Priateľka si uchováva fotky s bývalými partnermi
Nahnevalo ma , keď som náhodou zistil že moja priateľka má fotky s predošlými ex napríklad aj kde sa bozkávajú pričom ona je extra žiarlivá a hlavne mi na začiatku rada vyhadzoval na oči moje predošlé vzťahy , či len to keď som bol ja označený na nejakej fotke , a ona si vedome uloží cmučkacie fotky s ex . Pritom nemá dobré vzťahy ani s jedným ani pekné slovo na nich .
@nikaeli ja sa nehnevám , ale ani ty sa nehnevaj , keď nevieš čítať s porozumením . Ešte aj v momentoch som to rozvíjal . Ja riešim to , že jej vadili moje fotky/priatelia a podobne čo som mal na FB o ktorých som už ani nevedel , zatiaľ čo ona má vedome fotky so svojimi ex . Bolo by mi to jedno nech si má , keby ona do mňa za to pred pol rokom nehučala . Ale tak ja som vlastne ten zlý a nevyzretý nakoniec . Prajem pekný zvyšok dňa
Ty si ako poslušný psík , povedala vymazať a ty zmažeš.Toto ti tu baby píšu.Tu si urobil chybu lebo robíš ako ona píska.Nemal si nič mazať.Buď chlapom a nepodriaďuj sa jej lebo svoje hranice bude posúvať .Fotky mám aj ja, no až by mi niekto povedal, že mám ich zmazať tak zmažem jeho z môjho života .Preboha nemáte iné problémy, však už máte dosť rokov sa takto naťahovať za blbosti.Obaja ste žiarlivci, budete to mať pestré v živote.
A si si 100% istý ,že ťa ľúbi?

@piagmp3 mám doma svadobný album s mojim ex. Tiež fotky z dovoleniek, kde som bola s ním. Bol súčasťou môjho života niekoľko rokov, mám s ním dcéru. Momentálne sme v takom vzťahu, že sa spolu absolútne nebavíme. Za dcérou nechodí, pošle výživné, tým sa to končí. Som druhýkrát vydatá, s 'novým' partnerom som viac ako 10 rokov. Nevidím dôvod vyhodiť moje spomienky.
Alebo ju ľúbiš, alebo nie. Fotky sú len fotky. Život je o inom. Ak by mi manžel robil scény kvôli fotoalbumom s ex, asi by sa nestal mojim manželom 🤷🏻♀️