Priťahujú ma ženatí muži: Diskrétna túžba a jej dôsledky
Áno, áno, viem, som si toho vedomá, že to nie je správne, ale vždy ma priťahovali a aj priťahujú muži, ktorí majú doma svoje manželky, deti. Neviem, čím to je. Zvádzam ich a darí sa mi. Užijeme si sex, samozrejme diskrétne a potom ich vidím na ulici za ručičky s ich manželkami ako sa hrajú na šťastnú rodinku a mne je z toho na smiech. Som hrozná! Uvedomujem si to, ešte sa mi nestalo, aby ma nejaký ženatý muž odmietol a nie, neberiem peniaze za sex. Proste si len užívam a hrozne ma to baví, s tými mužmi je sex úžasný, iný, najlepší a hlavne nie je nudný.
Ženy, nebojíte sa, hlavne tie, ktoré sa tu bijete do hrude, že vaši muži sú vám verní, že aj vo vašom okolí je taká žena, ktorá nemá zábrany? morálku? Vážne veríte tak bezhlavo svojím mužom?
to nemusim skumat, či su neverni, to viem..ušetrim ti prieskum a research, muži su chlipnici, nenechaju si ruku odťať...nehadžem všetkych do jedneho vreca ..myslim, tych vernych je percentualne menej... nemam iluzie o mužoch..su nadržani v kuse, no...dobra sprava podla konika je, že v každej tretej diskusii muž odmieta sex, takže " zfrigidnievajú.." hehe a nechcu ani vlastnu, nieto este cudziu...
nejaky chalan sa mi priznal, že 3 je zamilovany, ona ho nechce, su kamarati, ale odmieta kvóli nej všetky a mal priležitosti ..a neni ani škaredy ...takže ano, laska existuje...
Že ľudia tú útočia? Však si stačí prečítať provokačne napísanú otázku na vydaté ženy tu. Priznanie ku jednorazovkám, že je ti to jedno, jasné že ťa tu nik nepochváli. Až na pár chlapov tu. Ale to sú podobní duševní mrzáci. A ja sa napr.nevery nebojím, nie takejto jednorazovej. Môjho chlapa by to škrelo a zožieralo viac než mňa, keby to urobil. A nemaľujem si to ružovo. Manželstvá krachujú, ľudia si často počas nešťastného spolužitia niekoho nájdu. Ale ty to robíš ešte o level nižšie.
Takže zbytočné poukazovanie na útoky na teba. Začala si s tým ty. Podľa toho ako píšeš si vo vnútri zhrubnutá, otupelá, ale inak by to nešlo. Lebo robiť vedome niekomu nafukovaciu anču sa nedá s jemnocitom.
@karolinakr on je ale mlady, my muzi mame biologicky 4 fazy dospelosti- 1.laska(mladost, naivita preto nas lapnete do manzelstva😅) -> 2.schlipnutie( naša druha puberta)-> 3.sfrigidnenie( lepsie ako sex pivo s kamosom na ex)-> 4.stary ( volitelne, ci mozna kombinacia- nevrly, uprdeny, laskavy, pijuci) impotentny dedko ... nezatracuj ho, on to este da🤣🤪
@hellwant 🤣👍
@hellwant toto si odfotím, ja neviem, či si to celkom nevystihol 🤔 ty si v kolkatke teraz? 🙂
Zase si nenahovarajme, že ťa ešte nikdy žiadny neodmietol. Buď si ich zase toľko nemala ako tu prezentuješ a točíš pár skrachovaných manželov dokola alebo si tu niekto vymýšľa 😃
prajem ti z celého srdca aby si raz zgustla na tvojom manželovi tebe podobná inteligentka 😉nateraz užívaj ....čoskoro za tebou ani pes neštekne😏tik tak,tik tak ⏳
@karolinakr 42 v auguste, na pol ceste medzi chlipnostou a frigidnostou 😅
@hellwant 😅 tak toto je dobre 👍
Tak si odpisala, to je dobre. Pretoze doteraz si davala jasne najavo, ze ta to nezaujima a vyzera, ze o komentare celkom stojis. Dokonca si das pracu odpisat rovnake aj na 2-3x, aj ked to tam nezabudnes dodat. Nevadi.
Skus komunikacne pravidla - aktualne odpisujes mne a ja nie som kazdy. Nie, ze by som sa chcela nejako speci vyclenit, ale ja som ti nikde nedala ''do ust'' nic viac, ako si o sebe napisala ty sama - len som ti to zhrnula, aby sme mali jasno, najma ty a pridala som ti tam otazky.
Zvlastne je, ze ty si z toho objavila len par a ostatne si zhrnula do vety, to uz tu bolo a uz som reagovala. Ja som ti tu napisala dokopy 2x. Prvy krat som ti pisala o sebavedomi a sebaucte a uz tam som skor tipovala, ze nebude vysoke, teda nic viac ako to, co si potvrdila ako pravdu.
K zdravotnym rizikam si napisala, ze riesis za pochodu pravidelne a ze si v danej oblasti ok, neviem, ci ale vies, ze to nie je staticka vec, meni sa v case a teda obcas ked ides na kontrolu, tak to moze ukazat vysledok dobry, aj ked uz de facto nie je, len to ma inkubacnu dobu a po nejakom case az moze byt zmena aj zistitelna. Teda nemusi sa na to prist hned. Ale ak sa chranis, je to dobre pre teba.
A uz vtedy som ti napisala, ze to asi nebude nic bombasticke, to som ani nevedela, ze skore po 2 rokoch, vo veku 30 das na 10.
K dalsiemu dlhsiemu prispevku, na ktory si uz zareagovala - asi nieco z neho ''trafilo'' ked si mala potrebu sa ozvat - necitaj to ako nieco zle, je to fajn, o tom diskusia je a ty si tuto nezalozila preto, ze by si z nej nic nepotrebovala vytazit. Pretoze inak by si tak pracne nereagovala na ludi. V nej by si ale potrebovala lepsie citat s porozumenim, to je tiez pre komunikaciu dolezita sucast, ze si clovek nevytahuje len nieco mimo kontext a ostatne necha tak.
Ja som nikde nenapisala, ze zo seba robis vynimocnu - napisala som ti hned v uvode otazku:
1 - k comu ti bude, ak sa dozvies, ze sa tie zeny boja? Co s tym dalej?
- tu si zareagovala len na cast o psychopatii a sociopatii a tu som ti opat nijako nepridala ja, takto si sa prosim pekne vykreslila ty, ked si opakovane napisala, ze si bez emocna, nemas moralne zabrany, nic ti to nehovori a je ti sumak, co okolie na to. To je sice bez nazvu ale skoro presna definicia podla diagnostickych kriterii, ja viem, neznie tak pekne ako ta, co ti tu vybrali (teraz je modna vlna narcizmu, no ty narcistka nemozes byt, bez sebavedomia a bez sebalutosti - to by si do tejto temy ''vplavala'' s vacsou graciou, nie takto'')
Viac si vies precitat sama - napr. tu https://lekar.sk/clanok/sociopat-alebo-psychopa...
A zas teraz to ber ako reakciu na tvoju odpoved - ja ti ani tu diagnozu neprisudzujem, len ak sa niekde vykreslis ako osoba bez emocii a prezivania tak s tym pocitaj, detto sociopatia, ktora hovori o moralnych vlastnostiach, ktore ako si pisala su ti sumak.
2 - polozila som ti par otazok na rodinu, kde si odpovedala o mame, ktoru uz nemas a ze si bola jedinacik. Kde v celej tej rodinnej konstelacii je tvoj otec? Pises, ze si mala pekne detstvo - co ta veta znamena? Traumatizujuce veci si clovek obvykle nepamata, je to v poriadku, ze to tak mas, trauma, ktoru clovek prezil je do niecoho ''zaobalena'' a aby mohol ist dalej a prezit, tak je bezne, ze o nej ani nema tucha. Daj nejaku spomienku na to pekne detstvo, cokolvek, co ti napadne a mozno skus napisat aj ako otec, alebo dalsie osoby, ktore sa o teba s mamou starali. Pretoze ak ste boli iba dve, uz len tym to nebolo az tak ''pekne detstvo'', nic proti jednorodicom, mnohi sa velmi velmi snazia, ale vsetci ak su ok, potvrdia, ze je to narocne, ze tam druha osoba jednoducho chyba. Teda opat to neber ako utok, skor aby si si skladala mozaiku o sebe. Kym sa dostanes k psychologovi, psychoterapeutovi. Pasovali by ti taketo rozhovory, mala by si ich bez nadavok a ponizovania, pretoze ty mozno ani nerozumies tomu, co sa deje, co robis ''akoze slobodne'', pretoze podhodit sa aj ked si to okliestila a pises ze 10 a z nich vsetci ta chceli, to nie je uplne o slobode.
3 - a ze si trochu upravila tu bilanciu. Ok, tak ja zas ti za vacsie ci mensie cisla tlieskat nebudem a su mi jedno. Ja len aby opat odznel sumar toho, co si povedala - kedze si vravela, ze pises im zvacsa telefon.cislo na listocky, tak si si za 2 roky takto dala do obehu 10 listockov a vsetky mali uspech. A s kazdym z tychto listockovych si bola len raz. Teda stale bilancia od 30 po 32 - 10x sex - 10 roznych muzov, z ktorych proste podlahli vsetci 10 z 10 a z toho usudzujes co?
A co ti to vlastne v tej 30tke len tak prislo na um, ze ok, uz necakam a letim do toho takto? Pretoze cosi sa asi zmenilo, ked si sa rozhodla ze toto je to prave orechove pre teba.
Inak nie, sex. deviaciu by ti podla mna - a to zas ber ako hruby odhad - neprisudil nikto ziadnu specialnu, nie z toho, co si popisala tu. Pokojne sa nechaj vysetrit. V ramci Ceska a Slovenska, nemame vacsieho odbornika ako profesora Weissa na toto, jedna navsteva Prahy a budes mat viac info o sebe - hned prvy kontakt Ke Karlovu - https://www.sexuologickaspolecnost.cz/kontakt
V ramci Slovenska napr. doktor Mathe - https://sexology.sk/kontakt/
Takze tolko na vyjasnenie predoslych sprav odo mna.
A k tej tvojej odpovedi - ano zhrnula som ale to, co si pisala ty, nie co pisali ini a ich domnienky. To ja filtrujem a skor mi ta bolo pri niektorych komentaroch luto - v zmysle vulgarnych, utocnych, aj ked aj tym rozumiem - pretoze tie vlny idu od teba, ak provokujes, nemozes sa cudovat, ze takto dopadnes. Je to rovnake ako co robis s chlapmi, vystavis sa a si lahka korist, tu zas pre niektore zeny.
O sladkych reciach a sutaziach s zenami som ti ja nepisala nikde zhola nic.
Ak by ta zaujima cisto len sex a bola by si nymfomanka, ktora si proste nemoze pomoct, tak to cislo by malo o chlp viac nul.
To len statisticky a fakticky. Nesedi ti practise ani evidence based.
A to ze sa necitis byt ani ako psychopat ani ako sociopat - uprimne, tiez si to myslim, ze nim nie si - len sa tak vehementne vykreslujes a je zjavne, ze sa ta to dotklo.
A inak aj to posledne, s nikym sa nebavim, nehovorim o svojom sukromi, to tiez by pasovalo na psychopatiu - resp. na cast toho, co v sebe tato diagnoza zahrna, neschopnost nadviazat normalne vztahy, pretoze ludia obvykle aj ti najuzavrenejsi maju aspon jednu osobu na zdielanie, je to zdrave.
Ale aj tak si skor myslim, ze sa niekde stylizujes, v niecom mas zmatok, nieco o sebe mozno ani vobec nevies.
Skus pre zaciatok zavolat na nejaku linku dovery, ja by som si mozno pochatovala s niekym tu v tejto organizacii - lebo to, co robis nie je ok, nie je to norma, co neznamena, ze to tak nemozes mat....ale uz samotne pisanie tu hovori, ze ti to nie je jedno.
http://www.persefona.cz/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CM...
Odsúdili ťa, vynadali ti 😂😂
Reálne poznám dve osoby - ženy, ktoré podobne fungujú.
Koľkorát sme stretli niektorého z milencov so ženou a s dieťaťom a žena nemá ani tušenie.
Koľké ani netušíte, že tá žena, ktorá stojí opodiaľ alebo kráča oproti, je s vami na detskom ihrisku a taķ ďalej, súloží s vašim mužom.
Tiež som si povedala: môj muž by mi to neurobil. Doma má všetko čo potrebuje.
Ako poznám tieto osoby, viem, že možné je všetko. Vedia ako na to a chlap v 99% podľahne
Ahoj, píšeš.. "Ja keď som ich roztiahla dokopy 10tim mužom za celý môj smutný život".... Takže nie si šťastná...A tvoj život je smutný. .. Ak si mala potrebu sa tu zdôveriť si svojím životom, tak ti niečo predsa len chýba... Si myslím... Alebo si len chcela" ponížiť" ženy, ktoré sa boja o svojich mužov..
Každopádne nemá nikto právo ťa súdiť. Ja ti prajem, aby si bola v živote šťastná... Lebo si to zaslúži každý človek. Evidentne si citovo vyprahnutá, zaseknutá a to pramení z detstva. Asi si zažila veľa zlého....( možno sa mýlim tak mi to odpusť)
Nemám radu, a ani ju neočakávas, ale prajem ti, aby si našla šťastie vo svojom živote. Amen

Tak ja len stručne bez iných somarín odpisem, že sa nebojím. Som s mužom cez 20 rokov s stále na vzťahu pracujeme.