icon

Priťahujú ma ženatí muži: Diskrétna túžba a jej dôsledky

23. júl 2024

Áno, áno, viem, som si toho vedomá, že to nie je správne, ale vždy ma priťahovali a aj priťahujú muži, ktorí majú doma svoje manželky, deti. Neviem, čím to je. Zvádzam ich a darí sa mi. Užijeme si sex, samozrejme diskrétne a potom ich vidím na ulici za ručičky s ich manželkami ako sa hrajú na šťastnú rodinku a mne je z toho na smiech. Som hrozná! Uvedomujem si to, ešte sa mi nestalo, aby ma nejaký ženatý muž odmietol a nie, neberiem peniaze za sex. Proste si len užívam a hrozne ma to baví, s tými mužmi je sex úžasný, iný, najlepší a hlavne nie je nudný.

Ženy, nebojíte sa, hlavne tie, ktoré sa tu bijete do hrude, že vaši muži sú vám verní, že aj vo vašom okolí je taká žena, ktorá nemá zábrany? morálku? Vážne veríte tak bezhlavo svojím mužom?

ina2405
24. júl 2024

@fairyy presne tohto by som sa bála

fairyy
24. júl 2024

@karolinakr jak sa jej to stalo? totiz dala cislo takemu, co mlatil aj svoju zenu doma ... len navonok vyzeral ako dokonaly ulovok ..bohuzial nevydalo a dievca skoncilo na srot, bohuzial trafila nasilnika

karolinakr
24. júl 2024

@fairyy ty kokos, tak to je karma jak vyšitä..amen..autorka, dalej už netreba nič 🙂

lillien123
24. júl 2024

🤣🤣🤣🤣 áno provokácia 🤣🤣 keby ma môj muž podvedie s takou ako si ty tak si len poviem že je tak isto úbohý ako si ty .. a nie nebojím sa.. to je to život..stat sa môže čokoľvek 😉

lapersefona
24. júl 2024

Mozno sa bojíš si založiť rodinu lebo nemáš dôveru v mužoch keď vidíš s akou ľahkosťou ti podľahnú. Takyto životný štýl prameni z tvojej zranenej duše a traumy ktoru si v rannej mladosti prežila. Vzrušuje ta ze rajcujes zakázané ovocie. Ale predstav si aj druhu stranu mince mozno sa aj ty raz vydas...ako by sa ti to páčilo?

fantaghiro21
24. júl 2024

@fairyy no a presne som aj ja na toto reagovala. a nic, od autorky ziadna reakcia.ta vidi problem vulgarnosti a riesi bezpedmetne veci, ktore nemaju v tejto diskusii ziadny vplyv na to, na co sa pýtala... Obchadza a ignoruje odpovede,....

Ale ti nasilnici ziju , pod ruskom dokonalých chlapov, s tuctovým pribehom , ktorý je tak presvedcivy ze nan naletela aj autorka, s dokonalým sexom, s dokonalou uctou, tak to vlastne vždy (bohuzial) zacina. A preto vela zien po case zisti, co doma ma/la. Zial. Nie ze by boli hlupe a uviazali si dobrovolne nasilnika ci narcistu....

Ale to zda sa ani nema autorka sajn. Co za slniecka ziju, eroticke masiny ale casom ...Ak ju prestanu pritahovat , bude davno neskoro

autor
24. júl 2024

@fantaghiro21 Ja sa nenasieram 🙂 viac k tomu nemám čo dodať...

veronika2405
24. júl 2024

Byť tebou,… nechám si to len pre seba,,hambila by som sa to čo i len napísať..ale nesúdim, každí sme nejakí

autor
24. júl 2024

@fantaghiro21 ja som odpovedala aj na to, keď niekto napísal, že nemá strach, obavy atď. ale ty si ideš svoje, veď kľudne, vôbec sa nehrám na chudáčika...viem, aká som, aký život vediem ale pi*ou sa nenazvem. To ma môžeš nazvať ty, ak ti to urobí dobre 🙂

autor
24. júl 2024

@veronika2405 Nikto nevie, kto som, ľudia, čo ma poznajú nevedia aký život žijem. Možno to raz praskne, možno nie. Ale som slobodný človek, nesľúbila som nikomu nernosť a nikoho nepodvádzam, podvádzajú tí ženatí muži.

autor
24. júl 2024

@stellarstar chodím a zatiaľ žiadna pohlavná choroba.

veronika2405
24. júl 2024

Nesúdim …

autor
24. júl 2024

@fairyy Áno, všetko je možné. Možno si to aj zaslúžim nie? 🙂 veď karma, ako tu už niektoré písali.

autor
24. júl 2024

@veronika2405 Ani ja.

stellarstar
24. júl 2024

Nech aj tak ostane

ina2405
24. júl 2024

Asi je účel provokovať reakcie v normálnych ľuďoch. Lebo takto laxne odpovedať "áno som žumpa", "to si zaslúžim, nie" nie je normálne a ja by som ťa autorka poriadne vyťahala za vlasy, aby si sa prebrala z tých mrákot. A pozbierala zvyšky hrdosti a ženskosti. Toto ani zvieratá nerobia, dobrovoľne zo seba toto spraviť a stratiť všetko, čo robí ženu ženou. City, ušľachtilosť a pôvab.

vali_44
24. júl 2024

Úprimne ta tiež nesúdim, myslím si, že by sa malo pozerať aj na tých chlapov, čo podvádzajú, lebo si môžu vybrať a nespravit to ak ženu naozaj ľúbia a záleží im na rodine. Vedia, že kvôli jednorazovke môžu stratiť rodinu navždy. Ved ako si môžu byt istí, že im na to manželka nikdy nepríde? Ale poznáme aj chlapov. Niektorí sú proste slabé povahy a nerozmýšľajú o dôsledkoch, ale len si radi užijú. Ja teda ešte muža nemám, ale dúfam, že ak ho raz budem mať vyberiem si dobre a budem mu môcť na 100% veriť, aby som toto zažívať nemusela 🙂 A tebe neviem, ale asi by som vyhľadala psychologickú pomoc, lebo asi tam trauma bude ak ta vyslovene priťahujú len ženatí muži… Ja sa takým na mile vyhýbam práve preto, že vyslovene chcem nezadaneho :D A nepamätám si, že by som to mala niekedy inak. Plus ešte dodám, že tiež mi občas píšu ženáči alebo to na mňa skúšajú a posielam ich do prdele 😂 Ešte to aj preposlem ich manželke

jaond19
24. júl 2024

Ja osobne sa UŽ nebojím. Pretoze som dospela do fázy, kedy viem, ze moje stastie nezalezi a ani nie je závislé od toho druheho. Mozno to bude zniet ako klišé, ale viac mi zálezí na tom nestratit samu seba, ako chlapa. A povedzme si narovinu, niektorí chlapi potrebujú vediet ze sú nahraditelní a zena ich nemá doma na piedestále, potom je klud.

1mata
24. júl 2024

A na gynekologické vyšetrenia chodíš pravidelne?
Na takú šikovnicu sa čoskoro môže niečo nalepiť

sticker
fantaghiro21
24. júl 2024

No z celeho mojho vycerpavajuceho komentaru si si vybrala slovo pi.a a ze musi byt super mat kamaratov. jadro vsetkeho , na co si sa pýtala, si odignorovala. Preco?
Ides si svoje...
To ze sa nebojis, stale to tu vypisujes. Ide si svoje. Ved pisem, ze rada vsetko prekrutis 🙂
A nadavas uz mozes? Ked to vycitas mne? Ci uz si prekrocila zabrany? Vidis? Slova u teba absolutne nemaju ziadnu vahu .Lebo co vypustit zo seba,o par minut neplati . series si do ust len tak sa prasi.
vsetko ale vies, na vsetko vies odpoved, nicoho sa nebojis .Ale my zeny, ktore s nebojime, klameme a sme naivne, a neviem co si to tu este popísala(dopln si). Ale ty sa bat nemusis. Kde beries tu istotu?

Dokazes prijat fakt,ze nie vsetko je skreslene a pravda je niekde inde, uprostred, ako len tvoja tvrdohlava pýcha, lebo len ty vsetko vidis spravne? Niekolko zien ti tu pisalo argument ale aj tak si si sla svoje. Na co? Pri tom nemas ani manzela, ani lasku, nikto ta nema rad, nemiluje , nemas city, nemas empatiu (ako to o sebe tvrdis) .
Len potom tu hras aj rolu nejakej obete , schovas sa do ulity , lebo vsetko co pisete je pravda... co potom chces?
vravim, nauc sa pracovat s emociami, lebo pohlta ta a znicia viac, ako nejake tvoje ulety. LEbo raz tu pises o sebe , akoby si mala muzov každý den ineho. lebo "este sa ti nestalo, ze by ta niekto odmietol "
tak potom tých 10 co si pisala je mizerne cislo. cakala som , ze ako si sa tu predvadzala, napises tak aspon 10 za mesiac,
Ale 10 za cele obdobie tvojho vycinania .JE dost mizerne cislo, nemyslis?

autor
24. júl 2024

@fantaghiro21 Nie, nemám chuť odpisovať na somariny, ja a po pravde už ani nečítam, čo píšeš, lebo len utočiš, akože mne je to úplne jedno, kľudne si poslúž

autor
24. júl 2024

@1mata už som to tu písala...áno chodím...

autor
24. júl 2024

@jaond19 Super nastavenie.

autor
24. júl 2024

@vali_44 Trauma z čoho? ale možno áno...kto vie

klementinka58
24. júl 2024

uz tu chyba len kraj posobenia aby sme si poniektore vydychli 🙂 masaker tema

1mata
24. júl 2024

Nečítam komentáre, každopádne veľa šťastia, alebo skôr zdravia ti prajem 👉

tundra
24. júl 2024

@1mata ved nema narodeniny😂😂😂

1mata
24. júl 2024

@tundra tvoja kačica má narodeniny vždy, keď ti doktor potvrdí, že si po roku plnom sexu s cudzími chlapmi zdravá 👍👏

karolinakr
24. júl 2024

pokial je toto tema na uhorkovu sezonu, tak ok, ale ked si realna osoba, tak prist s priznanim k vydatym ženam, že zvadzam vam manželov je čista samovražda, masochizmus a treba ti trochu predvidavosti..vieš, že nikto sa ti za to nepoďakuje, už ti tu karmu zapriali, atď.
.su take potvory, to ma na očiach napisane, nemusi nič vraviet..mame taku čašničku, z nej srši slovo sex pekna, všetko, taka chlipnost z nej ide....autorka, mysliš, že keby Madonna zvadzala tu pritommych mužov, žeby mala úspech? 😅

karolinakr
24. júl 2024

@tundra jaká kačica??