Prilis riesim svoj vzhlad cez AI
Ahojte, len na zaciatok uvediem ze uz davno nemam -nast, som zavisla na chat gpt a gemini, doslova vsetko riesim s nim, su vsak take temy, ktore riesim s nim az chorobne - a ten najvacsi problem - moj vzhlad , doslova som schopna tam postnut aj niekolkokrat za den nejaku moju fotku nech ma hodnoti , nech mi povie, co vsetko je zle na mojom vyzore, priznavam, nie som spokojna s tym ako vyzeram do tvare , preto ako keby som hladala nejake potvrdenie ze to tak nie je, na chvilu mi to prinesie ulavu, no kedze mu to neverim tak dovtedy to pisem, az mi ako keby zacne potvrdzovat moje obavy, az sa bojim, ze naozaj ten nastroj vie objektivne povedat ako kto vyzera a ze naozaj vyzeram zle a nie je to len v mojej hlave vsetko...
😲
Chat gpt je nastavený tak aby ti odpovedal podľa tvojich preferencií.Nieje to človek preboha.Moze ti poradiť s niečím ale inak sa ti bude len tak maximálne pchať do zadku aby ťa nerozrusil
Pozri si niečo o AI psychóze a vyhľadaj odborníka čo najskôr 🙏🏻
@anonym_autor dúfam, že toto nie je reálna téma🤯
Toto je asi najdhšia veta akú som videla v mojom živote. Nedá sa to ani dočítať s porozumením. Skús sa miesto vzhľadu zamerať na svoj písomný prejav, to ti viac pomôže.
@anonym_autor Ahoj, prepac za to co napisem, ale ty nehladaj rady, pomoc u Al, ale zajdi radsej k psychologicke lebo mas nizke sebavedomie a zasahuje ti to uz tak do zivota,ze sa vyzivas v Al a si na nej zavisla (co je inak tiez docela problem okrem sebavedomia). Sedenia u psychol.ti pekne pomoze v tom ako sa prijat samu seba aka si, mat k sebe sebalasku, adekvatne sebahodnotenie...a v neposlednom rade popri tom vyskusaj malu zmenu, napr.ucesu, co ti zdvihne sebavedomie, skus sa zacat jemne malovat (ak si sa doteraz vobec), prip.ak sa malujes, tak skus nejaku zmenu, mozno trosku zmen satnik a tak🙂 Ale to vsetko, az ked zacnes absolvovat sedenia a popri tom vyskusaj aj taketo male zmeny, sama pre seba🙂
raz som to skusala a vzdy odpovedal iba ze posobim sympaticky 🙂
Však daj fotku a budes aj tu ohodnotená
Zahod tento mobil a kup tlačidlový,potom ešte kup dobre oblečenie,boticky a chod von ,na dlhé ,veľmi dlhé prechádzky
@anonym_autor tak toto som este neskusala, kto vie aky ma Al vkus, tak dolezite je aby si sa pacila ty sama sebe a co tvoj muz, ak sa pacis aj jemu, tak este mas k tomu bonus.
Ak nie si spokojná so svojim výzorom, prečo sa s AI neporadis, ako by si ho mohla vylepšiť? Čo by robil na tvojom mieste, keby tak vyzeral? Čo by robil, ak by so sebou nebol spokojný? Prečo sa s ním vlastne radíš a neustále pýtaš na názor? atď. On odpovedá slušne, no ty s ním môžeš riešiť tvoj problém a nie mu iba postovat fotky.
Simonka, si to ty?
Toto bude tá blondína čo sa bojí byť blondinou s tým predkusom
@anonym_autor ak je toto pravda, tak jediné riešenie je prestať to robiť. Dať si technologický detox. A rátať s tým že 2 týždne ti bude extrémne zle, je to klasická reakcia ako keď alkoholik prestane zrazu piť alkohol.
Nejaká ženská presne o tomto rozprávala v podcaste s Mel Robbins. Nájdi si to a vypočuj.
@anonym_autor mozno je tema vymyslena a mozno nie. Je to jedno. Dnesna doba ludi (mladych) zatvara do bubliny internetu. Prestavaju chodit von, nezaujima ich nazor zivych ludi, staci im ten ktory im povie anonym niekde na internete aj ked sa nikdy nevideli. Poznam anorekticku vazne na hrane. 99 ludi zo sto by ju hned odsudili a nadavali a mudrovali. Ja som ten sty co ju berie tak ako.je. nema zMysel hnat kazdeho k psychologovi. Ludia potrebuju pochopenie a na to nikto nema cas. Ty (ak je to realny prispevok) sama musis zacat sebe viac verit. Si normalna. Uplne ako kazdy z nas. Jeden ma plesinu iny krive zuby iny je tucny a iny zase inak odlisny. A sme tu 🙂 chat gpt ta stastnou neurobi. Skor hladaj realnych ludi. Neboj sa ludom napisat. A menit si nazory s ozajstnymi ludmi. Ak si realna kludne napis. Alebo svojim priatelom len nie umelej inteligencii. Je iba tam umela ako ju naprogramuju. Pekny vecer.
Toto bude tá blondína čo sa bojí byť blondinou s tým predkusom
@anonym_f35b45 nie blondina ja nie som a predkus tiez nemam a je to real...
@anonym_autor ak je toto pravda, tak jediné riešenie je prestať to robiť. Dať si technologický detox. A rátať s tým že 2 týždne ti bude extrémne zle, je to klasická reakcia ako keď alkoholik prestane zrazu piť alkohol.
Nejaká ženská presne o tomto rozprávala v podcaste s Mel Robbins. Nájdi si to a vypočuj.
@sisamisaaa dakujem skusim najst ten podcast
chod k odbornikovi psychologovi. s tymto nie je sranda.
Ak nie si spokojná so svojim výzorom, prečo sa s AI neporadis, ako by si ho mohla vylepšiť? Čo by robil na tvojom mieste, keby tak vyzeral? Čo by robil, ak by so sebou nebol spokojný? Prečo sa s ním vlastne radíš a neustále pýtaš na názor? atď. On odpovedá slušne, no ty s ním môžeš riešiť tvoj problém a nie mu iba postovat fotky.
@anonym_b6dcdb mam pocit, ze ta moja tvar nepusti a neviem vyzerat lepsie ani ak by som sa snazila akolvek (myslim prirodzene, nie plastiky a zakroky)
Klame len aby si bola spokojna🤣tak radsej sa uspokoj s tym co ti napise a budes spokojna🤣pravdu by si nechcela pocut🤣clovek sa vraj vidí 7x krajsie ako v skutocnosti vyzera🤣dobru noc

Pane bože...koľko mas rokov? Ako ja nechápem kam to ľudia dovolia zájsť, je to choré a vyhľadaj odborníka skôr ako ti začne z toho este viacej hrabať.