Priateľova 15-ročná dcéra
Ahojte, momentálne sa nachádzam dosť v chaotickej situácii. S manželom sa rozvádzame aj napriek tomu, že sa máme radi, no už tam nie je tá iskra a vieme, že to bude pre oboch to najlepšie rozhodnutie. Obaja sa už s niekym stretávame. Máme taktiež už 15-ročného syna ktorému sme všetko vysvetlili. Žiadne zbytočne omáčky okolo toho, už je veľký a klamať sme mu nikdy neklamali, tak sme s tým ani nehodlali začínať. Všetko pochopil. Chce ísť ku otcovi, čož ja chápem a plne rešpektujem. Majú k sebe bližšie, ale aj napriek tomu vie, že ho veľmi ľúbim a ja zase viem, ze on ľúbi mňa. No mám priateľa ktorý má taktiež čerstvo 15-ročnú dcéru ktorá, ale rozvod jej rodičov nezvládla… Priateľ je s EX už rozvedený skoro 4 roky. Mňa berie ako niekoho kto jej opäť chce “ukradnúť” ocinka. No také pohľady ako na mňa mladá hádže.. uff.. Ak by pohľad zabíjal tak už som dávno kaput. Neviem čo s tým robiť. Je to tatinková princeznička. Tiež ma trošku štve, že priateľ skáče len okolo princeznej (keď je uňho)… Proste čo povie slečna to sa urobí. Mne to príde trošku cez. Tiež ju teraz bral na ten koncert Rammstein a mňa sa ani neopýtal či by som nechcela ísť. Neviem čo si o takomto správaní myslíte???
Počkaj, a ty si teda viac než 6 mesiacov tehotná a chcela si ísť na Rammstein? 🤔 Buď si strašne vymýšľaš, alebo si na žiadnom koncerte ešte nikdy nebola, lebo aj keby si zrovna šla na tribúnu, tie otrasy a dunenie sú fakt riadne. Ja som si v pokročilom štádiu tehotenstva skúsila len menší klubový koncert a žiadna sranda to nebola, Rammstein som dala len v prvom trimestri 😄
Nečítam komentáre, ale keď píšeš k ostatným priateľkám, to koľko ich stihol vystriedať za tie 4 roky? Možno ťa berie ako ďalšiu do počtu. Daj im pokoj, keď je dcéra u neho, ty tam predsa byť nemusíš. Nechaj ju nech si užije ocka, prípadne ju časom niekam zavolaj, dajte si babsku jazdu, ak by mala záujem, ak nie kašli nato. Daj tomu čas. Ak spolu zostanete bude si musieť zvyknúť, ak nie ozaj budeš len ďalšia do poctu
@zuzana9393 Prosím ak niekde sa chceš vyjadriť precitaj si aspoň vždy autorky vyjadrenia, nemusela by si napísať niečo čo vôbec nedáva zmysel.
Autorka sa vrátila k manželovi lebo je 6mes tehotná 😂 proste blbosť. Škoda reagovať.
Že som ja toto vôbec čítať začala. 🤦🤦🤦😁😁😂
@autor Akoze fakt som rada aj za vás hlavne pre syna že ste sa vrátili k sebe...to by už bolo čo za zivot, že mám súrodenca ale nežijem a ním, nepoznam ho a nie sú v Tom žiadne životné prekážky a tazke veci, len oco a mama sa nevedeli upratať, boli rozmarni(z pohľadu syna) mňa by to fakt seklo...
Počkáme si na ďalšiu tému- Ako zistím, s kym dieta čakám? Môže manžel zistiť otcovstvo po pôrode? Píše sa niekde krvná skupina... 🙈🤦♀️
☝
Nezdá sa vám, že v poslednej dobe tu nejak pribúdajú takéto vymyslené témy? Žeby katkazocele zmenila žáner?
@elisebah91 ty tomu akože ozaj veríš?😁😂
@mimka1402 áno, neskôr som si to prečítala. Nevadí, veď hádam ten môj zbytočný koment nikoho neobral o drahocenný čas 👍
@koniarova jasné, za to že ty si žila život krásny a bez iných zvratov, nalinajkovany s dobrými vzťahmi a ideálnymi podmienkami neznamená že život v skutočnosti taký je...nie nieje...je plný prekvapení a veci o ktorých by si si ani nepomyslela že sa raz môžu stať...život je ZIVOT
@elisebah91 nechám ťa v tom. 😉
@elisebah91 15.6. pise prispevok, lebo priatela velmi lubi. 16.6. je uz rozidena, porozpravana a udobrena s manzelom, byvaly je vol(ktoreho ale poznala 7 rokov predtym), den predtym ho velmi lubila. Jeho dcera sa k nej po rozchode uz sprava normalne(za ten 1 den medzi prispevkom a rozchodom sa s nou stihla este stretnut a ona sa k nej stihla spravat normalne). ona ako cersrvo tehotna isla rovno do vztahu s druhym muzom a nedala sancu manzelstvu, ktore nebolo zle, len uz to nebolo to co na zaciatku ale aj tak si nedavali pozor a otehotnela...
@chillibubble čo ti poviem , ľudia sú fakt hlúpy keď konajú zaslepene...
@zuzana9393 Ale to šlo skôr vo všeobecnosti. Keďže skôr to uhralo čas tebe🙂 vo veľa diskusiách sa zapája mnoho žien takto a potom to vyzerá zvláštne aj ony samy síce napíšu ale nemá to efekt, chápeš🙂 preto odporúčam prebehnúť stránky a čítať aspoň vyjadrenie autorky

@0silvia0 hej, dočítala som sa neskôr 😀