Priťahuje ma ženatý muž
Dobrý,som 26 ročná žena slobodná.Chodim cvičiť a tam som spoznala muza ktorý chodí v tie isté dni.uz sme aj v spoločnej WhatsApp skupine a tam som vlastne prišla k jeho číslu.Pisala som mu v štýle ahoj a ako sa máš.Normalne mi odpisuje a bavíme sa už o vsetkom.citim tam koketovanie.Ma ženu a syna.On má 44.Je ale strašne hot.Teraz chcem vymyslieť niečo kde by sme boli iba sami.Napriklad pozvať ho na bicykel alebo tak.Je to dobrý nápad?
@anonym_autor ved normalne chod k nemu domov a vypytaj ho od zeny na bike.
@anonym_autor daj si v tej posilňovni studenú sprchu a ruky preč od zadaného! Nehanbíš sa, chlap od teba o generáciu starší a hlavne je zadaný! To je prvá stopka.On by tiež potreboval schladiť a nie si vypisovať s cudzou ženou, aká by mu mohla byť navyše aj dcérou! Asi sa veľmi doma nudí,keď okrem posilky stíha ešte aj flirtiky 🙈🙈
@anonym_autor Ty si este hlupejsia, ako sa na zaciatku zdalo😉
@anonym_autor kým ťa len priťahuje a nie preťahuje, este môžeš zatiahnuť ručnú brzdu. A uvedomuť si svoju hodnotu, či si taká chudera, že na nezadaného nemáš? Čo myslíš, za akým účelom by si s tebou začal? Veď každému mužovi mastí ego, ak sa o neho zaujíma o dvadsať rokov mladšia šťanda. Ale akú budúcnosť by to malo? Verím, že si len troll, bavíš sa a nemyslíš to vážne
@anonym_autor ved normalne chod k nemu domov a vypytaj ho od zeny na bike.
@mandzula vypýta ho od ženy na bike 😂 Skoro som si cvrkla do textilu 😂
Teta, môže sa ísť Jožo so mnou pobicyklovať? Možno aj trochu posúložíme, o 21,00 je doma.
Sorry, ale ty autorka máš strašne pokrivený charakter a si zlý človek.
@anonym_autor Jaj, ty provokatérka! 😂 Uhorková sezóna? Treba trochu šliapnuť na otlak vydatým matkám na MK?
Poslal dnes aj foto do cetu fitkoveho.Su tam oni traja usmiaty na dovolenke.ona je obycajna.Zrejme takých 40 rokov môže mať.A on vyzerá pri nej skvelo.Este tam budú 10 dní.citim že mi chýba.zle sa mi pozerá na rodinnú fotku
Poslal dnes aj foto do cetu fitkoveho.Su tam oni traja usmiaty na dovolenke.ona je obycajna.Zrejme takých 40 rokov môže mať.A on vyzerá pri nej skvelo.Este tam budú 10 dní.citim že mi chýba.zle sa mi pozerá na rodinnú fotku
@anonym_autor To máš znak toho, že sa máš upratať.
Si iba obyč ku....
@anonym_autor vidíš, takej obyčajnej dal prednosť 🤷 nenamyslaj si fantas magorie a nechaj ho rodine 🙂
@anonym_b3d4b0 ako som písala on ma svoj rozum. Vždy moze prestat odpisovať a ignorovať ju. Preco to nespraví?
Toto je preňho skúška a nezvláda ju. Normálny chlap co miluje doma zenu nebude nikomu písať. Mnan by ani len nenapadlo písať druhému chlapovi ked mam doma niekoho koho mam rada. To iste aj ked mi došla správa zoznámime sa? Odpoveď bola nie. Ahoj.
@slniecko66 aj po jej odpovedi o 14:06 ju budeš obhajovať?
@anonym_autor isto s ňou nie je šťastný, s takou obyčajnou. Preto sú teraz spolu na dovolenke a pochválil sa kamošom rodinnou fotkou 🙂 Ešte že ty si výnimočná!
Preco nedas pokoj zenatemu chlapovi?
@anonym_autor ona je obyčajná pre teba... ale on si ju pre niečo vybral, pretože pre neho je výnimočná. Ty si pre neho len ako bh som to nazvala... príliš ľahká? ;)
@anonym_autor Jaj, ty provokatérka! 😂 Uhorková sezóna? Treba trochu šliapnuť na otlak vydatým matkám na MK?
@ha_ha Snazi sa statocne veru. Uz aj dve odpovede dala 😎
@anonym_autor Aurorka, toto snáď nemyslíš vážne ?si mladá, máš dosť rovesníkov. Prečo chceš ženatého chlapa.
A čo si myslíš, že z toho bude veľká láska ? Mal by ťa ako matrac v čase nudy.
@anonym_autor ona je obyčajná pre teba... ale on si ju pre niečo vybral, pretože pre neho je výnimočná. Ty si pre neho len ako bh som to nazvala... príliš ľahká? ;)
@anonym_66f33e Presne tak. Ľahká žena a ľahká korisť, ktorá sa mu sama podkladá.
Ja som úplne iný typ.mozno preto som zaujímavá pre neho alebo si to iba myslím lebo je milý.No veď uvidíme ako sa bude správať keď zasa príde cvičiť.pisat mu nejdem.neodpisal dvakrát po sebe.
Na tomto koniku pomaly len samy anonym abo trolejbus
Ja som úplne iný typ.mozno preto som zaujímavá pre neho alebo si to iba myslím lebo je milý.No veď uvidíme ako sa bude správať keď zasa príde cvičiť.pisat mu nejdem.neodpisal dvakrát po sebe.
@anonym_autor Jasné, ohromne si zaujímavá preňho, preto dal fotku rodiny do spoločného četu. 😎
Keď vydrží so ženou na dovolenke 14 dní tak nebude nešťastný a teba berie ako kamošku z fitka..
Čím skôr to pochopíš, tým lepšie pre teba a začni to brať rovnako, vyhneš sa zbytočnej ostude pred celým fitkom😉
Si špina..mier s tebou zlato
@anonym_autor keď už dvakrát neodpísal ako ešte ti ma viac dať najavo že ho obťažujes? Trošku si to uprac v hlave 😂
@anonym_autor keď už dvakrát neodpísal ako ešte ti ma viac dať najavo že ho obťažujes? Trošku si to uprac v hlave 😂
@casavina asi nemôže kvôli nej
Alee dievčatá, však to až oči vybíja,ako sa autorka snaží,aby tu lietalo perie 😁. Poprajme jej veľa šťastia s ku**vníkom a chrbtovú kosť ,plus spravodlivú karmu 🤭.
Keď je idiot a chytí sa , v pohode aj na ten bicykel ,aj na stacionárny...ty tiež sa nezdáš najostrejšia ceruzka v peračníku..

@anonym_autor Uprac sa, zmesti sa do kože a nerozbíjaj manželstvá. ... To je predsa jedno, či Ti muž odpisuje, alebo nie... Ty máš 26 rokov a máš si uvedomiť, aký je stav veci, že na toho muža doma čaká žena a deti. A keď príde domov sa s tou ženou zrejme pomiluje v posteli.