icon

Priťahujú ma ženatí muži: Diskrétna túžba a jej dôsledky

23. júl 2024

Áno, áno, viem, som si toho vedomá, že to nie je správne, ale vždy ma priťahovali a aj priťahujú muži, ktorí majú doma svoje manželky, deti. Neviem, čím to je. Zvádzam ich a darí sa mi. Užijeme si sex, samozrejme diskrétne a potom ich vidím na ulici za ručičky s ich manželkami ako sa hrajú na šťastnú rodinku a mne je z toho na smiech. Som hrozná! Uvedomujem si to, ešte sa mi nestalo, aby ma nejaký ženatý muž odmietol a nie, neberiem peniaze za sex. Proste si len užívam a hrozne ma to baví, s tými mužmi je sex úžasný, iný, najlepší a hlavne nie je nudný.

Ženy, nebojíte sa, hlavne tie, ktoré sa tu bijete do hrude, že vaši muži sú vám verní, že aj vo vašom okolí je taká žena, ktorá nemá zábrany? morálku? Vážne veríte tak bezhlavo svojím mužom?

autor
23. júl 2024

@zafir01 Áno som nad vecou, pretože do toho idem s tým, že absolútne nič neočakávam a viem, že majú manželky, deti. A je veľmi malá šanca, že sa zaľúbia alebo budú chcieť niečo viac ako sex.

adka176
Autor odpoveď zmazal
ssimusska
23. júl 2024

@autorka Gratulujem ti, prerazila si dno. Takéto ženy ako ty sú odpad spoločnosti. 🙂 A nie neobávam sa že ma môj muž podvedie. Neraz sa stalo že sa okolo neho motali také ako ty, no nikdy neuspeli. Vieš ono nie každý muž potrebuje nejakú chuderu, keď má doma všetko čo potrebuje a chce.

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
lakebabe
23. júl 2024

@hellwant príťažlivá byť môže, ale každým rokom sú v obehu nove mladšie a mladšie ženy, ktoré vyzerajú, v dnešnej dobe su po úpravách , prsiach atd, že o pár rokov môže táto pani naháňať tak obstaroznych starých zenacov a ak jej to bude stačiť gratulujem

jaskolka
23. júl 2024

Možno obávajú. Možno s tym niektoré aj počítajú. Možno nie. Len vieš, život je aj o istom riziku. Zajtra môžem vyjsť na ulicu a zrazí ma električka. No a? Preto uz nikdy nevyjdem von, lebo sa budem báť?
Nikdy nič nemôžeš mať iste, lebo hned to môžeš stratiť. Žiť celý život s obavami, to by nebol život.

viestta
23. júl 2024

Autorka, uvedomujes si, ze ty v podstate "ulovis" len chlapov podradnej kategorie? Sice zadanych, sice s rodinou ale v podstate uplne podradny druh, ktory nema ani charakter (podvedie s prvoj radodajkou, ktora je pristupna a este ani nemusi o nu bojovat, lebo sa mu sama nuka ako knedla na stanku) ani odvahu (aby vyriesili svoj partnersky zivot ak v nom nie su spokojni). Naozaj neviem ci toto moze niekomu stacit a uz vobec nechapem, ´preco sa tym este aj chvali, lebo naozaj niet cim.

seahorse27
23. júl 2024

autorka, objavila si teplu vodu, ale dakujeme za info. Vsetci vieme, ze take ako ty tu vzdy boli aj budu. Myslim, ze nie je nutne to pripominat. Alebo ti robi dobre zuskostnovat druhych? 😉

jana_eyre_2
23. júl 2024

Eeeh, tak teda gratulujem ? Či ako na toto reagovať.. bolo by k niečomu dobre sa báť či raz nestretne nejakú radodajku? Ak stretne a nechá sa zviesť, tak to bude na jeho svedomí, on snáď vie že má doma ženu.. ale nechápem čo akože očakávas že by ženy mali robiť? Zamykať ho doma, lebo raz stretne takú ako ty?

Ty to predpokladam robíš kvôli veľmi nízkemu sebavedomiu, ktoré si stále snažíš zvýšiť tým, že ti nejaký zadaný podlahne.. máš potom dojem, že si tak neodolateľná že ešte aj zadaný ťa chce..

lenže si v začarovanom kruhu a nikdy nebudeš šťastná.. možno chvíľkovú radosť zažijes, ale chvíľka nie je nič moc.. myslím že hodnotnejšie je žiť dlhodobo spokojne.. takouto cestou to nikdy nedosiahnes, ale práve v takýchto prípadoch sa vraví, že každý si je strojcom svojho šťastia.. a ak sú muži neverní, tak je to ich blbosť a úbohosť..

diewcatqoo
23. júl 2024

K otazkam: nie, nebojim sa, ze v okoli mojho muza je taka zena ako ty. A ano, verim mu.
K tvojmu zivotnemu stylu: ak je tvojou zabavkou zvadzat zenatych muzov, tak je to dost zufale. A neverim, ze ten sex je vzdy uzasny, najlepsi a iny - to skor ty v tom vidis vacsie dobrodruzstvo, lebo zakazane ovocie.

zafir01
23. júl 2024

Tiež som to tak mala .čisto chémia . Za mlada , bez záväzkov , keď som ani nepremýšľala sa zamilovať . Mala som to tak najradšej .
Ale tak ,kde je dopyt ,vždy bude ponuka .

Ten ,kto dospel nie len fyzicky ,ale aj mentálne , má určite morálne zásady. Tieto zásady pomáhajú ,aby na svete nebol chaos . Pozri ,zákon neporušujes a pokiaľ ti nie je zo samej seba grcno , tak to znamená ,že si emočne plochá ( to nie je urážka ) .
Možno dizreješ, a možno nie . Sme rôzni .
Hoci sa zamýšľam , čo ťa vedie k tomu , to tu oznamovať . Pretože ak si tak nad vecou, nemáš potrebu o tom informovať celý svet .

mk22
23. júl 2024

Tak šup šup makaj.. Roky pribúdajú, nech ti číslo ženatych milencov stúpa..
Teba teší, keď ich vidíš.. Ich teší ze si vrzli zadarmo a ušetrili za stetku.

A nerozumiem prečo zisťujes ci sa ženy neboja.. Podľa odpovedí sa zariadis?
Môže ti byt jedno co si myslia iné ženy, to k čomu takáto téma?

kiwi3
23. júl 2024

co je vlastne zmyslom tvojho prispevku? napisu ti, ze sa boja alebo neboja a potom co? mas zle svedomie a potrebujes to zo seba nejak dostat, ci co? a ano, tvoja moralka je blba a urcite nie si nijak vynimocna ani vzhladom ani sexualne, urcite tu je aspon kazda piata zena taka, s ktorou by kazdy druhy kludne podviedol, ale naco by to tie zeny realne robili, ked mozu zit normalny zivot bez stresu, vycitiek atd. moja rada: radsej investuj do psychoterapeuta a sebarozvoja, nech ta prestane tesit nestastie inych a mozno budes aj sama stastnejsia.

nika501
23. júl 2024

Nie, nebojím sa .... Pochybujem, že by mi zahol s nejakým ,,Chorvátskom" 😂😂 (miesto,kde už bol takmer každý)

anna777115
23. júl 2024

@viestta A hlavne, to má ten dotyčný zrejme zadarmo, tak prečo nevyužiť situáciu. Ale, takyto chlap, tiež ne je žiadna morálna vyhra , takže to je len stret rovnakych charakterov.

zafir01
23. júl 2024

@nika501 Chorvátsko 😂 ... Jednu z nášho mesta tak volali Kolotoč 🫣😆 potom ten kolotoč nik nechcel ,lebo nejaká pohlavia choroba tam vraj bola . Dnes má kolotoč už deti a rodinu ,a vyzerá šťastne 🤌

viestta
23. júl 2024

@anna777115 presne, neohrozi rodinny rozpocet, za usetrene peniazky nakupi manzelke darceky

mia16081996
Odpoveď bola odstránená
rodinka20
23. júl 2024

@jozko_z_lesa presne súhlasím... Jasné že sa ti darí si pre nich lacná štetka ktorej nemusia za to platiť 🤣 keď sa to tebe páči, každý muž nie je hlúpi. 🤷 Neprajem nikomu zažiť neveru, sklamanie. Ale Tebe prajem ! Keď raz budeš mať deti a muža, aby si si zažila na vlastnej koži čo robíš iným ! Fuj hanba ti ženská.

viestta
23. júl 2024

@anna777115 ale mozem byt spokojna, toho mojho by nechcela. Este je otazka, ci on by chcel Andulku Utesitelku...

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
stellarstar
23. júl 2024

Nečítala som komentáre ale autorke tebe by sa páčilo keby tvoj manžel spal so ženami?
A doplním na tvojom mieste by som sa bála pohl chorôb keď už tak s mužmi skáčeš do postele

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
ovaaa
23. júl 2024

Raz ti život klepne po prstoch a osvieti ťa 👍👍

autor
23. júl 2024

Odpíšem takto všetkým naraz. Neinformujem, len ma trocha zaujímalo, ako sú na tom manželky, ktoré obavy majú. Vy všetky ste hrdinky, mňa neurazíte, čiže kľudne mi tu môžete nadávať. Mne je napr. tých žien tak trocha ľúto, že nevedia, čo majú doma a ten smiech, ktorý som spomínala, tak ten mám v sebe, určite sa páru nesmejem do očí, zase AŽ taká blbá nie som. A kľudne nech manželkám znesú aj modré z neba, ja si vyhľadávam ženáčov, nie preto, že od nich očakávam darčeky, modré z neba, peniaze a tobôž nie lásku, vzťah a ani rešpekt a úctu nepotrebujem. Čisto ide o živočíšny pud, ktorý je vo mne a ktorý uspokojujem sexom so ženatými mužmi.
A k tomu môjmi vagónu 🤣 nebojte sa, ja som v živote nemala žiadnu pohlavnú chorobu, žiadnu mykózu, tykózu a ani vykózu a iné chuťovky. Chránim seba, chránim svoje telo, chodím pravidelne na prehliadky a aj na testy pohlavných chorôb (bez hanby, keďže viem, čo robím) ale nevylučujem, že raz niečo chytím, ale to potom bude znamenať, že dotyčný má doma aj manželku nakazenú ale určite to žiaden muž nechytí odomňa. Podradní muži to sú - charakterovo, profesne - na vysokej úrovni, tiež nevleziem do postele s mužom, ktorí ma fyzicky nepriťahuje alebo smrdí, či je začudení od neviem čoho.

adrianap83
23. júl 2024

Vieš, že nie všetci muži chodia na zoznamku? A vyhľadávajú sex všade naokolo? Predstav si, že sú aj takí. Istota pravdaže nie je nikde. Ani Ty ju nikdy nemáš, či muž na Teba neukáže prstom na ulici svojej žene a ta Ťa príde konfrontovať, alebo či nenatrafiš na nejakého uchyla...možností pri Tvojom spôsobe života je veeeelmi veľa.

autor
23. júl 2024

A ešte dodám, písali ste viaceré v iných diskusiách, že pokiaľ je žena slobodná, nech si užíva aj nezáväzný sex, veď čo je na tom. Takže ja osobne viem, že tí muži sú ženatí, ok, beriem, ale aký by bol rozdiel v tom, kebyže o tom neviem, sexujeme a neskôr zistím, že je ženatý? Mne je to v podstate aj jedno, keďže mne ide o sex bez bez vzťahu. Na jednej strane je to OK, ak si slobodná žena užíva aj keď nevie, že muž je ženatý - potom je odpad ten muž, lebo to zatajil, ale ak je to opačne, tak muž je zlatíčko a žena žumpa 🤔

milos81
23. júl 2024

Žiaľ takých ako ty je dnes očividne veľa. No len pre tvoju informáciu, ak by som bol vo vzťahu, môže prísť akákoľvek a trebárs aj nahá, nevymenil by som tých pár chvíľ s ňou za tú, čo by ma čakala doma a mysli si o tom čo chceš.

viestta
23. júl 2024

Ty si taka blba, ze ani nevies aka si blba. K tomu co pises niet viac co dodat.
Podradny charakter vyhladava len podradny charakter. Pretoze ti charakterni (zeny aj muzi) s takymi ako si ti a tvoji milenci cas nestracaju. To ze chlap je profesne na vyske este neznamena, ze je charakter. Proste vrana k vrane sada a Aky isiel, taku nasiel...

kepassa
23. júl 2024

Ach jaj...smer terapie u psychologa, vyhovor sa mu o svojom detstve... Urob to pre seba. Ako investícia do svojho zdravia...