Priateľova mama kritizuje 4D ultrazvuk: Skúsenosti?
Ahojte možno si budete myslieť že som precitlivena alebo niečo ale predsa je to bábätko a hlavne tie 4D fotky zväčšujú, dostali sme dnes prvú fotku ako vyzerá naše mimčo, a síce nemáme najlepšie vzťahy zo svokrovcami a už ma u nich asi nič neprekvapí ale toto bola sila. Samozrejeme že môj chlap sa chcel hneď pochváliť jeho mame aj keď som mu vravela že nech to nerobí lebo tá žena nemá pekny názor na nič a nikoho, a samozrejeme jej reakcia “Preboha to čo ma veľký nos” hovorím nech jej napíše že taký ho ma po ich rodine nakoľko priatelova sestra ma obrovský frňak. Ale nejde o to, akože na babatko toto povedať je hnusne a kor na vlastne vnúča, moji rodičia mali normálnu reakciu že je to drobčiatko, naozaj ma to dostalo lebo to povedala na moje dieťa. Máte aj vy podobnú skúsenosť ? Alebo takú úžasnú svokru ?
No, ja by som to tak neprežívala.. pomyslela by som si o nej svoje a pustila to z hlavy.
Moc prehanas. Aj moja mala na fotke veľký nos a naživo ma taku gombicku
Tie 4D fotky sú vlastne také machlanice, tak ako môžeš povedať, že sa podobá na tvojho frajera?
Clovek by povedal, ze si bude zena trochu vyberat partnera do zivota.
Teba teda jeho mama nemusi, pourazala ta (nie je to tvoj nezvyk na jej otvorenost?) a ty ides aj tak naproti a nechas sa oplodnit potomkom zeny co nemozes vystat.
Tak bolo ti to treva, ze najblizsich 20 rokov sa budes z nej len nasierat?
No a o svokrovcoch hovoris akoze o kom? To by svadbu trebalo na svokrovcov
Milým ženám ďakujem za komentára a vám ostatným čo ste si prišli ešte rypnut a absolútne nechápete situáciu a ešte tu jedna napíše že keby ma vaše dieťa veľký frňak akože hrôza. Za ďalšie mám peknú fotku 4D takže žiadnu machanicu ani nič, vypinam upozornenia na príspevok lebo niektoré sa tu chodíte ventilovať.
😀😀😅😅😀 ja sa ani nečudujem, že si so ,,svokrou” nerozumiete. A myslím, že chyba nie je len v nej. Ty mi prídeš ako také malé zdute decko.
Ukáž mi jedno pekné dieťa na 4D. 😁 To len my matky ich vidíme krásne. Tie foto sú na jedno kopyto a prd z toho ukazuje,aké malé ozaj bude. Svokra je trúba a tam to končí. A bábätko bude krásne. Ako všetky.
4D fotky skresluju. Moja mala na nej tiez obrovsky nos a realne vobec taky nema, ani tvarovo a ani velkostou. Co sa tyka svokry, tak vies uz aka je, nezmenis ju, jej komentar bol blby, mohla radsej pomlcat ked uz, je to dost citliva tema. Ale tie komentare ako si mas spravit poriadky s priatelom su troch mimo. Je to predsa jeho mama a aj jeho dieta. Tak asi sa tesi a chcel sa s tou radostou podelit. Deti vzdu dufaju, ze rodicia sa zachovaju ako spravni rodicia a to aj ak ich uz 100x sklamali.
nemáme jednu a tu istú svokru? 😂 na fotku zo sona z 12tt povedala že je škaredá a nič tam nevidno (12tt!!!!), na foto z 18tt už bolo pekne vidno bábätko ale ona stále svoje že nič nevidno že máme veľmi škaredé tie fotky a ona by za toto teda nezaplatila 😅 ešte som to brala jedným uchom dnu a druhým von ale ked na foto 3D povedala znova že tam nič nevidno, ešte sme vraveli že sa mala skrývala a o placentu bola líčkom opretá (manžel jej teda ukázal že toto má noštek, usta, čelo atd) a ona na to: no... nos má teda riadne obrovský, vyhodené peniaze 🤐 na 3D foto ma malá kúsok placenty ktorý doktorka už nevedela dať preč a je tesne nad noštekom ale ako nos to teda nevyzerá.. už jej viac fotiek neukážem 🙂 ked bude muž chcieť nech ide sám jej ukázať ale mne do očí takéto veci hovoriť už nebude
Podla mna prehanas. Ak ma na tom snimku velky frnak, tak len skonstatovala ze ma velky frnak 🙂 A? Kde je problem?
Jaaj, este ta naserie v tolkych veciach, az si pomyslis, ze toto bola uplna kravina 😅😅😅
nie je ti to svokra, priateľova mama je prakticky cudzia osoba a ty ju zjavne tak aj berieš, keď o nej hovoríš ako o "tej žene". Tak čo ti záleží na rečiach tej cudzej ženy? Je prostoreká a možno jej ústa fungujú skôr než rozum, ale je to priateľova matka a on jej ten snímok proste chcel ukázať. O jej reakcii ťa nemusel informovať, ale jemu zjavne až taká nepríjemná neprišla
Boze, autorka, klud. Nerob z kazdej prkotiny dramu. Zivot je tazky, prajem ti, aby si vzdy riesila len babske klepy a nie vazne problemy 😃

Ked vies aka je, tak jednym uchom dnu a druhym von. Ako bude vyzerat uvidite po porode, dovtedy by som takeho malickosti neriesila.