icon

Priateľova kamarátka mu priniesla tortu

7. sep 2025

Ahoj, tvorim par s jednym chlapom (cca mesiac) a ako sme u neho sedeli zrazu mu zazvonil zvoncek a nejaka zena mu priniesla tortu k jeho narodeninam a isla prec. Povedal mi ze to je len jeho kamoska. Co by ste si o tom mysleli?

ika02
7. sep 2025

Nevárila sa šokovane, keď Ťa uvidela? A priateľ? Nemá rozrobených viacero vzťahov?

autor
7. sep 2025
@ika02

Nevárila sa šokovane, keď Ťa uvidela? A priateľ? Nemá rozrobených viacero vzťahov?

@ika02 nevidela ma lebo vonku isiel len priatel.

lindous
7. sep 2025

A to malo byť pre neho prekvapenie ako darček? Neboli dohodnutí? Ja tiež zvyknem piecť pre kamošov/kamošky torty k narodeninám, keď poprosia, lebo proste pečiem... pýtala si sa čo, prečo, ako??

lija22
7. sep 2025

ze pekne od nej a pustila by som sa do torty. Malo informacii davas no co poradit. Dala by som si tu tortu joj

simona20201309
7. sep 2025

@anonym_autor kamoška by sedela s vami na jeho oslave
Ani neviem koho mi je viac ľúto. No vyzerá to na veľmi neseriozneho frajera.

ika02
7. sep 2025

Tiež si myslím, že keby šlo len o kamošku, normálne by ju pozval aspoň na chvíľu dnu.

svetlonos
7. sep 2025

@anonym_autor
kolko mate rokov?

gab1sol
7. sep 2025

@anonym_autor a čo bolo s tou tortou? To len tak, zjedli ste ju? Či je naplánovaná nejaká oslava? Alebo ju berie do roboty?

anonym_be7810
7. sep 2025

Mal dohodnuté že mu upečie a donesie tortu, alebo to bolo preňho prekvapenie?

vkatush
7. sep 2025

Ja som tak kamošovi urobila tortu. Presne ako u vás. Zazvonila som, podala mu ju a odišla som preč 😁
Robili sme si dávno dávno srandu, že mu spravím a neveril mi.

anonym_f85168
7. sep 2025

@anonym_autor A čo vlastne riešiš? Mne ten tvoj výlev príde, že máš 14 rokov🙈

morpheuss
8. sep 2025
@vkatush

Ja som tak kamošovi urobila tortu. Presne ako u vás. Zazvonila som, podala mu ju a odišla som preč 😁
Robili sme si dávno dávno srandu, že mu spravím a neveril mi.

@vkatush a je to len kamoš, ktorý ťa vôbec nepriťahuje?

martinkatinka
8. sep 2025

Ved mozno si ju u nej objednal 🤷

salsa26
8. sep 2025

Nič by som si nemyslela, ste vo vzťahu cca mesiac. Vybral si teba, keďže ste vo vzťahu ako píšeš... Ak by mal o "kamošku" záujem, by ste aj tak spolu neostali. Takže by som tomu nechala voľný priebeh. Ak máš pochybnosti, otvorené sa ho na to opýtaj. A vybavené.. 😃 Úprimnosť vo vzťahu je dôležitá.

laila22
8. sep 2025

@anonym_autor Aj Ti z nej ponúkol?

vkatush
8. sep 2025
@morpheuss

@vkatush a je to len kamoš, ktorý ťa vôbec nepriťahuje?

@morpheuss absolútne vôbec, sme len kamoši . Narozdiel od mnohých, verím v priateľstvo medzi pohlaviami.

kiki68
8. sep 2025

A neni to skor znama, co nieco upiekla na narodky?

anonym_475539
8. sep 2025

A ? Aj my si navzajom medzi kamosmi davame tortu, aj darcek ci ziarlis? Popracuj na sebavedomi.Majetnicku ziarlivku nechce ziaden muz.

anonym_22d5b8
8. sep 2025

@anonym_autor škoda, že nemám kamoša, či mi pečie torty na narodky, ešte som takého nemala. 🤔 Mne ani muž nič neupečie🥴

anonym_22d5b8
8. sep 2025
@vkatush

@morpheuss absolútne vôbec, sme len kamoši . Narozdiel od mnohých, verím v priateľstvo medzi pohlaviami.

@vkatush veríš v priateľstvo medzi pohlaviami? 🤔 Koľko máš rokov, ak sa smiem opýtať

bielasovicka
8. sep 2025

Podľa mn na tom nič nie je. Kamoška asi pečie, tak mu upiekla tortu a vzala mu ju domov.

mandzula
8. sep 2025

Och, ked tu pocujem o sebavedomi a ci nebodaj neziarli, tak som zvedava, ako by sa niektore tvarili, ako su strasne nad vecou a v pohode, keby sa im nieco take stalo. Ale chapem, internet znesie vsetko.
Autorka, neviem, co by som si myslela, riadne by ma to zaskocilo a k vysvetleniu, ze je to kamoska, by som chcela viac. Objednal si tortu, malo to byt prekvapko, stavka, zvyknu sa takto bezne obdaruvat...?

sevrin
8. sep 2025

Jedna torta a koľko konšpirácií okolo toho 😅

anonym_be7810
8. sep 2025

Keby očakávala pozvanie a posedenie tak by sa tlačila dnu a nenechala mu tortu len tak medzi dvermi.

bg92
8. sep 2025

velmi malo info si dala. kolko mate rokov? podla mna malo, neviem si predstavit teraz ako dospela mat cas a chut nejakemu kamosovi piect a nosit tortu :D jedine fakt ze peciem a objedna si ju.
a divne, ze ona mu donesie tortu a on ju nepozve dnu, nezoznami vas, nedate si ju spolu... ani nepises co ti o tej kamoske povedal, ak mu priniesla tortu to musi byt fakt dobra kamoska a tu by doteraz niekedy aspon spomenul

mandzula
8. sep 2025
@sevrin

Jedna torta a koľko konšpirácií okolo toho 😅

@sevrin a teraz si predstav, ze tej tvojej takto pride kytica😉

vkatush
8. sep 2025
@anonym_22d5b8

@vkatush veríš v priateľstvo medzi pohlaviami? 🤔 Koľko máš rokov, ak sa smiem opýtať

@anonym_22d5b8 tento rok 30 😂 neviem, či si čakala viac alebo menej.

sevrin
8. sep 2025
@mandzula

@sevrin a teraz si predstav, ze tej tvojej takto pride kytica😉

@mandzula a prečo nie, nerobil by som z toho žiadne konšpirácie 😅.

mandzula
8. sep 2025
@sevrin

@mandzula a prečo nie, nerobil by som z toho žiadne konšpirácie 😅.

@sevrin hej, hej, zazvoni pre teba cudzi chlap, poda tvojej zene kvety a ty nebudes konspirovat. Tak urciteee.

sevrin
9. sep 2025
@mandzula

@sevrin hej, hej, zazvoni pre teba cudzi chlap, poda tvojej zene kvety a ty nebudes konspirovat. Tak urciteee.

@mandzula nie, prečo by som mal?