Priateľova kamarátka mu priniesla tortu
Ahoj, tvorim par s jednym chlapom (cca mesiac) a ako sme u neho sedeli zrazu mu zazvonil zvoncek a nejaka zena mu priniesla tortu k jeho narodeninam a isla prec. Povedal mi ze to je len jeho kamoska. Co by ste si o tom mysleli?
Nevárila sa šokovane, keď Ťa uvidela? A priateľ? Nemá rozrobených viacero vzťahov?
@ika02 nevidela ma lebo vonku isiel len priatel.
A to malo byť pre neho prekvapenie ako darček? Neboli dohodnutí? Ja tiež zvyknem piecť pre kamošov/kamošky torty k narodeninám, keď poprosia, lebo proste pečiem... pýtala si sa čo, prečo, ako??
ze pekne od nej a pustila by som sa do torty. Malo informacii davas no co poradit. Dala by som si tu tortu joj
@anonym_autor kamoška by sedela s vami na jeho oslave
Ani neviem koho mi je viac ľúto. No vyzerá to na veľmi neseriozneho frajera.
Tiež si myslím, že keby šlo len o kamošku, normálne by ju pozval aspoň na chvíľu dnu.
@anonym_autor
kolko mate rokov?
@anonym_autor a čo bolo s tou tortou? To len tak, zjedli ste ju? Či je naplánovaná nejaká oslava? Alebo ju berie do roboty?
Mal dohodnuté že mu upečie a donesie tortu, alebo to bolo preňho prekvapenie?
Ja som tak kamošovi urobila tortu. Presne ako u vás. Zazvonila som, podala mu ju a odišla som preč 😁
Robili sme si dávno dávno srandu, že mu spravím a neveril mi.
@anonym_autor A čo vlastne riešiš? Mne ten tvoj výlev príde, že máš 14 rokov🙈
Ved mozno si ju u nej objednal 🤷
Nič by som si nemyslela, ste vo vzťahu cca mesiac. Vybral si teba, keďže ste vo vzťahu ako píšeš... Ak by mal o "kamošku" záujem, by ste aj tak spolu neostali. Takže by som tomu nechala voľný priebeh. Ak máš pochybnosti, otvorené sa ho na to opýtaj. A vybavené.. 😃 Úprimnosť vo vzťahu je dôležitá.
@anonym_autor Aj Ti z nej ponúkol?
A neni to skor znama, co nieco upiekla na narodky?
A ? Aj my si navzajom medzi kamosmi davame tortu, aj darcek ci ziarlis? Popracuj na sebavedomi.Majetnicku ziarlivku nechce ziaden muz.
@anonym_autor škoda, že nemám kamoša, či mi pečie torty na narodky, ešte som takého nemala. 🤔 Mne ani muž nič neupečie🥴
Podľa mn na tom nič nie je. Kamoška asi pečie, tak mu upiekla tortu a vzala mu ju domov.
Och, ked tu pocujem o sebavedomi a ci nebodaj neziarli, tak som zvedava, ako by sa niektore tvarili, ako su strasne nad vecou a v pohode, keby sa im nieco take stalo. Ale chapem, internet znesie vsetko.
Autorka, neviem, co by som si myslela, riadne by ma to zaskocilo a k vysvetleniu, ze je to kamoska, by som chcela viac. Objednal si tortu, malo to byt prekvapko, stavka, zvyknu sa takto bezne obdaruvat...?
Jedna torta a koľko konšpirácií okolo toho 😅
Keby očakávala pozvanie a posedenie tak by sa tlačila dnu a nenechala mu tortu len tak medzi dvermi.
velmi malo info si dala. kolko mate rokov? podla mna malo, neviem si predstavit teraz ako dospela mat cas a chut nejakemu kamosovi piect a nosit tortu :D jedine fakt ze peciem a objedna si ju.
a divne, ze ona mu donesie tortu a on ju nepozve dnu, nezoznami vas, nedate si ju spolu... ani nepises co ti o tej kamoske povedal, ak mu priniesla tortu to musi byt fakt dobra kamoska a tu by doteraz niekedy aspon spomenul

Nevárila sa šokovane, keď Ťa uvidela? A priateľ? Nemá rozrobených viacero vzťahov?