Priťahuje ma o 8 rokov mladší tréner. Je to kríza stredného veku?
Mám 40, ale vyzerám o niečo mladšie. Začala som chodiť do posilňovne… a asi mi úplne preskočilo, lebo sa mi začal páčiť môj tréner. Je o 8 rokov mladší. Nejde o to, že by som s ním niečo chcela alebo plánovala — ani nechcem, ani nemôžem — ale proste sa pristihnem, že naňho pozerám, keď niečo vysvetľuje. Už pri prvých návštevách som z neho bola paf.
Keď sa na mňa pozerá on, správam sa ako pubertiačka — robím, že si to nevšímam a skôr sa snažím, aby sa naše pohľady nestretli.
Dnes ale povedal jednu zvláštnu vec. Dal mi ľahkú činku, potom ju vymenil a povedal: „musíme sa lepšie spoznať“ — hneď však dodal „v cvičení“. Ja som to pochopila tak, že chce zistiť, koľko zvládnem, ale prišlo mi zvláštne, že to musel takto doplniť.
Možno si len domýšľam a hrá sa mi hlava, snažím sa zostať nohami na zemi. Ako to vnímate vy? Všímajú si tréneri klientky aj inak, alebo je to úplne bežné a len ja z toho robím film? Mám krízu stredného veku, keď sa mi páč mladší muž? nechcem si namýšľať…. zažili ste to?
@anonym_3e5f0b
@cippi
@anonym_aa8637
@anonym_15b21d
@grimnir
@anonym_aa8637
@anonym_6ef3d1
@anonym_91fbf1
@anonym_c283d6
@anonym_25258d
@anonym_25258d
Ahojte, vdaka vsetkym za prispevky, trosku som sa zorientovala…. 🤭
No, poviem to takto, poblaznena som zlahka, paci sa mi, pritahuje ma, aj mi parkrat napadlo ake by to bolo vrhnut sa na neho, ale…. nebalim ho, nevyvijam iniciativu, som vo vztahu a nechcem to menit a ani robit pozachrbat nieco. Keby aj k niecomu malo dojst, myslim, ze by som cuvla, tu mam hodnoty upratane. Len ma samu prekvapuje, ako mi zahrablo, ze ma rozhodil, ta chemiaaaaaa 😄 No a neplatim si ho len ja, sme skupina,cize nie je mily kvoli prachom, on vlastne nie je extra mily…. nie je dokonca ani ten gigolo typ, ze hned vidis testosteronom nabuchaneho samca, kt. to o sebe vie. Tento je pre mna sexy, lebo nechce byt sexy, netlaci na pilu, ze aha moje svaly….A ma hlavne taky zvlastno dospelo pokojny pohlad a hlas….
Takze, asi je to fantazirovanie, ktore som si nikdy nedovolila 🙈😀 cele je to pre mna zvlastnne, a povedzte mi, zenaty dobry manzel nefantaziruje, ako by pretiahol inu zenu???
@anonym_autor z toho co pises neverim ze by si odolala keby ta cheeemia zauradovala.
@anonym_autor z toho co pises neverim ze by si odolala keby ta cheeemia zauradovala.
@anonym_aa8637 😊 hmmm, chcem verit, ze ano…. ale…
@anonym_aa8637 😊 hmmm, chcem verit, ze ano…. ale…
@anonym_autor vidis ale je jasne ze by si sa nebranila co sa aj nebudes ak sa to zamota

Ja som mala okolo 40 cerstvo po odchode od manzela, v rozvodovom procese a mala som romanik s trenerom o 15 rokov mladsim. Bol dospely? Bol. Malo to perspektivu? Nie. Lutujem to? Absolutne nie. 😁
@anonym_91fbf1 ♥️👍