icon

Priateľka si uchováva fotky s bývalými partnermi

piagmp3
20. okt 2024

Nahnevalo ma , keď som náhodou zistil že moja priateľka má fotky s predošlými ex napríklad aj kde sa bozkávajú pričom ona je extra žiarlivá a hlavne mi na začiatku rada vyhadzoval na oči moje predošlé vzťahy , či len to keď som bol ja označený na nejakej fotke , a ona si vedome uloží cmučkacie fotky s ex . Pritom nemá dobré vzťahy ani s jedným ani pekné slovo na nich .

Strana
z2
nikaeli
20. okt 2024

@piagmp3 mám doma svadobný album s mojim ex. Tiež fotky z dovoleniek, kde som bola s ním. Bol súčasťou môjho života niekoľko rokov, mám s ním dcéru. Momentálne sme v takom vzťahu, že sa spolu absolútne nebavíme. Za dcérou nechodí, pošle výživné, tým sa to končí. Som druhýkrát vydatá, s 'novým' partnerom som viac ako 10 rokov. Nevidím dôvod vyhodiť moje spomienky.

Alebo ju ľúbiš, alebo nie. Fotky sú len fotky. Život je o inom. Ak by mi manžel robil scény kvôli fotoalbumom s ex, asi by sa nestal mojim manželom 🤷🏻‍♀️

tetapetra
20. okt 2024

@piagmp3 aj ja mám také fotky,v mojom fotoalbume 🤷🏻‍♀️. Už 20rokov.

piagmp3
autor
20. okt 2024

@tetapetra prečítaj si o čom je reč

piagmp3
autor
20. okt 2024

@nikaeli lepšie si to prečítaj

tetapetra
20. okt 2024

@piagmp3 čo si mám prečítať? Napísala som,že ja mám. A určite by som kvôli niekomu nič nemazala, nevyhadzovala

nikaeli
20. okt 2024

@piagmp3 obidvaja ste nezrelí a prehnane žiarliví. Ak sa chcete navzájom hnevať a urážať za fotky bývalých, nie je o čom. Môžete si podať ruky. Keby si na mňa vyskakoval za moje albumy spomienok s exmanželom, nevyhodila by som fotky, ale teba. Sorry.

piagmp3
autor
20. okt 2024

@nikaeli ja sa nehnevám , ale ani ty sa nehnevaj , keď nevieš čítať s porozumením . Ešte aj v momentoch som to rozvíjal . Ja riešim to , že jej vadili moje fotky/priatelia a podobne čo som mal na FB o ktorých som už ani nevedel , zatiaľ čo ona má vedome fotky so svojimi ex . Bolo by mi to jedno nech si má , keby ona do mňa za to pred pol rokom nehučala . Ale tak ja som vlastne ten zlý a nevyzretý nakoniec . Prajem pekný zvyšok dňa

piagmp3
autor
20. okt 2024

@tetapetra ešte raz opakujem že čítaj ... Ty máš tiež ? Ok , ale nerobíš scény svojmu ak ich má aj on ... A to riešim

nikaeli
20. okt 2024

@piagmp3 napísala som 'obaja' -> kto tu nevie čítať s porozumením? 🤦🏻‍♀️ mal si jej pred rokom a pol povedať, že ich nevymažeš a hotovo 🤷🏻‍♀️ robíš halooo z nepodstatných blbostí. Evidentne nebudú fotky váš jediný problém...

tetapetra
20. okt 2024

@piagmp3 my všetky čítame aj preto ti niektoré píšu, že by nič nemazali. To len ty nečítaš s porozumením. Kaslala by som na niekoho komu vadí niečo čo bolo. Síce môj tiež, niekedy riadne zahnoji,ale mne je to jedno. Paradoxne perli o takom,s ktorým fotky nemám 😂

retatka
20. okt 2024

Ty si ako poslušný psík , povedala vymazať a ty zmažeš.Toto ti tu baby píšu.Tu si urobil chybu lebo robíš ako ona píska.Nemal si nič mazať.Buď chlapom a nepodriaďuj sa jej lebo svoje hranice bude posúvať .Fotky mám aj ja, no až by mi niekto povedal, že mám ich zmazať tak zmažem jeho z môjho života .Preboha nemáte iné problémy, však už máte dosť rokov sa takto naťahovať za blbosti.Obaja ste žiarlivci, budete to mať pestré v živote.

nikaeli
20. okt 2024

@piagmp3 ... a hneváš sa 😛 viď prvé slovo tvojho príspevku ⬆️ Ja sa nehnevám, nemám sa prečo. Je to tvoja vec, tvoj vzťah, tvoj život. Mne je úplne jedno, na čom sa vy dvaja kvackáte. Dala som ti len môj pohľad na vec. Je na tebe, čo si z toho vezmeš 😉

nikita1109
20. okt 2024

A si si 100% istý ,že ťa ľúbi?

Strana
z2