icon

Máte zlú trénerku vo fitku?

Včera o 06:15

Ahojte,mali ste niektorá trenérku vo fitku? Kamarátka mi poradila jednu,že aká je super.Tak som chcela vyskúšať,len mi tie treningy pridu take odflaknute trochu resp.že ich nevie kus oživiť no najviac mi vadí že keď sa rozprávame to je jedno o čom tak keď ja poviem A ona povie silou mocou že je niečo B a potoms a citim tam ako debil ,proste mne to pride take že keď mi už niekto za to zaplati tak sa snažim byť ustretovejšia aj v komunikácii a nevyvracam každú vec.V niektorý fitkách som si všimla že trenerky svoje klientky aj povzbudzujú a normálne sa s nimi rozprávaji no ta moja mi pride totálne mimo. Už mi chýba posledný tréning a končím,síce mi to bude blbe povedať že nebudem pokračovať keďže kamoška s ňou chodí ,ale tak nemám na výber.Mali ste niekto niečo podobne?

anonym_fa73db
Včera o 06:28

No nie kazdy clovek sa povahou a komunikaciou hodi za trenera, ci kouca. Ak ste si nesadli, tak bud uz si sa naucila o cviceni dost a trenujes sama, alebo iny trener.
Mozes povedat, ze chces chvilu cvicit sama, ale ak si rychlo najdes trenera a dozvie sa to, tak to nebude najstastnejsia volba. Takze idealne par mesiacov cvicit sama a az potom niekto iny. Ak sa bude nahodou pytat preco, ze si chcela vyskusat rozny pristup k cviceniu viac ludi.

lucik194
Včera o 06:30

divim sa , prečo si s nou tak dlho.....
trener ma byt o tom , ze si s nim spokojna, lebo mu platis.

ja osobne , co som chodila do fitka (bez trenera) a stretavala som tam trenerov s klientami, tak z tych 7 ks by som hned 4 vylucila, lebo sa mi nepozdavali, ako cvicili. ked som sa pytala na recepcii, tak mi napr. odporucili jedneho z tych, ktoreho som hned vylucila.....

takze za mna odporucania vobec nefunguju, radsej si tretera treba zaplatit na 1-2 hodiny a az potom celych 10 hodin. ked mi nevyhovuje po tej 1-2 hodine tak hladam ďalej.
su to moje peniaze, ja musim byt spokojna

madeincssr
Včera o 06:34

@anonym_autor jedna vec je odbornost, druha schopnost nieco niekoho naucit a tretia sposob, ludsky pristup, sympatia. Ako u odporucani na lekarov. A pre kazdeho zakaznika su tieto veci dolezite v inom pomere. Preto doporucenia casto "zlyhavaju", niet nad osobnu skusenost.

mandzula
Včera o 06:35

Ja som tak menila svojho prveho trenera, lebo len mlatil hubou. Vzala som druheho v tom istom fitku a ten bol ok. Stoji to dost na to, aby si platila niekoho, kto ti nesedi.

anonym_fa73db
Včera o 06:39

https://www.facebook.com/reel/2391403101360967 Zalezi aj na motivovani trenerom, ci chces trening bez bolesti za 30 eur a s bolestou za 100 eur na hodinu 🙂

muchotrafka298
Včera o 06:51

Mozes sa rozhodnut sama, nebrat ohlad na nikoho ineho a zmenit trenera. Kazdy ma iny pristup a vyhovuje mu nieco ine.

anonym_66f097
Včera o 07:11

Si dospela, ak sa ti jej metody nepacia, skoncis. Ak sa bude pytat preco, dakujem vase sluzby mi nesadli. Na druhy den si mozes najst dalsieho. Oni predavaju svoje sluzby, nie su tvoji kamarati. Ked ta Mara zle ostriha .neznamena to, ze polroka nepojdes do kadernictva, ked ja tam aj Anca, ktora striha luxusne. Si zakaznik … dodrzala si vsetky podmienky - zaplatila. Necirkusovala … po poslednom treningu je novy den … uprimne, keby sa mi trenerka nepacila. Tak na posledny ani nejdem a hned si najdem noveho. Ja platim, tak nech som spokojna ja …

mogaa
Včera o 07:30

@anonym_autor ja si zase myslím že podstatné je, či má trénerka výsledky...veď ti nebude predsa pritakávať ak má iný názor len preto , že jej platíš....ty sa tam nejdeš vykecávať, ale cvičiť...o tom tréning je....a čo sa týka vecí ako jedálniček a strava, tak tá trénerka asi vie čo hovorí, keďže ty máš pravdepodobne nadváhu a jedálniček máš teda na prd.....

anonym_4e274d
Včera o 07:44

@anonym_autor kazdemu vyhovuje nieco ine. Mne napr.vobec nevyhovuje fitko a myslale som si ze zly trener.

anonym_2ad0e4
Včera o 08:02

@anonym_autor ano mala som trenerku skoro rok ale problem bol iny, ziadne vysledky, ziaden progres tak som nevidela zmysel jej platit dalej. Ten rok som tam bola kvoli tomu, ze mi bolo trapne skor povedat, ze nebudem chodit ale nakoniec to bolo najlepsie rozhodnutie. Inak trenerka sama o sebe mala vysledky ale ja nie ani na vahe ani v cm, v nicom. Absolutne nevedela zostavit trening, mala aj niekolko kurzov aj VS. Kazdemu vyhovuje iny styl, ak vidis v inych fitkach, ze su trenerky s pristupom aky by si ocenila tak vyskusaj tie.

anonym_c444a4
Včera o 08:14

si z KE? nechodíš do 356? je tam trénerka, ktorú by som neodporúčila ani keby neviem čo, len či náhodou nechodíš k nej

kvietok1233
Včera o 08:21

@anonym_autor ak ti nesedí, vymen ju. Určite by som si neplatila človeka, s ktorým sa cítim nepríjemné. Je to služba. Aj nie som spokojná, hľadám inde.

veselo_neveselo
Včera o 08:28
@anonym_fa73db

No nie kazdy clovek sa povahou a komunikaciou hodi za trenera, ci kouca. Ak ste si nesadli, tak bud uz si sa naucila o cviceni dost a trenujes sama, alebo iny trener.
Mozes povedat, ze chces chvilu cvicit sama, ale ak si rychlo najdes trenera a dozvie sa to, tak to nebude najstastnejsia volba. Takze idealne par mesiacov cvicit sama a az potom niekto iny. Ak sa bude nahodou pytat preco, ze si chcela vyskusat rozny pristup k cviceniu viac ludi.

@anonym_fa73db
A preco by to robila? Ved terajsej trenerke nie je nijak zaviazana, naco by cakala mesiace na noveho trenera, len aby jej neurazila ego?

@anonym_autor normalne s touto skoncis, povies dakujem. A od zajtra mozes mat ineho trenera, spokojne v tom istom fitku, aj v tu istu hodinu. Necit sa zle, je to sluzba ako kazda ina.

anonym_9efdcd
Včera o 10:13

A to co je 🤣. Co mas 12, ze jej nevies nieco povedat alebo proste prestat k nej chodit? Boze, jak vy takyto ludia v zivote fungujete.. to akoze odrbe vas predavacka v obchode a radsej nic nepoviete, lebo co ak by sa urazila? Alebo sused robi kazdu noc party a radsej nezavolate policajtov, lebo ved co ak by sa na vas potom skaredo pozeral?..

anonym_3c07c8
Včera o 12:56

"Už mi chýba posledný tréning a končím,síce mi to bude blbe povedať že nebudem pokračovať keďže kamoška s ňou chodí ,ale tak nemám na výber."

A co je prosim Ta na tom divne? Ja zasnem, co dospelym ludom pride blbe. Normalne povedat "dakujem za treningy, bolo to fajn" a uz si cvicit sama, pripadne chodit inde, alebo fakt nechapem, co je na tom divne. 🙄

mondolina
Včera o 13:02

mám perfektnú trénerku. vďaka Bohu za ňu 🙏

anonym_c5cc3d
Včera o 23:51

ja ked som chodila do posilovne vsimla som si jednu trenerku, ktora nieco povedala klientke a odisla po svojom a potom sa vratila, som len zirala, ze za toto je niekto ochotny platit, potom som si vsimla jedneho trenera, ktory bol uplne skvely, netradicne cviky, sledoval dokladne klienta, ratal mu cviky