icon

Prišiel vám po zranení do života niekto lepší?

23. máj 2024

Ahojte. Práve nemám najlepšie obdobie a tak by som možno rada počula nejaké povzbudivé slova, podporu.. ze ak vám niekto odíde zo života, tak vždy príde niekto lepší a nemám sa nad tým trápiť.

Rada by som aj s niekym pokecala.

Ďakujem.

Strana
z2
petronelag
23. máj 2024

Môžte napísať správu.

eliska125
23. máj 2024

Napis mi prosim 🙂

sara07
23. máj 2024

každý človek ktorého stretneš niečo ti dá, niečo ti zoberie, záleží len na tebe ako to spracuješ, využiješ, pochopíš , posunieš sa vpred , či niečo zmeníš alebo nie

rorino
23. máj 2024

Veď máš len 24 a podľa toho ako píšeš,nebol toto tvoj jediný vzťah.Skus sa naučiť byť sama,užívaj si to,vychutnavaj,neupinaj sa na vzťah a na to,že si sama.Vsetko príde v pravý zas😉

autor
23. máj 2024

@rorino mne je dobre samej 🙂 len keď už sa niekto nájde a nevyjde to, tak ma prepadnú také myšlienky pretože som dlho sama (nehrniem sa hneď do vztahu len tak s niekym) a potom už nemám viac silu riešiť niečo keď to už viacx nevyslo. Popravde mala som len jeden vzťah pred 7 rokmi..

deti95060810
23. máj 2024

nemám takú skúsenosť...u mňa všetko vydreté.

autor
23. máj 2024

@deti95060810 ako vydrete?

denithestrange1993
23. máj 2024

Pokial sa poucis z minulych chyb tak ano.

sante81
23. máj 2024

U mňa nie, tých pádov v živote už bolo dosť, vždy si hovorím že ma to má niečo naučiť, niekam posunúť, ale dokedy?
V samote mám aspoň ten pokoj 🍀

autor
23. máj 2024

@sante81 presne ja som na tom tak 🙂 pádov dosť veľa až neverím ze niekto normálny príde.. vyhovuje mi byť samej keď vidím ze to stále nie je ono..

sante81
23. máj 2024

Lenže ja už mám po 40tke a prežite oveľa viac 😉
Na teba to pekne ešte len čaká

alexis617
24. máj 2024

Och dievča moje ja mám doma VŠ a tiež nemá priatelku veľa učenia pred skúškami a tie dievčatá čo mal na škole spolužiačky bolo mu z nich až zle striedali chalanov jak ponožky povedal radčej jednu a na celý život ako každy týždeň inu sú aj slušny chalani čo si baby vážia ale ty vedcinou sedia doma a stretávaš len blbcou

reddflowerlife
24. máj 2024

Ano po toxickom vztahu kde ma mal ten tipek (dnes uplny niktoš, nedosiahol nic, nema nikoho) mal ma na haku, a hnusne podlo ma podvadzal a odkipol. O chvilku ns to za par tyzdnov som sa dala dokopy s muzom ktory uz je mojim manzelom, mame dobru pracu dom a cakame babatko. Nic lepsie sa mi nemohlo stat.

libertz
24. máj 2024

A preco to s tymi chalanmi nevyslo? Kludne napis spravu aj mne ked chces.

libertz
24. máj 2024

podla mna mas normalne, prirodzene reakcie na taketo zivotne situacie.

maxalla
24. máj 2024

Autorka, najprv som chcela napisat, ze je to blbost, ale potom som sa zamyslela nad mojimi minulymi vztahmi a vlastne to tak vzdy bolo. No pripisujem to skor tomu, ze zakazdym som bola pri dalsom vybere o cosi viac.. obozretnejsia a vyvarovala sa predchadzajucim chybam. A teda mozno na tom nieco bude, hoci neverim, zeby za to mohol osud, vesmir, alebo panboh, skor skusenosti. Drzim palce

autor
24. máj 2024

@maxalla momentálne mám pocit, že som až príliš obozretna a nenájdem si nikoho k sebe takym spôsobom..

vyrovnanaosoba
24. máj 2024

Nie vždy príde lepší. Ale nikdy sa neuspokojím s tým, čo nie je pre mňa dobre. 😄

katka700
24. máj 2024

Nežijeme v 19tom storočí aby si musela mať pri sebe chlapa. Neboj sa byť načas sama. Popracuj sama na sebe, hlavne na psychike. Keď budeš spokojná a šťastná sama so sebou, stretneš vhodného partnera.

neviditelnypes
24. máj 2024

Mne uz ludia iba ubudaju.

Strana
z2