icon

Priateľove názory: Ako vás ovplyvňujú?

28. júl 2024

.

autor
Autor odpoveď zmazal
anjelicek26
28. júl 2024

Tak sa k sebe nehodite, neviem co riesis.

vesimelonimarsista
28. júl 2024

Tak sa s nim rozid a najdi si niekoho ineho, co k tebe bude pasovat.

lindous
28. júl 2024

Ja si myslím, že toto nemá moc budúcnosť, keďže sa vaše názory na dosť podstatné veci ako sú manželstvo a deti výrazne líšia... tu podľa mňa nemá zmysel oponovať a jeden druhého presviedčať o svojej pravde, keďže ani jeden pohľad nie je lepší ako druhý, sú len proste odlišné a keď sa zatúžiš vo vzťahu posunúť, s ním to asi nepôjde tým smerom, akým si ty predstavuješ... je pekné, že ty si želáš aby bol nejaký, ale to sú iba tvoje očakávania, ktoré sa nestretávajú s realitou

enmery
28. júl 2024

Ono sa to vykryštalizuje, keď pochopíš, že na svete nie sú len dobrí ľudia, nie sú len zlí, že niektorí máme vyššie emocionálne prežívanie, iní žiadne, že je vyššie IQ a nižšie, že sú traumy-liečené a neliečené a pokiaľ nechceš tvrdo venovať výskumu 40 rokov a ašpirovat vďaka nemu na Nobelovú cenu, práve si pochopila, že si s chlapom, s ktorým si nesedíš, ale tam vonku je 20 ďalších, s ktorými si sadneš. Čiže choď ďalej. Ak máš potrebu zachraňovať, tak Ti poviem, že pomôcť sa dá len tomu, kto si sám chce pomôcť. Charitu môžeš robiť v Červenom kríži, v azylovych centrách, útulkoch atď. Choď ďalej. Analyzovaním tu ho nezmeníš.😉

januska12323
28. júl 2024

Iných kamarátov nemáš keď sa ho držíš ako kliešť?

ivuska027
28. júl 2024

Načo ti je taký chlap? Nepotrebuješ ho.

Inak, píšeš ako google translator. Neskloňuješ, nepoužívaš predložky, celé ako keby to písali traja ľudia a každý svoje. Ako random generator slov. 🤦‍♀️🙈

lonely66
Odpoveď bola odstránená
astronaut321
28. júl 2024

Tak si si bohužiaľ našla niekoho, kto sa naučil premýšľať. To nie je pre každého človeka. Keď to chceš s ním skúsiť budeš musieť na neho pomaly a trochu mu povysvetlovať bez toho, aby si zhodila jeho názor. Vie to byť mimoriadne komplikované, ale myslím si, že mať pri sebe človeka, ktorý drží veci v rukách môže byť v niektorých prípadoch výhoda, v iných nepríjemnosť.

enmery
28. júl 2024

@astronaut321 Tu je odpoveď na to, prečo ty zakladám témy a si sám a cítiš sa sám....toto je red flag ako sviňa a na tej sa nedá budovať nič. Ty si zhovievavý len preto, že si muž. Žiadny hejt voči Tebe, ale tu je odpoveď na mnoho Tvojich otázok. Toto ok nie je.

astronaut321
29. júl 2024

@enmery Asi máš pravdu, ja iba, že dá sa pochopiť každá strana. Ja som sa po rozchode práve a hlavne v tomto zmenil, že ako som bol sám, tak som musel viac komunikovať z ľuďmi, otvoriť sa im a trochu sa človeku začnú prehodnocovať názory aj s vplyvom spoločnosti. Každopádne právd je milión a je to len o tom, aký postoj zachováme. Ja som tieto veci hlavne hovoril, lebo som ju chcel chrániť pred sklamaním a podobne a bál som sa, že je stratím až tak, že som ju stratil. Smutné, no bohužiaľ. Life go on a možno to je práve spôsob, akým sa ľudia môžu v živote posúvať, jednoducho sklamať sa v sebe.

margotka17
29. júl 2024

A chces, aby sa to vykryštalizovalo? Nechceš niečo iné, čo by sa vôbec nekrystalizovalo? Možno iný vzťah by bol vhodnejší nie?