Príspevok na chod domácnosti
Ahojte, som rozvedená matka dvoch deti , pred rokom sa ku mne nasťahoval môj partner. On ma svoj dom, v inom meste, ale kvôli mojim deťom bývame u mna- v menšom byte. Prispieva mi na stravu, nájom, energie- v podstate,max to čo aj spotrebuje. Viem koľko zarába, nemá úplne z coho rozhadzovať navyše. Lenže aj keď je dobrý chlap, pomáha s detmi aj v domácnosti, stále nemám pocit, že by sa vedel postarať keby nemám ja príjem nejaku dobu … a stále to nahlodávať moje myšlienky. ( jeho dom nedáme do nájmu určite, využívame to ako víkendový doma a na záhradu) on je s touto situaciuou zdá sa ok..
@andyh20 a co vlastne čakáš? Máš partnera len na to aby ťa živil? Deti nedostávajú výživné od otca?
Vieš čo je láska?
Chudák chlap, keby vedel s kým to žije 🙏
asi som ani ja nepochopila pointu, môžeš ju prosím vysvetliť?
Ak si sexi kost do 30 rokov a bez deti, je tvoja otazka uplne namieste. Vtedy by si si mohla vyberat. Ty mas dobreho chlapa, co sa stara o 2 cudzie decka a tebe je luto, ze nie je prachac? A inak: Aj pekna si, aj mudra si a hlavne skromna si. 😉
@andyh20 On bez Teba ocividne vyzije spokojne. A keby aj vedel s kym zije,tak uz davno si sam blahom krochka vo svojom domceku radsej sam.
@andyh20 nuž... Naje*ala si si deti s iným chlapom a teraz čakáš že sa ti tento chudák o ne bude starať a o panicku tiež. Domček ti vyhovuje jeho, aj že ti platí doma ale stále ti je málo. Dcéry takto nevychovavaj. Len si zaspievaj : som pôjde*ana zlatokopkaaaa
A Co bymusel robit, aby si ten pocit mala? Lebo to je podstatne.
@andyh20 ja ti celkom rozumiem. V podstate navyše čo z toho máš je občas pomoc s deťmi. Zaplatí ti to čo zje, minie energie. V zásade mu vytváraš pohodu a domov, zázamie, (pre tie ktoré hovoria o vyciciavaní). Akože povedzme si otvorene, ak chce žena s deťmi chlapa, tak chce naozaj niekoho, kto jej ten život aj trocha uľahčí, nie len sa vezie 🫤 Inak sa môže trápiť aj sama
@andyh20 ja ti celkom rozumiem. V podstate navyše čo z toho máš je občas pomoc s deťmi. Zaplatí ti to čo zje, minie energie. V zásade mu vytváraš pohodu a domov, zázamie, (pre tie ktoré hovoria o vyciciavaní). Akože povedzme si otvorene, ak chce žena s deťmi chlapa, tak chce naozaj niekoho, kto jej ten život aj trocha uľahčí, nie len sa vezie 🫤 Inak sa môže trápiť aj sama
@maya_hi "...je dobrý chlap, pomáha s deťmi aj v domácnosti" (kde píše, že občas???), ak je je to málo, tak nech ho nechá. Nájomné by musela ťahať celé sama, to by nebolo nižšie. Ale tak, ak jej je to málo, nech si nájde iného 🤷🏼♀️
Ja som to asi pochopila, čo cez ste mysleli, uvažujete,že by ste ešte mali bábätko a či by ste to utiahli len s jeho príjmom, vsak? 🙂
@maya_hi a to je málo že si podelia náklady, pomôže v domácnosti a pomôže jej s deťmi ktoré nie sú jeho? Veď on jej ten život už uľahčuje , nevezie sa len, nevraviac o Tom že ona využíva aj jeho dom na víkendy, dopestovať si niečo v jeho záhrade, pomáha aj ona jemu s jeho domom? Či sa len vezie
@reanda ale zase ona využíva zrejme aj s deťmi jeho dom na víkendy. A na ten dom ona asi neprispieva. Na done sú tiež náklady energie aj za víkend. Toto je tiež jeho dajme tomu nepenazny príspevok že ona s deťmi ma zadarmo chalupu
@negymama ja som z prispevku nadobudla dojem, ze chlap sa chova presne podla toho, ako tu pisu mnohe zenske - preco by som mal zivit cudzie decka.. za mna, ked idem do vztahu s niekym, kto uz ma deti, tak ho beriem aj s tymi detmi a beriem nas ako rodinu.. aspon ja by som inak nevedela povazovat takeho cloveka za partnera.. a autorka ma zrejme tiez pocit, ze sa na neho ako na partnera nemoze spolahnut.. neviem, ci len kvoli peniazom, alebo skor intuitivne citi, ze ich ako rodinu nevnima
@andyh20 nie celkom chápem, aký más problém? Z príspevku mi vychádza, že Ti vadí, že málo zarobí. Nuž tak si nájdi solventnejšieho. Nerozumiem, co sa vlastne pýtaš.
@negymama ja som z prispevku nadobudla dojem, ze chlap sa chova presne podla toho, ako tu pisu mnohe zenske - preco by som mal zivit cudzie decka.. za mna, ked idem do vztahu s niekym, kto uz ma deti, tak ho beriem aj s tymi detmi a beriem nas ako rodinu.. aspon ja by som inak nevedela povazovat takeho cloveka za partnera.. a autorka ma zrejme tiez pocit, ze sa na neho ako na partnera nemoze spolahnut.. neviem, ci len kvoli peniazom, alebo skor intuitivne citi, ze ich ako rodinu nevnima
@reanda pomáha jej s tými deťmi, sama to píše. A deti majú otca, ktorý má vyživovaciu povinnosť. Prečo by ich mal teda živiť jej partner? Nepoviem kúpiť sem tam niečo, ale živiť majú v prvom rade rodičia a mne to príde vypočítavé a chamtivé, chcieť to od jej chlapa.
fuj, to je ale zvrátená doba, toto vyrieši už len poriadny asteroid...
@reanda ved sama autorka píše ze je dobrý chlap a deťom. Sa venuje. Čiže ich prijal
Bože , čo by som za takého dala. Ja som zatiaľ všetkých len živila a tak som aj dopadla. A napriek tomu nehľadám nikoho kto bude živiť mňa a dieta. Nech sa vie postarať aspoň sám o seba, už to je v dnešnej dobe úspech.
@maya_hi Tak otočme tú otázku. Prečo sa neopýtala ako mu ja pomôžem,keby náhodou prisoel o prácu? Kazdý druhý vo vztahu sa obcas ooýta,ze co z neho( nej) vlstne mam. Preco nezacat od seba? Co on zo mna vlastne má? Niesom najmladsia,niesom najkrajsia,zavesila som mu na krk svoje deti,vyuzivam jeho dom ako chatu na vikendy a este sa aj stazujem na sieťach........ako spokojne by mohol ten chudak zit sam....

@andyh20 kolegyňa v práci raz poznamenala, že nebude si predsa drať šušku zadarmo. Toto ste mali na myslí?