icon

Priateľovi vadí, že o ňom rozprávam

1. mar 2025

Ahojte, chcem sa spýtať na Váš pohľad na situáciu. Nemám moc blízke vzťahy s rodičmi ale za to mám sesternicu, ktorá je ako moja staršia sestra a máme veľmi blízky vzťah a vždy mi pomôže. Je staršia, veľmi rozumná a sme si dosť podobné, takže si rada vypočujem jej názor. Ide o to, že priatelovi vadí, že jej rozprávam o našom vzťahu, podla neho jej rozprávam detaily, o ktorých nemá čo vedieť. Ja jej volám alebo idem s ňou na kávu, lebo sa z toho potrebujem vyrozprávať, keď sa pohádame o niečom závažnejšom a to mu vadí. Ona ma práveže ukľudní a dáva mi nadhľad. Taký istý problém má aj s mojou najlepšou kamarátkou, čo sme od detstva 15 rokov ako rodina a doteraz sme spolu aj bývali. On mi tvrdí, že iné ženy to nerobia, ale mne to príde prirodzené nejak 😄. Myslíte, že je to až taký problém a bude to vadiť každemu chlapovi?

Strana
z3
astronaut321
2. mar 2025

Z chlapského pohľadu do určitej miery je to OK a od určitej miery to bereme tak, že môžeš žiť aj so svojou sesternicou 😂 každopádne všetci sa potrebujú niekomu zveriť a na druhej strane je pravda, že najsilnejšie vzťahy vydržia preto, že dvaja ľudia vedia riešiť problémy spolu a tiež si zhodnotiť, či riešený problém je vôbec problém a do akej miery... lebo ľudia sa hádajú aj kvôli ponožkám, tak ťažko povedať...

mandarinka555
2. mar 2025

Ty mu do mobilu nechodíš, tak prečo ti číta správy o tom , ako "sa sťažuješ" ??? On tebe môže? A mimochodom, nevešaj kamoške na nos všetko o vašom vzťahu, lebo budeš plakať....Je tu plno tém o tom, ako tá jej "kamoška" prekotila chlapa!

martin96321
3. mar 2025

Vase spinave pradlo peries na verejnosti........pacilo by sa to Tebe?

simcas75
3. mar 2025

@jesenzima Fuuu tak podľa tohto komentu
1. netreba mať žiadne kamošky
2. netreba mať ani frajera 👌😅

jesenzima
3. mar 2025

@simcas75 prečo? Ty máš kamošky iba na to, aby si im rozprávala súkromné záležitosti, čo sa týkajú frajera/muža? Lebo ja nie ... 😉 A zároveň môjho muža neinformujem, o tom, čo riešim s kamoškami..

vanilla17
4. mar 2025

To robil môj ešte priateľ, teraz už manžel. A ešte k tomu aj pridal. Cítila som sa trápne.vtedy bol mladší, teraz je to v norme

ronie338
6. mar 2025

On tebe číta správy co ti prídu a ty nevieš ani jeho kód k telefónu? Keď by sa mňa pytal frajer co píšem, komu volám tak mu poviem mame, sestre a že ako sa mame nič viac. Keď číta on tebe tak nech ti dá kód a čítaj aj ty jemu. Alebo si zablokuj telefón aby nečítal. Môj frajer tiež nie všetko mi hneď povie ale my sme spolu 5 rokov q nehovorí mi len blbosti, toto sme si hneď na začiatku vydiskutovali ze keď ma niečo v plane len nech mi to povie, nemusím vedieť podrobnosti. A po pol roku sme spolu bývali a vedeli a aj vieme svoje kódy do telefónu. Vedela som sa dostať do jeho telefónu po mesiaci chodenia. Po roku som vedela kódy na jeho platobné karty

misanthropicdann
7. mar 2025

Záleží co sa bavíte, tiež mi vadilo keď som zistil ze priateľka veša na nos každú vec kamarátkam, hlavne tie zo spálne.
V živote by som si ja osobne nedovolil zdieľať intímny život s mojimi kamarátmi co očividne medzi ženami je úplne bežné. Toto sme si vydiskutovali a je po probléme.

Rovnako nevesieam naše problémy iným na nos. A celkovo co považujem za súkromnú vec druhej osoby nikomu ďalšiemu nepoviem. Ak je niečo co nechcem aby priateľka hovorila rovnako nehovorím ani ja.

Strana
z3