icon

Priateľovi som vrátila peniaze za darček

19. dec 2025

Vždy som si vedela všetko kúpiť a zadovážiť sama. jedine, čo som chcela od môjho priateľa bol jeho čas. Čas pre mňa a pre nás. Toho sa mi nedostáva. Som vždy sama, vo všetkých ťažkých chvíľach, vlastne vo všetkých chvíľach. Predvčerom stresoval, že nemá pre mňa darček, povedala som, že nič netreba, iba ak by bol pri mne. Kupovala som si jednu vec za 80 eur, objednala som si ju aj zaplatila. On povedal, že bude darček od neho a dal mi peniaze. Dnes ma opäť sklamal v jednej pre mňa veľmi dôležitej veci, Zase 1000 výhovoriek, prečo nie.
Tak som sa nahnevala a povedala som mu, že darček od neho nepotrebujem, že tou najväčšou hodnotou, ktorú vieme dať druhému človeku je svoj čas a pozornosť. Peniaze som mu poslala na účet. Že nie, ďakujem. Neplánujem mu ani dať to, čo som mu ja nakúpila. Niečo využijem ja, niečo darujem, niečo si nechám do budúcnosti, niečo vrátim. Nech je jasné, že je koniec.

Strana
z2
anonym_ea61ea
Včera o 09:05

Nic v zlom, ale podla mna s obdobnymi temami prispievas pravidelne a vzdy v komentoch chces posobit ako to mas uzavrete. Asi je naozaj cas zamysliet sa nad vztahom, nad sebou, ci ti potreby nedokaze naplnat len tento partner alebo je to povahova crta. Kazdopadne zelam vela sil

anonym_70b6fd
Včera o 09:52
@anonym_ea61ea

Nic v zlom, ale podla mna s obdobnymi temami prispievas pravidelne a vzdy v komentoch chces posobit ako to mas uzavrete. Asi je naozaj cas zamysliet sa nad vztahom, nad sebou, ci ti potreby nedokaze naplnat len tento partner alebo je to povahova crta. Kazdopadne zelam vela sil

@anonym_ea61ea Asi tak. Uzaviera to kazdy tyzden 2x😃😄

martin96321
Včera o 20:13
@tinka3435

Ja som raz od môjho milého dostala odpoveď na to že nie som spokojná že nieje snami doma "čo chceš veď máš peniaze". Peniaze sú veľmi dôležité aby človek prežil ale nie to najdôležitejšie v živote.Radost ,smiech ,pokoj a pohodu si za žiadne peniaze sveta nikto nikdy nekúpi

@tinka3435 Radost,smiech,pokoj a pohodu si za peniaze nekupis? Pozri do domu ludi z modreho z neba a na Gaborikovu jachtu..........to len na odlahcenie

tinka3435
Včera o 20:27
@martin96321

@tinka3435 Radost,smiech,pokoj a pohodu si za peniaze nekupis? Pozri do domu ludi z modreho z neba a na Gaborikovu jachtu..........to len na odlahcenie

Peniaze sú dôležité ale nie na úplne prvom mieste .Pre teba je asi lepšie mať jachtu a byť smutný trebárs že máš rodinné problémy ako bez jachty ale je doma všetko ok.Ale je to tvoj názor každý sme iný každý máme iné priority

Strana
z2