Prišiel vám po zranení do života niekto lepší?
Ahojte. Práve nemám najlepšie obdobie a tak by som možno rada počula nejaké povzbudivé slova, podporu.. ze ak vám niekto odíde zo života, tak vždy príde niekto lepší a nemám sa nad tým trápiť.
Rada by som aj s niekym pokecala.
Ďakujem.
každý človek ktorého stretneš niečo ti dá, niečo ti zoberie, záleží len na tebe ako to spracuješ, využiješ, pochopíš , posunieš sa vpred , či niečo zmeníš alebo nie
Veď máš len 24 a podľa toho ako píšeš,nebol toto tvoj jediný vzťah.Skus sa naučiť byť sama,užívaj si to,vychutnavaj,neupinaj sa na vzťah a na to,že si sama.Vsetko príde v pravý zas😉
@rorino mne je dobre samej 🙂 len keď už sa niekto nájde a nevyjde to, tak ma prepadnú také myšlienky pretože som dlho sama (nehrniem sa hneď do vztahu len tak s niekym) a potom už nemám viac silu riešiť niečo keď to už viacx nevyslo. Popravde mala som len jeden vzťah pred 7 rokmi..
U mňa nie, tých pádov v živote už bolo dosť, vždy si hovorím že ma to má niečo naučiť, niekam posunúť, ale dokedy?
V samote mám aspoň ten pokoj 🍀
@sante81 presne ja som na tom tak 🙂 pádov dosť veľa až neverím ze niekto normálny príde.. vyhovuje mi byť samej keď vidím ze to stále nie je ono..
Och dievča moje ja mám doma VŠ a tiež nemá priatelku veľa učenia pred skúškami a tie dievčatá čo mal na škole spolužiačky bolo mu z nich až zle striedali chalanov jak ponožky povedal radčej jednu a na celý život ako každy týždeň inu sú aj slušny chalani čo si baby vážia ale ty vedcinou sedia doma a stretávaš len blbcou
Ano po toxickom vztahu kde ma mal ten tipek (dnes uplny niktoš, nedosiahol nic, nema nikoho) mal ma na haku, a hnusne podlo ma podvadzal a odkipol. O chvilku ns to za par tyzdnov som sa dala dokopy s muzom ktory uz je mojim manzelom, mame dobru pracu dom a cakame babatko. Nic lepsie sa mi nemohlo stat.
Autorka, najprv som chcela napisat, ze je to blbost, ale potom som sa zamyslela nad mojimi minulymi vztahmi a vlastne to tak vzdy bolo. No pripisujem to skor tomu, ze zakazdym som bola pri dalsom vybere o cosi viac.. obozretnejsia a vyvarovala sa predchadzajucim chybam. A teda mozno na tom nieco bude, hoci neverim, zeby za to mohol osud, vesmir, alebo panboh, skor skusenosti. Drzim palce
@maxalla momentálne mám pocit, že som až príliš obozretna a nenájdem si nikoho k sebe takym spôsobom..
Nie vždy príde lepší. Ale nikdy sa neuspokojím s tým, čo nie je pre mňa dobre. 😄
Nežijeme v 19tom storočí aby si musela mať pri sebe chlapa. Neboj sa byť načas sama. Popracuj sama na sebe, hlavne na psychike. Keď budeš spokojná a šťastná sama so sebou, stretneš vhodného partnera.

Môžte napísať správu.