icon

Priťahujú ma ženatí muži: Diskrétna túžba a jej dôsledky

23. júl 2024

Áno, áno, viem, som si toho vedomá, že to nie je správne, ale vždy ma priťahovali a aj priťahujú muži, ktorí majú doma svoje manželky, deti. Neviem, čím to je. Zvádzam ich a darí sa mi. Užijeme si sex, samozrejme diskrétne a potom ich vidím na ulici za ručičky s ich manželkami ako sa hrajú na šťastnú rodinku a mne je z toho na smiech. Som hrozná! Uvedomujem si to, ešte sa mi nestalo, aby ma nejaký ženatý muž odmietol a nie, neberiem peniaze za sex. Proste si len užívam a hrozne ma to baví, s tými mužmi je sex úžasný, iný, najlepší a hlavne nie je nudný.

Ženy, nebojíte sa, hlavne tie, ktoré sa tu bijete do hrude, že vaši muži sú vám verní, že aj vo vašom okolí je taká žena, ktorá nemá zábrany? morálku? Vážne veríte tak bezhlavo svojím mužom?

autor
24. júl 2024

@alexis617 len raz

alexis617
24. júl 2024

Prečo nie opakovane boli mizerný milenci

autor
24. júl 2024

@aurora33 A vlastne iniciatíva je na mojej strane, vždy tým mužom dám číslo, na kúsku papiera, úbohe však? Viem. Ale vždy sa ozvú, nenútim. Ja to nechávam úplne na ich rozhodnutí. Kľudne číslo môžu odhodiť, ale oni sa ozvú. Buď hneď alebo v priebehu niekoľko hodín.

aurora33
24. júl 2024

Zaujímavé

autor
24. júl 2024

@alexis617 Neboli mizerní milenci, ale ja si chcem len užiť a nie pravidelne, lebo z pravidelnosti a s tým istým sa časom tvoria city, nebudeme si tvrdiť opak. Je to proste tak. Poznám muža, má manželku a aj milenky a on žiarlí na milenky, je majetnícky, myslí si, že mu patria atď. a to ja nechcem.

viestta
24. júl 2024

To fakt si odkazana na take jednorazovky? To akoze fakt toto ta vzrusuje, stat sa na 20 minut matracom, na ktorom si zenaty chlap vajcia vytrasie?

karolinakr
24. júl 2024

tak myslim, že lahšie zrušiš zalubeneho slobodneho mladika, jak rozzúrenú levicu manželku 🙂

autor
24. júl 2024

@viestta Áno, je to tak ako píšeš.

stellarstar
24. júl 2024

Tak s tým prestaň

autor
24. júl 2024

@karolinakr Čudovala by si sa, že ľahko sa niektorých nezbavíš.

autor
24. júl 2024

@stellarstar Tak možno som úbohá, špina, žumpa, ale teraz ste ma niektoré vystrašili.

karolinakr
24. júl 2024

počuvaj, v dobrom ti radím..dovtedy sa chodi s krčahom pre vodu, kym nepraskne..
s rozum si premysli budúcnosť, lebo môže prdnuť niekomu v bedni a namiesto 92 rokov sa dožiješ 38 a to neni sranda..
ked človek zomrie mladý, môže mat taký osud, ale načo tomu pripomáhat, že?? 😇

stellarstar
24. júl 2024

Zrazu vystrašili? Kv čomu?

fineta
24. júl 2024

Ono ti to dockvane okolo 40tky.....

autor
24. júl 2024

@karolinakr Áno, nikdy som takto nad tým nerozmýšľala a asi je čas sa nad tým zamyslieť.

autor
24. júl 2024

@stellarstar Neviem kto tu písal o tom, že nejakú ženu takto zabili atď.

vakatko
24. júl 2024

@autorka vyhľadala by som dobrú psychologičku, odporúčam Ti knihu Telo si pamätá.

autor
24. júl 2024

@vakatko Áno, rozmýšľam nad odbornou pomocou. Ďakujem za tip na knihu.

aurora33
24. júl 2024

Asi trikrát som dostala už ako vydatá takto tel číslo na papieriku a vždy som to hodila do koša. Ani v päte ma nenapadlo zavolať 😀

karolinakr
24. júl 2024

nejaky papež davno spaval s vydatymi ženami a žil svetsky proste..raz ho načapal manžel jednej tej ženy a zastrelil ho alebo nejak zabil..neviem, ake zbrane boli už v tom čase.. zomrel v stave hriechu a tri bodky

autor
24. júl 2024

@aurora33 Ako som písala, ja to nechávam na nich, ozvú sa, ozvú, nie, tak nie. Nestojím im so zbraňou pri hlave a nenútim, aby ma pretiahli.

stellarstar
24. júl 2024

Tak je na čase s tým prestať, vyhľadať psychiatra a radím aj na testy pohl chorôb a už s tým naozaj stopni

autor
24. júl 2024

@karolinakr Možné to isto je. Všetko je možné.

autor
24. júl 2024

@stellarstar Ja som písala, že pravidelne chodím na testy na pohlavné choroby, nemám HPV, ani nič iné, všetko si hradím sama, ešte blbá chodím vždy do iného centra, lebo hanba nehanba, nikto nevie ako žijem. Naposledy som išla niekoľko stoviek km do vzdialenejšieho mesta. Nemám žiadne choroby, pohlavné a ani som nikdy nemala, ani výtoky, mykózy a ani nič.

autor
24. júl 2024

@stellarstar Bola si niekedy na niečom závislá? že stopni, ľahké to nebude.

ina2405
24. júl 2024

Úbohé je aj toto sebabičovanie. Fuj. Aspoň maj trochu hrdosti. Aj keď chápem, že pri tomto spôsobe života sa hrdosť ťažko cíti.
Je mi zle z toho, ako môže jedna žena vedome takto padnúť, označovať sa ešte aj za žumpu a nechcieť od života viac.

viestta
24. júl 2024

Autorka, mozno blba otazka, ale tych 10 zenacov si klofla za aky cas? Vychadza ti aspon jeden klofnuty zenac raz za pol roka?

fineta
24. júl 2024

@ina2405 zamýšľam sa, či netreba hľadať príčinu v jej minulosti (detstve)...🤔 Niekde to má pôvod...

aurora33
24. júl 2024

A to sa ich predtým vždy opýtaš či sú ženatí?

ina2405
24. júl 2024

@fineta Ktovie, tiež by ma to zaujímalo