icon

Priateľovi vadí, že o ňom rozprávam

1. mar 2025

Ahojte, chcem sa spýtať na Váš pohľad na situáciu. Nemám moc blízke vzťahy s rodičmi ale za to mám sesternicu, ktorá je ako moja staršia sestra a máme veľmi blízky vzťah a vždy mi pomôže. Je staršia, veľmi rozumná a sme si dosť podobné, takže si rada vypočujem jej názor. Ide o to, že priatelovi vadí, že jej rozprávam o našom vzťahu, podla neho jej rozprávam detaily, o ktorých nemá čo vedieť. Ja jej volám alebo idem s ňou na kávu, lebo sa z toho potrebujem vyrozprávať, keď sa pohádame o niečom závažnejšom a to mu vadí. Ona ma práveže ukľudní a dáva mi nadhľad. Taký istý problém má aj s mojou najlepšou kamarátkou, čo sme od detstva 15 rokov ako rodina a doteraz sme spolu aj bývali. On mi tvrdí, že iné ženy to nerobia, ale mne to príde prirodzené nejak 😄. Myslíte, že je to až taký problém a bude to vadiť každemu chlapovi?

Strana
z3
michaela789
1. mar 2025

A prečo mu vôbec hovoríš o čom sa bavíte. On sa pýta?
Ja keď som so segrou alebo kamarátkou, tak manžel sa spýta ako bolo, ja že dobre a viac ho nezaujíma. Tak isto ani mňa nezaujíma, čo rieši so svojimi kamarátmi. Tiež sa len spýtam či sa zabavil a ak povie, že áno všetko ok, tak nemám čo riešiť.

joannita
1. mar 2025

Samozrejme že aj moje dobre kamošky vedeli o mojich frajeroch a aj detaily 😄
Len som to teda nevesala tým chlapom na nos že som to hovorila kamoškam....

autor
1. mar 2025

@joannita on sa práveže pýta čo tolko volám s kamoškami a o čom sa bavíme a podobne. A zvyknú mi tieto dve písat ako sa máme čo je nove a podobne. Alebo keď sme niekde na výlete ako bolo a takto

nynia
1. mar 2025

Ja som raz videla ako princezna Diana povedala "There were 3 of us, so it was a bit crowded." Aj ked v tom narazala na Camillu ale da sa to pouzit aj vseobecne. Podla mna pronlemy medzi partnermi maju riesit oni dvaja a nikto viac. Ako raz za cas sa podelit s niekym inym o niecom tak vseobecne co je nove je fajn ale pravidelne do detailu to riesit... Mne by to tiez vadilo a to som zena.

bonboniera
1. mar 2025

A ako on vie o čom sa rozprávajú ostatné ženy?

janickacrazy
1. mar 2025

Časom prídeš nato, že problémy treba riešiť doma. Ja som tiež kedysi bola taká, ale už som sa veru poučila.

sense
1. mar 2025

Som žena a vadilo by mi (aj mi to vadí, našťastie sa už poučil) keď partner rozoberá detailne problémy.
Problémy si ma riešiť daný pár doma medzi sebou

autor
1. mar 2025

@janickacrazy ja som tiež za to, ale nie vždy druhá strana je tiez ochotná. Ja keď mám problém ho chcem riešiť hned a nie to dusiť. Len on má pocit ze ho nemáme. Napr stala sa taká vec, išli sme spolu na predĺzeny víkend a on odtial musel odist a nechat ma pár hodín samú (4), lebo musel íst za synom a podobne. A to mi povedal až tam. Tak som volala nahnevana sesternici..

janickacrazy
1. mar 2025

No tak to nie je za mňa nejaký strašný problém, tak pokiaľ má dieťa, nie je to nič výnimočné, že sa treba tomu prispôsobiť, aj keď ti to mohol povedať dopredu teda, to je fakt.

autor
1. mar 2025

@janickacrazy veď to a takýchto vecí bolo veľa, že máme niečo v pláne a on zrazu toto tamto a povie mi o tom až keď to ide urobiť

gribka1
1. mar 2025

Stačí, keď o tom nebude vedieť, toto sa mužom nehovorí.

sissy27
1. mar 2025

Nie ze by som ja s kamoskami neprebrala hocico a do detailov, ALE !! chlap nema co vediet co s nimi riesis. Tebe by sa ako pacilo, keby ti povedal, ze s chalanmi pri pive rozoberal ako si sa minule zdula za uplnu somarinu? No nepacilo 🤷‍♀️

jesenzima
1. mar 2025

1.nevesaj kamoškami na nos, o čom sa hádate s frajerom, ani súkromné veci, ktoré sa týkajú frajera. Nikdy som nepochopila to ženské kvakanie o chlapoch a súkromných veciach.
2.nevesaj frajerovi na nos, o čom sa bavis s kamoškami ...

bielasovicka
1. mar 2025

Nehovor mužovi o com sa bavis s kamoškou. Načo to musí vedieť? A áno, kamošky sú aj nato aby sme si vyliali srdce, ona mne, a ja jej. Len to nehovoríme doma mužom.

bielasovicka
1. mar 2025

Mimochodom, on odkiaľ vie ze iné ženy to nerobia? Trocha čudné..

rozculena
1. mar 2025

tak toto by som netolerovala.Nech rieši,čo potrebuje,ale nech to dá dopredu vedieť.
Ja by som sa asi riadne nasrala a keby ma niekde nechal,tak sa zbalím a idem domov,nech si potom on užíva predĺžený víkend sám.

autor
1. mar 2025

@rozculena ja som najprv reagovala podobne, prišlo mi to ako disrešpekt

koniarova
1. mar 2025

Vy budete obaja nejakí divní.

autor
1. mar 2025

@koniarova kvoli čomu😄?

koniarova
1. mar 2025

Ty mu všetko vešiaš na nos, on sa ti zase neunúva povedať nič. 😁

autor
1. mar 2025

@koniarova ja mu nevešiam všetko na nos, kde si našla túto info, že som napisala?

koniarova
1. mar 2025

No keď mu hovoríš o čom rozprávaš s kamoškou, tak áno, vešiaš mu všetko na nos.
To prečo robíš?

autor
1. mar 2025

@koniarova to že mu poviem že sa pýtala ako sa máme a ako bolo tam a tam to neznamena ze mu rozpravam všetko. On bohuzial nie raz si cital nase spravy ked mi to piplo na telefone.

tetapetra
1. mar 2025

Nikdy, nikdy nevrav chlapovi o čom sa s babami bavíš. Nikdy

autor
1. mar 2025

@tetapetra dobre poučím sa do buducna😄 a budem zatlkat😊 vďaka🙂

koniarova
1. mar 2025

Veď hovorím divní ste. Ešte si aj správy navzájom čítate.

koniarova
1. mar 2025

Teraz napíšeš,že ty jemu necitas. 😁😁

janickacrazy
1. mar 2025

@koniarova neviem, či vzájomne, skôr on jej číta, ona jemu asi nie

koniarova
1. mar 2025

@janickacrazy lebo on si nedá čítať. 😁

autor
1. mar 2025

@koniarova nemam jeho kod od telefonu 😄 on mi vzdy pozera ked mi nieco pipne na mobile tak sa nahne ze kto to je a ockom prebehne 😂 aspon mi to tak pride. Ja som to nejak neriesila doteraz, lebo nemam co skryvat a nic zle tam ani nepisem

Strana
z3