Prišla som o blízku priateľku, čo teraz?
Otehotnela, vydala sa, chodila som pomáhať ku nej domov. Keď dieťa podrástlo, tak som jej povedala, že už by aj ona mohla skočiť ku mne, nielen furt ja tam behám. A ona že som sebecká a prerušila kontakt. Nesťažujem sa, len sa čudujem. Niekedy je to s ľuďmi naozaj ťažké a to som si myslela, že sme fakt dobre kámošky. Aj vám sa niečo také stalo?
Mne sa stal opak, prisla som porode im dietata o dobru kamosku tiez. Byva odo mna 20 km, odkedy sa dieta narodilo, som za nou chodieval aj a nim, ona prisla mozno raz za cele dva roky. No a nakoniec sa vyjadrila, ze ona sa uz prisposobvat nebude, wtf? Vedela som, ze nema rada deti, ani neplanuje mat deti, ale dufala som, zw to prekoname. Nuz, nic sa neda vynutit
@hopsas a s cim si jej pomahala?
@andrejkap123 nákupy, stráženie bábätká, varenie...
chapem, ze ti to je aj luto, ale nemusi. toto naozaj nebola kamoska (teda bola, iba ked ta potrebovala 🙂)
@hopsas pride ina kamoska/kamos do zivota 🙂 lepsia, ktora si ta bude vazit. ale chapem, boli to…
Tak tato ta vyuzivala… prepac
@andrejkap123 asi .
@hopsas v momente ako som otehotnela som prisla o 4 kamaratky. vedeli, ze som po 2 potratoch, ale nedokazali prekusnut, ze im sa nedari, tak ma proste odstrihli :( velmi to zabolelo, ale hovorim si, ze vsetko sa deje z nejakeho dovodu. nic zle som im neurobila. ta kamaratka asi nebola naozaj kamaratka, skoda, ze si si to nevsimla skor ako ta len vyuziva :(
Autorka, takto by sa prava kamaratka nezachovala.. Napisem ti, ako to vidim ja - len ta vyuzivala, lebo videla, ze si taka dobra a moze si dovolit to zneuzit. Inak si pre nj kamaratka nebola, lebo zo by inak vyzeralo… Najdi si radsej nejaku inu kamosku. 🙂
Ano, nieco podobne sa mi stalo, ale nechcem to pisat verejne. Ak chces, kludne mi napis, mozeme sa cudovat spolu🤣
Stáva sa.
Ja som mala najlepsiu kamosku na ZS. Boli sme si aj na svadbach. Vydala sa, porodila dvojicky. Ja, som chodila na VŠ. Chodila som k nim, kocikovat s nou. Stretavali sme sa stale. Potom bola, aj o a mne na svadbe. Ked sa mi narodil syn stale slubovala ze nas pride pozriet a odvtedy neprisla. Paradoxne sme teraz susedy, byvame 2 domy od seba no maximalne sa pozdravime. Mrzi ma to velmi, aj som ju volala nech pride na kavu. No neprisla. Minule som jej pisala ci chodi cvicit, som myslela ze ma zavola s nou. No nic. Mrzi ma to ze sa to takto skoncilo.
@hopsas áno aj mne, myslela som si, že je všetko OK, až mi raz napísala dačo divné...nechcem písať čo, aby sa v tom nespoznala...potom, keď sa aj ona dostala do podobných zdravotných problémov a zdôverila sa mi, som jej zaželala veľa zdravia a odvtedy som s ňou len odtiaľ potiaľ 😀, tiež som cíticia a vnímajúca bytosť.

mne zatial nie, ale asi nebola az taka dobra kamoska, ked s tebou prerusila kontakt po tom, ako si sa ozvala, ze by mohla aj ona k tebe prist. zrejme si jej bola dobra len vtedy, ked si jej prisla pomoct..