icon

Priťahuje ma ženatý muž

22. júl 2025

Dobrý,som 26 ročná žena slobodná.Chodim cvičiť a tam som spoznala muza ktorý chodí v tie isté dni.uz sme aj v spoločnej WhatsApp skupine a tam som vlastne prišla k jeho číslu.Pisala som mu v štýle ahoj a ako sa máš.Normalne mi odpisuje a bavíme sa už o vsetkom.citim tam koketovanie.Ma ženu a syna.On má 44.Je ale strašne hot.Teraz chcem vymyslieť niečo kde by sme boli iba sami.Napriklad pozvať ho na bicykel alebo tak.Je to dobrý nápad?

anonym_28307e
22. júl 2025

Napíšem to tvrdo ale možno ti to dá dostatočnú facku. Podobná kurva (snáď môžem použiť toto slovo, som toho názoru, že kurva nie je "povolanie" ale povaha) takmer pred pár rokmi rozbila našu rodinu. Nastastie manžel (áno, aj on bol vinný, no ona využila naše horšie obdobie) sa spamätal a uvedomil si, že pre jednu mladú bezmozgovku môže prísť o 15 ročný vzťah, oddanú ženu, krásne deti. Odpustiť mu bolo veľmi ťažké. Prajem ti jediné - spravodlivosť. A to presne takú, že sa raz podobná tebe namotá na tvojho muža pokiaľ mu ty budeš žehliť spoďárky.
Nikdy naozaj NIKDY nepochopím ako môže nejaká žena klesnúť tak hlboko a byť niekoho milenkou. Uvedom si, že nezničíš len ich manželstvo, no deťom vezmeš otca!

mandzula
22. júl 2025
@anonym_28307e

Napíšem to tvrdo ale možno ti to dá dostatočnú facku. Podobná kurva (snáď môžem použiť toto slovo, som toho názoru, že kurva nie je "povolanie" ale povaha) takmer pred pár rokmi rozbila našu rodinu. Nastastie manžel (áno, aj on bol vinný, no ona využila naše horšie obdobie) sa spamätal a uvedomil si, že pre jednu mladú bezmozgovku môže prísť o 15 ročný vzťah, oddanú ženu, krásne deti. Odpustiť mu bolo veľmi ťažké. Prajem ti jediné - spravodlivosť. A to presne takú, že sa raz podobná tebe namotá na tvojho muža pokiaľ mu ty budeš žehliť spoďárky.
Nikdy naozaj NIKDY nepochopím ako môže nejaká žena klesnúť tak hlboko a byť niekoho milenkou. Uvedom si, že nezničíš len ich manželstvo, no deťom vezmeš otca!

@anonym_28307e a tvoj muž prečo klesol tak hlboko, že tú milenku mal?

abbey1
22. júl 2025

@anonym_autor Pozvi ho cez víkend i so synom napr do ZOO. Žena si aspoň v kľude doma oddýchne pri varení nedeľného obeda a víkendovom upratovaní.

mima172
22. júl 2025

Nie, nie je to dobrý nápad. Rozbiť rodinu, vziať deťom otca nikdy nebol, nie je a nebude dobrý nápad. A z druhej stránky - tebe sa páči byť rohožka, milenka len na to jedno? Takú nízku sebahodnotu máš?

macatt
22. júl 2025
@anonym_autor

@casavina asi nemôže kvôli nej

@anonym_autor lebo si zjavne nepochopila, že už je to cez..
Odpísal zo slušnosti, ale dopisovať si s tebou celú dovolenku nemieni..
Budú si ťa v posilke doberať už teraz, budeš za namotané tupelo čo nevie kde je sever…a po tomto aj on dá ruky preč, lebo mu docvaklo, že si nechápavá a len problémy by boli s tebou.. doterná mucha

pralinka25
22. júl 2025
@anonym_autor

Poslal dnes aj foto do cetu fitkoveho.Su tam oni traja usmiaty na dovolenke.ona je obycajna.Zrejme takých 40 rokov môže mať.A on vyzerá pri nej skvelo.Este tam budú 10 dní.citim že mi chýba.zle sa mi pozerá na rodinnú fotku

@anonym_autor zlatko keby ta chcel odpise ti z hajzlika raz dva. Ved tam s nim zena asi najskor nechodi. Akoze teda v 26 nemas na nic lepsie ako zenaty stary foter? No neviem. Az taka neobycajna trieda teda asi nebudes ked sa ulakomis na toto.

anonym_fff100
22. júl 2025

@anonym_autor ty sa fakt nehanbíš plaziť sa na môjho manžela?

edinka126
22. júl 2025
@mandzula

@anonym _28307e lebo ta milenka bola kurva.tak... pardon za vyraz

autor
22. júl 2025
@anonym_fff100

@anonym_autor ty sa fakt nehanbíš plaziť sa na môjho manžela?

@anonym_fff100 vtip?

mandzula
22. júl 2025
@edinka126

@anonym _28307e lebo ta milenka bola kurva.tak... pardon za vyraz

@edinka126 a on teda kurevník... Milenka je len koláč vo vitríne, pretŕčajúci sa, aký je chutný a sladký, ale zodpovedný za jeho zožratie je ten, čo ho zožerie, nie ten koláč.

autor
22. júl 2025
@pralinka25

@anonym_autor zlatko keby ta chcel odpise ti z hajzlika raz dva. Ved tam s nim zena asi najskor nechodi. Akoze teda v 26 nemas na nic lepsie ako zenaty stary foter? No neviem. Az taka neobycajna trieda teda asi nebudes ked sa ulakomis na toto.

@pralinka25 píšem že už mu nenapíšem sama od seba

anonym_28307e
22. júl 2025
@mandzula

@mandzula Lebo je, resp bol poriadny blbec. Ja viem, že 50% viny bolo jeho, nie som blbá. Mali sme extrémne zle obdobie, on je pekný chlap a akonáhle prišlo ťažké obdobie, tak jedna "dáma", ktorá ho chcela uz dlho, použila ženské zbrane a on zlyhal. Vyspal sa s ňou 1x a priznal sa mi, keďže sa cítil zle. Podala som o rozvod atď, tým ta zaťažovať nejdem ale pointa je ta, že nechápem ako môže žena inej žene takto ubližovať. Ja, keď som bola slobodná, som sa na ženatého ani nepozrela, ty snáď áno?

mandzula
22. júl 2025
@anonym_28307e

@mandzula Lebo je, resp bol poriadny blbec. Ja viem, že 50% viny bolo jeho, nie som blbá. Mali sme extrémne zle obdobie, on je pekný chlap a akonáhle prišlo ťažké obdobie, tak jedna "dáma", ktorá ho chcela uz dlho, použila ženské zbrane a on zlyhal. Vyspal sa s ňou 1x a priznal sa mi, keďže sa cítil zle. Podala som o rozvod atď, tým ta zaťažovať nejdem ale pointa je ta, že nechápem ako môže žena inej žene takto ubližovať. Ja, keď som bola slobodná, som sa na ženatého ani nepozrela, ty snáď áno?

@anonym_28307e Nesmeruj otázky tohto typu na mňa, mňa tu neriešime. Chcem poukázať len na to, že keď to má chlap v hlave upratané, môže pred ním aj sama Afrodita tancovať a odolá, a teda je to na ňom, nie na Afrodite, ako to dopadne.

stellarstar
Autor odpoveď zmazal
stellarstar
22. júl 2025
@anonym_autor

@pralinka25 píšem že už mu nenapíšem sama od seba

@anonym_autor sa žena zamysli nad sebou 🙈

lia2929
22. júl 2025

Najdi si slobodneho ty pučka.

fineta
22. júl 2025

@anonym_autor strapňuješ sa. Na všetky svetové strany. Ak by si si uvedomovala svoju cenu, tak by si si zachovala hrdosť, úroveň a ľudskú dôstojnosť. Si chudera, zamysli sa, z čoho to pramení a následne to rieš.

anonym_6fc546
22. júl 2025
@casavina

@anonym_autor keď už dvakrát neodpísal ako ešte ti ma viac dať najavo že ho obťažujes? Trošku si to uprac v hlave 😂

@casavina možno si mlada mysli že ja vzacna😀

zuzubb007
22. júl 2025

Riadne sa strapňujes a otravujem ho, je mi blbé tak to aspoň odpíše chudák chlap neodpísal dvakrát už asi má nervy na teba a ty si ideš stále svoje, to by sa ti páčilo byť obcasnou rohožkou?

mykaellle
22. júl 2025
@anonym_autor

Poslal dnes aj foto do cetu fitkoveho.Su tam oni traja usmiaty na dovolenke.ona je obycajna.Zrejme takých 40 rokov môže mať.A on vyzerá pri nej skvelo.Este tam budú 10 dní.citim že mi chýba.zle sa mi pozerá na rodinnú fotku

@anonym_autor ahoj, nemeň si lásku a hormóny. Vymaľovala si si niečo v hlave a teraz to berieš ako fakt. Je mi ľúto, že odpíšeš ženu, pretože nevyzerá ako ty. Odkiaľ máš, že nie je šťastný? Láska nie je len o výzore. Láska je, keď spoločne prekonávate prekážky, keď ťa vidí aj chorú, aj neupravenú, aj v bolestiach, kedy dokáže prekročiť pred bežné banality, dokážete sa spolu smiať, a ver mi, ani tej najsexi muž nie je stále hot. 🙂 Aj dedko, ktorého stretneš v Kauflande, mohol byť pred 40 rokmi "hot." Každý starneme. Poradila by som ti odísť z tohto četu. Je ľahké si niečo dokazovať, keď máš o 14 rokov menej ako manželka, ale verím, že ten chlap má rozum

casavina
22. júl 2025
@anonym_6fc546

@casavina možno si mlada mysli že ja vzacna😀

@anonym_6fc546 to isto, stačí čítať čo píše, hentaka vzácnosť vyšinutá 🤦🤮😂

katusik456
22. júl 2025
@anonym_autor

Ja som namotana dost.Je veľmi pritazlivy.Niekedy mi neodpise.ma toho veľa v robote.Teraz je na dovolenke s nimi a nepiseme si.Zazelala som mu prijemnu dovolenku a nech sa potom ozve keď prídu.Na to neodpísal.Asi mu ona môže vidieť telefón a správy.a nie nepáčilo by sa mi keby takto to robil môj muž ale prečo by mal?asi nieje šťastný s nou

@anonym_autor ty nemas charakter dievča. Sme rovesníčky, ale zjavne ty rozum máš inde. Absolútne ho nezaujímaš a áno je to trápne a nie je dobrý nápad ho pozývať nikam. Podľa mňa by ani nešiel, odpísal ti len zo slušnosti. Prečo ti asi nepíše, keď je na dovolenke? Lebo si preňho nič a dôležitý človek je preňho jeho manželka a syn. Daj si okamžite stopku. Podľa čoho súdiš, že zjavne majú zlý vzťah? Lebo ti odpísal?? Zjavne na tvoj vek si ešte nebola vo vážnom vzťahu, lebo keby si bola správaš sa inak. Ver mi, raz sa tak popális, že to budeš ľutovať. Orientuj sa na nezadaných

xenia65
22. júl 2025

@anonym_autor je to mega sprostý nápad! Keď vieš že je ženatý. Lov v iných vodách. Alebo nevieš čo od dobroty? Aby to raz tebe nejaká sťa..a to nevrátila. 🚩🚩🚩

miska1997
22. júl 2025

@anonym_autor máš našu plnú podporu ! Hor sa do toho !

letfenixa
22. júl 2025
@anonym_b3d4b0

@slniecko66 aj po jej odpovedi o 14:06 ju budeš obhajovať?

@anonym_autor isto s ňou nie je šťastný, s takou obyčajnou. Preto sú teraz spolu na dovolenke a pochválil sa kamošom rodinnou fotkou 🙂 Ešte že ty si výnimočná!

@anonym_b3d4b0 a možno je aj vzááácna!

katusik456
22. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor perfektne, už vieš, že ho nezaujimas vôbec 😀 stopni sa. Okrem toho to ako hodnotíš inú ženu? To že ma 40 a je podľa teba obyčajná? Zjavne preňho je ta najlepšia najmilujucejsia žena na svete, ktorú požiadal o ruku a sľúbil jej vernosť a lásku. Dobre sa to číta snáď aj tebe. Takým bezcharakterným ženám sa fakt nikdy nič dobre neujde v živote

rorino
22. júl 2025

@anonym_autor keď je hot,tak sa choď schladiť ty.Nerozbijaj vzťah.

terezia74
22. júl 2025

@anonym_autor ja len dúfam že ten geroj bude mať viac krvi v hlave , ako v gatiach, a že kvôli takej ako si ty, nerozbije rodinu. Môj exmanžel toľko rozumu nemal, dotyčná mala o 2 roky viac ako ty, tiež v hlave nasrate 😉 a dnes mu ona perie slipy, nie ja

anonym_94fcf0
22. júl 2025

Ak vedome balíš ženatého muža inej ženy. Si len ďalšia skúška jeho charakteru a vizitka svojho vlastného. A pozri sa do zrkadla.

anonym_1c65ee
22. júl 2025
@anonym_autor

Ja som namotana dost.Je veľmi pritazlivy.Niekedy mi neodpise.ma toho veľa v robote.Teraz je na dovolenke s nimi a nepiseme si.Zazelala som mu prijemnu dovolenku a nech sa potom ozve keď prídu.Na to neodpísal.Asi mu ona môže vidieť telefón a správy.a nie nepáčilo by sa mi keby takto to robil môj muž ale prečo by mal?asi nieje šťastný s nou

@anonym_autor to je naozaj krásne, že ty si namotaná a vôbec ti žily netrhá, že rozbiješ dieťaťu rodinu. Keby si tvoj otec našiel ženskú a urobil by to tvojej mame? Alebo to urobil a ty chceš aby niekto tiež tak trpel ako ty v detstve? Ako sa hovorí, na každú sviňu sa voda varí. Ty sa nevyhováraj, napísala si mu prvá a ďalej sa mu vtieraš. Nikdy nebudeš šťastná keď robíš nešťastnými druhých. Keď sa ťa nabaží, kopne ťa do prdele. Vášeň a zaľúbenosť trvá v priemere 2 roky. Alebo si niečo dokazuješ? Máš chuť uloviť pekný kúsok? Či si myslíš, že si ťa bude vážiť?