icon

Priateľova poznámka o priatelke kamaráta: Ako reagovať?

25. jan 2025

Urazilo by vas keby ste isli na dvojte rande a povie vam váš priatel na priatelku svojho kamarata že ona je ina liga ? ( aby som to upresnila ,vadi mu že nešoferujem , mam vodičak ale sa proste toho bojim ,tak nešoferujem a ona nás šla niekam odviesť a on mi to vtedy povedal že ja som super ale že musim uznat že ona je ina liga ( nehovorim ,fakt je pekna a šikovná ) viem že mam nedostatky na ktorych musim popracovať ale neviem čo si mam o tom myslieť a zase sa s nim kvoli tomu rozisť nechcem

Strana
z3
pribinak
25. jan 2025

Bože to je debil

kapanek1
25. jan 2025

Nestracaj s nim cas.

danica2711
25. jan 2025

ak ti za to stojí, tak s trochou snahy sa dá aj z nižšej súťaže prebojovať do vyššej ligy. Ale my nevieme posúdiť, akú ligu ktorá hráte a hlavne, akú ligu hrá ten tvoj priateľ

enmery
25. jan 2025

Tak sa nerozíď. 💁‍♀️A budeš podvádzaná a klamaná vždy ked sa nad ním nejaka "z inej ligy" zľutuje. Rešpekt je číslo 1 vo vzťahu. Veď ty nerešpektuješ ani seba, sa nečuduj, že to nedostaneš od partnera.

nynia
25. jan 2025

Zalezalo by od atmosferi vem si to predstavit ako srandu ak bola uvolnena atmosfera aj, ze to myslel vazne.

aeruginosa
25. jan 2025

Myslim, ze takato poznamka zamrzi kdesi vnutri kazdu zenu. Uz je na kazdej, ci bude s niekym, pre koho nie je dostatocna…

solange7
25. jan 2025

Jezis to je keket. 😀 Prepac ze sa smejem ale co su toto za chlapcenske priority. Sa s nim rozid a bude mat po lige. Moze si hrat ligu so svojou rukou akurat tak. Luzer.

basulaak
25. jan 2025

Au…ale aj on ma urcite nejakeho takeho kamosa…

oliviakatka
25. jan 2025

🚩

zuzanita1609
25. jan 2025

Áno, zamrzelo by to asi každú ženu,aj keď by to možno bolo myslené zo srandy. Tiež si kadečo povieme,či z hnevu,či zo srandy,ale určite sa neponižujeme navzájom. Ak si ma raz vybral ako partnerku a je jeho,je pre mňa a ja pre neho,tá najvyššia liga. Bože žena,čo to za netaktného somára pri sebe toleruješ?

mameha7
25. jan 2025

V momente by som sa s ním rozišla. To je tak ponižujúce! Hľadaj si k sebe inú ligu, on je pod tvoju úroveň

sense
25. jan 2025

Kým nepovedal že je lepšia liga....tak je len nevychovany a neviem čo sa patri

lindous
25. jan 2025

Tiež by ma to zamrzelo a možno by som niektoré veci začala všímať viac, ale úplne chápem, že ak je inak všetko fajn a toto bol taký nejaký prvý prešľap, tak že sa nechceš s ním len na zákalde tohto rozísť, asi by som to cítila podobne... ale netvárila by som sa, že sa to nestalo a že sa ma to nedotklo, určite by som skúsila vykomunikovať to, aby pochopil, čo na tom bolo fakt debilné a teda otvorila celkovo nejak debatu o našom vzťahu, že čo tým teda chcel vlastne povedať a s čím je nespokojný, povedz mu možno s čím si nespokojná ty... a ďalej by som videla podľa jeho reakcie a tiež správania v budúcnosti

mikadooo
25. jan 2025

Normálne mu povedz, keď budete len tak kecať, že sorry, ale však také veci sa proste nehovoria partnerovi, že ho porovnávame s druhými rovnakého pohlavia... A opýtaj sa ho, či aj ty si mu mala povedať, že ten jeho kamoš bol "iná liga". Lebo ty si to mu to nepovedala, aj keď si si to myslela (v nejakom ohľade, ja nechcem, vymysli si niečo, čo nevie ten tvoj zmeniť, napr. mal krajšie oči alebo čo). Totiž, tak ťa to učili ešte v škôlke , že nebudeš zbytočne zraňovať druhých a zvýrazňovať na iných, že aha, tento je lepší ako ty... Lebo môže byť lepší, ale to je jedno, lebo ľúbim toho jedného, tak mu nebudem vyhadzovať na oči tých "lepších" predsa, však nie som trúbka... To mu mala mamička už dávno vysvetliť, ako sa správame k osobám opačného pohlavia, ktoré máme radi... 🤷.

madeincssr
25. jan 2025

AITORKA, nesoferovanie (z akychkolvek dovodov) moze clovek casom lutovat. Neskusis, kym si mlada, niekoho blizkeho (toho priatela?) poprosit, nech sa ti trpezlivo povenuje, najprv cez vikendy na najakych velkych volnych plochach, potom na bezvyznamnych cestickach (opat najprv cez vikend) a postupne pridavat "narocnost"? Neskor aj nejaky vikendovy vylet niekam na vidiek autom, ziskavat prax, prekonat strach.

mamamasama
25. jan 2025

A s tebou je prečo, keď nie si pre neho dosť dobrá? Aby mal kde zasunúť, kým nepríde "iná liga"? Pre chlapa máš byť bohyňa.

dianka3
25. jan 2025

Povec mu nato toto a ten tvoj kamarát to je riadny samec to sa musí nechať.... A letmo sa usmej na debilka a posli ho do riti😉🫡🫡

biba_18
25. jan 2025

nechceš sa s ním rozísť aj keď ťa považuje za menej ako priateľku svojho kamoša? nuž… tak s ním ostaň …

lucia13022023
25. jan 2025

Nebola by som s nim. Ak som s mužom, chcem aby videl iba mňa a nie ze ma bude porovnávať s inými. Je xy krásnych žien, krásnych mužov, ale pre nna je ten môj dokonalý a nikdy by som si nedovolila povedať, že niekto druhý je ina liga (vyššia ako on)... Proste nie.

barborachors
25. jan 2025

tak ostan s debilom a nevyplakavaj ze ta takto ponizuje. Nechavaj sa nadalej ponizovat, zhadzovať, neboj, typecek pritvrdi, len este musis trosku pockat. Hlavne ked ti urobi raz decko, budes bruchata, naliata a on ti bude ukazovat modelky na instagrame, ake su krasne štíhle tehulky, a ty tlsty hroch. Zacne ti odopierat sex a casom, ked budes hotova z únavy, bude denno denne vrieskat, že je doma bordel a nenavarene az kym neostanes na liekoch. Kludne ostan s debilom a užívaj zivot, pre aky si sa rozhodla.

katuskamala1
25. jan 2025

Keby to aspon povedal ako motivovanie pre teba aby si i ty zacala soferovat... uplne ine slova..
Ale takto...? Mne sa stalo nieco podobne a aj sme sa neskor rozisli pre nieco podobne..

barborachors
25. jan 2025

@madeincssr moj zlaty toto nie je o nesoferovani. Dnes je to šoférovanie, zajtra postava a o tyzden jej bude smrdiet z ust. Ty jediny si nepochopil o co sa tu jedna. Smutne.

slavka1988
25. jan 2025

@pribinak si to povedala za nás 🤣

gribka1
25. jan 2025

A ten tvoj je čo za liga? Môžeš na neho povedať nejaké superlatívy?

pribinak
25. jan 2025

@slavka1988 🤣🤣

dkethe
25. jan 2025

Ale vsak mozno myslel na to, ze mimo jeho ligy je ta baba. Nie teba porovnaval -ale ze on by na taku nemal.
On ma na teba.
Ty mas nanho.
Zas treba si vediet veci uvedomovat a mat sebakritiku. O mna by pekny pravnik v obleku, rozoberajuc s priatelmi marxa nad drahym vinom, kolo veru neoprel 😅

gribka1
25. jan 2025

@dkethe To akokeby povedal, že na iné nemá, tak sa s autorkou zmieril.😂 To nie je bohviečo sa vôbec kategorizovať.

deti95060810
25. jan 2025

že si pre toho svojho len náhrada, keby mohol tak by ťa vymenil okamžite... že za koho? no predsa za tú inú ligu...
mne by už blikala kontrolka...

yelena159
25. jan 2025

O pár rokov tu založíš tému: "Môj manžel mi hovorí že som neschopná". A budeš tu písať ako na teba vkuse kričí a komanduje ťa že nič nevieš.

kitycat
25. jan 2025

Tak by som sa len opytala ci mu to vadi.

Zase nepovedal ti, ze ty si onicom, ale ona ma + za soferovanie.
Krasu vnimame kazdy inac

Strana
z3