icon

Priťahujú ma ženatí muži: Diskrétna túžba a jej dôsledky

23. júl 2024

Áno, áno, viem, som si toho vedomá, že to nie je správne, ale vždy ma priťahovali a aj priťahujú muži, ktorí majú doma svoje manželky, deti. Neviem, čím to je. Zvádzam ich a darí sa mi. Užijeme si sex, samozrejme diskrétne a potom ich vidím na ulici za ručičky s ich manželkami ako sa hrajú na šťastnú rodinku a mne je z toho na smiech. Som hrozná! Uvedomujem si to, ešte sa mi nestalo, aby ma nejaký ženatý muž odmietol a nie, neberiem peniaze za sex. Proste si len užívam a hrozne ma to baví, s tými mužmi je sex úžasný, iný, najlepší a hlavne nie je nudný.

Ženy, nebojíte sa, hlavne tie, ktoré sa tu bijete do hrude, že vaši muži sú vám verní, že aj vo vašom okolí je taká žena, ktorá nemá zábrany? morálku? Vážne veríte tak bezhlavo svojím mužom?

domkakvet
24. júl 2024

Nerozumiem preco si myslis, ze to iba hraju, zena o nicom nevie a chlap si uzil, dalej funguju normalne a su zeny, ktore toto vobec neriesia, to skor o tebe si ludia myslia, ze nie si stastna, ked si nikoho nenasla a ano su aj taky co by to neurobili.

sulejmanka
24. júl 2024

Štetky tu vždy boli aj budú.
Kým niektoré su ticho, iné sa ešte aj verejne pochvália, že sú radidajky a je to ich najvyššia životná méta.

miska1997
24. júl 2024

Dúfam že aspoň čosi dostaneš a už nikdy nebudeš trtkať kedy sa ti zachce 🤗 Nechápem ešte sa tu ideš týmto chváliť. Hanbila by som sa ako pes a chodila kanálmi.

redlet
24. júl 2024

Táto diskusia vznikla čisto na podnet človeka, ktorý rád provokuje alebo je nejaký admin/ka z MK. Teda môj názor. Keď je tu autorka niekoľko rokov, číta diskusie, musí predsa počítať s tým, že ľudia budú reagovať rôzne a aj si to vysvetlia po svojom. Tá otázka veľmi zmysel nedáva, ak len nie je formou provokácie alebo fantázie dotyčnej. Presne ako tu už zopár žien napísalo, neberie si ani jedna muža pre to, aby sa neskôr bála, že ju podvedie s takou ako si Ty? A kto si vlastne Ty? Tá, čo nemá morálne zábrany a vyspí sa zo ženatým chlapom, len za to, že on ich nemá vlastne tiež? v takomto prípade je to pre manželku láskavosť, len keby vedela. Nie je to ľahké, ale keď sa to už stane vyvodia sa z toho patričné dôsledky. Muži v tomto nie sú vôbec nevinní, keď to dokážu. Nuž ak je táto diskusia pravdivou, tak autorka si vedome zvolila svoj životný štýl a áno aj takéto ženy chodia po svete. Iní ju nezaujímajú, žije pre seba. Samozrejme trošku kecá, lebo neverím tomu, že každý sex je úžasný a s každým chlapom....Autorku nepoznáme ani to, či je taká atraktívna a ani to, či tí muži vôbec stoja za hriech. Je to len výplod chorej mysle. Netreba sa veľmi vzrušovať. Taký muž, ktorý podvedie za to nestojí. Každý sa rozhoduje a ponesie vlastné dôsledky. Na svete samozrejme je mnoho ľudí, ktorí majú správne morálne nastavenie, svedomie a hlavne by sa nikdy k tomu neuchýlili 🙂 . Autorka nasýtila svoju túžbu Vás ženy rozvášniť.

fantaghiro21
24. júl 2024

A stretli ste ci videli niekedy milenku nejakeho manzela? Ja mojej kamartky. A nerada odsudzujem , ale tak skaredu zenu som asi nevidela. Zosuverena, alkoholicka, bez nicoho, teda ma dlhy :D :D Taka je pravda!

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
alexis617
24. júl 2024

Keď sa nad tebou zamyslím nie si na vyne len ty ,ale aj ty muži čo podvedú svoje ženy za zlomok zrušenia osobne keby ty muži ten sex nechceli nemali by ho s tebou zjavne ich manželstvo nudí keď sú ochotný podvádzať takého chlapa by som kopla do riti nestrácala by som s nim čas

hugger
24. júl 2024

Svoju odpoveď si dostala. Žienky tu žijú "in denial" rizík ktoré reálne číhajú na ich manželov a vo svoju naivitu skrývajú za morálne zábrany a čestnosť svojich mužov. A nejedna ho v (mylnom) presvedčení o jeho morálnych kvalitách zanedbá a zbytočne vystaví svoj vzťah riziku rozpadu.

A keď im to riziko niekto ukáže svoju neistotu ventilujú osočovaním a vynucovaním morálnych pravidiel ktoré sú tu sotva 2000 rokov a propagujú ich ľudia ktorí tvrdia, že žijú celý život v celibáte. Keby nevera bola naozaj tak zlá už dávno by bola protizákonná. Ale nie je.

V skutočností by každá jedna mala byť vďačná za milenky ako si ty lebo nie si to ty kto rozbíja ich rodiny. Rodiny si rozbíjajú samé, tým, že popierajú realitu..

Ale k tebe: nesúdim, len mi je ľúto. Veľmi by som ti prial zažiť pocit výnimočnosti, pocit bezpečia, nepovrchného záujmu zo strany muža. Poznáš to? Z detstva alebo z dospelosti? Nechýba ti pocit spriaznenej duše ktorá je tu len pre teba?

Ako sa vyrovnávaš s pocitom že to čo robíš je nemorálne? Čo je pre teba atraktívne na zadaných mužoch že ich uprednostňuješ pred trvalý zväzkom s niekým kto je slobodný? Odpoveď ti snáď pomôže porozumieť sebe samej.

stanislavicenka
24. júl 2024

@hugger ty mas skutocne zaujimavy pohlad, ani nie na autorku, ale na vsetky ostatne carodejnice, ktore by dali ruku do ohna za "svojho" muza🙂.
A v podstate mas pravdu. Ja si vzdy myslim, ze clovek ma svoj pohlad od toho, ako vnima sam seba, tak ma vlastne pocit, ze kazdy je taky. Od teba to tak vyznelo

autor
24. júl 2024

@hugger Nechcela som tu už prispievať, ale Tebe odpoviem a kľudne nech sa na tom každý zabáva. Nikdy som netvrdila o sebe, že som veľmi atraktívna, že som niečo viac ako manželky mužov, s ktorým som roztiahla nohy a neviem už čo všetko tu popísali, po pravde som všetko ani nečítala. Jaaaj áno, že sa cítim výnimočná? 🤣 akože kvôli čomu sa mám cítiť výnimočná? Že roztiahnem nohy ženatým mužom? Ja keď som ich roztiahla dokopy 10tim mužom za celý môj smutný život, tak aj to je veľa. Ja som presne takéto odpovede od žien, dokonca aj od špecialne tých, ktoré sa vyjadrujú úplne ku všetkému, čakala. Takže ma to neurazilo, nepohoršilo a už vôbec si z toho nerobím ťažkú hlavu. Karma si ma nájde však? 😀 Ohradzovanie karmou je pre mňa úplne smiešné, tak isto ako som na smiech ja dotyčným ženám. Nič viac a nič menej som od tejto diskusie nečakala. Presne som vedela odpovede, presne som vedela, že rozbúrim váše a že ma nazvu trollom. To je na MK úplne bežné a myslím, že aj Ty to dobre vieš, keďže si tu už istú dobu.

A k Tvojím otázkam. Nie. Nikdy som ten pocit nezažila a po pravde ani zažiť nechcem. Už som spomínala, že ja mám rada svoj stereotyp, svoju rutinu, svoju domácnosť a neviem si predstaviť zdieľať ju s mužom. Po pravde som panovačná, tvrdohlavá a aj tak by žiaden muž so mnou žiť nedokázal, lebo by som mu v mojej domácnosti nič nedovolila. Skúsila som, nejde to a vlastne ja ani nemám emócie, neviem ľúbiť, nechcem ľúbiť, preto aj tí ženatí muži, lebo viem, že ide len čisto o sex a nič viac. Tiež som človek, ktorý má svoje potreby a som slobodný človek, to, že si vyberám ženatých je síce nemorálne, ale je to môj výber a tí muži majú vždy na výber tiež. Buď podľahnú alebo nie. Ja ich do sexu nenútim, ja za nimi nebehám s roztiahnutými nohami, že heeeej pozri, voľná diera, nechceš mi ju upchať svojím vtákom? Ono to má svoj priebeh, ako všetko v živote.

aurora33
24. júl 2024

A keď si teda odpísala a mnoho žien ti napísalo, že nie, neboja sa takej ako ty, čo im na to odpises?

autor
24. júl 2024

@aurora33 No, že dúfam, že sú ich muži rozumní a aj keby sa taká objavila, tak nepodľahnú pokušeniu.

katuskamala1
24. júl 2024

Necitala som vsetky komenty ak mi nahodou nieco uslo.. ale myslim si,ze si asi naozaj velmi smutna a osamela. Prestala si verit v lasku,prestala si verit,ze este by sa nasiel niekto,kto by ta uprimne lubil a preto siahas tam,kde to nasla uz ina,mozno jej potichu aj zavidis... Preto mas potrebu siahat do ich hniezda aby si sama sebe dokazala,ze tak dokonale to nik nema a prava a verna laska neexistuje... istota a bezpecie ti asi chyba, chyba ti bezpodmienecna laska, preto i ta tuzba po divokom sexe... AK to tak je,nateraz ti to k stastiu staci,ale dlho to trvat nebude, zamotas sa do toho nedopadne to dobre - pre teba. Teraz tym nemyslim karmu ale tvoju psychiku a pocit osamelosti.
Ten tvoj vysmech ked ich vidis a smejes sa, je to asi taky trpky smiech... nejaka stipka zavisti tam asi bude. AK to tak je,prajem ti,aby to tak uz nebolo a nasla si si niekoho, kto ta bude bezpodmienecne milovat. To bezpodmienecne by som zdoraznila.

fineta
24. júl 2024

Pozri, ty si v takomto "vzťahu" so ženáčom vždy iba druhá. Keďže nevieš ľúbiť a nemáš emócie, tak ti to je ale zrejme jedno..

Ako sa s tým vysporiada muž - otec rodiny, ktorý dokáže fungovať so špinavým svedomím je druhá vec.

Vieš, vydatá zrelá žena uvedomujúca si o čom je život sa nikdy nebúcha do pŕs, že jej muž by ju nepodviedol. Aj keď dôveruje, že sa takéto nestane. Ale ver, že ak by k tomu prišlo, tak to vycíti. Ako sa s tým v manželstve vysporiadajú je už mimo teba. Ale nie vždy taký vzťah môže dopadnúť fatálne. Ako sa dočítaš v mnohých diskusiách aj tu, mnohí neveru ustáli, dali manželstvu šancu a je pekné.

Nesúdim ťa, vždy sú na vine dvaja. Ale skús sa zamyslieť nad tým, či by sa ti páčilo, ak by si staval niekto iný svoje šťastie (uspokojenie/ziskanie trofeje - pomenuj si to ako chceš) na tvojom nešťastí. Myslím, ze nie.

autor
24. júl 2024

@katuskamala1 Už som písala, že sa nesmejem ľuďom do očí, že sa smejem v duchu, resp. to ani smiech nie je, ja sa nesmejem tým ženám, mne je tých žien ľúto, ja sa smejem tomu, ako sa niekto dokáže pretvarovať, hrať na perfektnú rodinu a pritom súložiť s inou ženou, možno s viacerými. Nerobím to za účelom ublížiť tým ženám, ja som v tomto sebec, myslím, to tak, že hľadím na seba a v tom momente ma nezaujíma, čo bude potom, ale výčitky by mali mať hlavne tí muži. Chápem, že sú mojím targetom, ale majú na výber - áno, alebo nie. Jasné, ponúknem sa ako lacná štetka ale môžu odmietnuť nie?

tinatitti
24. júl 2024

Úbohé

viestta
24. júl 2024

Takze v konecnom dosledku si emocionalny kripel, ktory si zo svojho hendikepu spravil vyhodu. Len ta vyhoda je iba v tvojich ociach a v konecnom dosledku si jedinec hodny polutovania.

stellarstar
24. júl 2024

Autorka ty si strašne ale naozaj veľmi strašne úbohá žena 🙈

autor
24. júl 2024

@fineta Určite nepáčilo. Ktorej žene by sa to páčilo?

autor
24. júl 2024

@viestta Bingo!

autor
24. júl 2024

@stellarstar Viem 🙂

stellarstar
24. júl 2024

Tak keď to vieš tak začni pre tvoje dobro cestou u psychiatra

fineta
24. júl 2024

Vidíš to, priznávaš. A predsa konáš zlo. V živote to naozaj funguje tak, že dobro sa dobrom odpláca a zlo zlom. Nemusí sa ti to zlo vrátiť vo vzťahu, ale v hocičom inom. V zdraví, zamestnaní, rodine, na blízkych... Skús sa zamyslieť s dávkou sebareflexie a pokory. Koľko máš rokov?

aurora33
24. júl 2024

Alo sa konkrétne ponukas ako lacná štetka? Píšeš si s nimi, alebo niekde v bare? Ako si niekoho vytipujes?

karolinakr
24. júl 2024

stale nechapem, preco nepoĺuješ na slobodnych?

autor
24. júl 2024

@stellarstar Skúsim.

autor
24. júl 2024

@fineta 32

autor
24. júl 2024

@aurora33 Spomínala som, že zo zoznamky som sa stretla s 2 mužmi. Na zoznamkách už nie som. Jedného som spoznala v nemocnici, chodili sme spolu na masáže. Dali sme sa do reči. Ďalšieho v práci. Ďalšieho v knižnici atď. Proste sa prihovoria oni, alebo ja.

alexis617
24. júl 2024

Spala si s každým len 1 krát, alebo viac krát

autor
24. júl 2024

@karolinakr Lebo nechcem vzťah, ani lásku a ani nič také. Vlastne s takým človekom, bez morálky by ani žiaden chlap nebol, nie? So slobodnými som bola, ale aj keď bola dohoda, že ide len o sex, tak po čase už tam z ich strany boli city a mne to prekážalo. So ženatými city nehrozia, lebo viem, že majú manželky, vraj ich milujú, možno aj áno, kto vie, ja som nevyzvedala. Teda nepýtala som sa na ich súkromie, lebo ma to nezaujíma. Ale áno, teraz keď som si čítala niektoré komentáre tu prítomných dám, môžem vážne skončiť zle, nedajbože niekde zakopaná, v igelite alebo kto vie kde.