinadomianova kedy a ako prišla zmena u teba?

karolinakr
27. dec 2024
sticker
karolinakr
27. dec 2024

tak jej odpisuj každych 5 minut a maš po probleme.. v čom je taka užasna? tipujem, že ma kozy 5ky

martinadomianova
Autor odpoveď zmazal
martinadomianova
28. dec 2024

@123profil321 to by zaujímalo inak aj mňa. Pretože u mňa to bola až chorobná žiarlivosť. Rokmi som dospela, zmenila sa. Lebo som chcela a povedala som si, ze extrémne sa trápiť čo robí môj chlap, keď s ním nie som, nemá zmysel. Stálo ma to veľa sebaovládania.

gnotek
28. dec 2024

Moja dcéra mala takého priateľa. Skončilo to lebo to došlo do takého štádia, že ju chcel zo žiarlivosti prejsť autom. Musela byť stále s ním a keď nie, neustála kontrola čo robí a samozrejme dôkazy, že je doma a nie niekde inde. Inak to bol milý chlapec a veľmi sympatický.

aurora33
28. dec 2024

Kebyže je taká úžasná, tak tu nezakladáš temu o žiarlivej nevyzretej stíhačke.

sima_simka
28. dec 2024

Tak v tomto nie si sám, ja mám ten istý problém, ale nemôže byť na mojom prvom mieste moja partnerka lebo ja mám dcéru vo veku 8 rokov a moja partnerka ju moc nemusí... stále len by schcela byť spolu , hladkať ju , venovať sa jej a moja dcéra zas sa cíti dotlačená , lebo mojej priateľke sa nepáči ako sa chová moja dcéra 🤦🏻‍♀️ neboj sa ja mám to moc zlé ale moc zlé

bielasovicka
28. dec 2024

@sima_simka prosím ta, a prečo sa nerozides s takou partnerkou? Véd dcéra je možno nešťastná, prečo to trpis? Dieťa je na 1.mieste.

carter30
28. dec 2024

Raz bolo v K-fune historka, keď priateľ prišiel z diskotéky a mladá mu povedala ,,daj ovonať,, 😁

zita1317
28. dec 2024

Myslím ze to nepíšeš ty- chalan ale ona-stihačka, toľko slovíčok aká si pekná, múdra, inteligentná napíše iba baba o sebe a ajj štýl písania je ženský 😉

seweranka
31. dec 2024

Nakoniec sa z nej vykľuje pekná narcistická osobnosť. Len ja a ja a ja a nikto iný. Žena asi pravdepodobne nemala pozornosť od svojho otca v detstve

kavasaki370
7. okt 2025
@karolinakr

v podstate tak ti treba

@karolinakr 🤣🤣🤣

Strana
z2