icon

Priťahujú silné ženy slabých mužov?

Včera o 11:52

Chcem vam napisat svoj príbeh. Mozno niekoho isnpiruje, niekoho naopak poburi, ale aj tak vam ho sem dam. Od mala som bola vedená na výkon. Od šiestich rokov som sa venovala gymnastike. Stale to bolo o tom, byt najlepšia, bola som dravá, sutaziva. To iste som mala aj na vysokej skole. Vzdy najlepšia, stale som mala chut byt lepšia vo všetkom, aj medzi mužmi. S mužmi som začala ra dit az po 23tke a ked sa spatne na to pozriem, boli to vsetko velmi slabi muži bez ambicii. Ked som sa ich spýtala, co na mne obdivujú, bolo to vzdy, si taka silná, ambiciózna, paci sa mi, aka si dravá. V praci som vzdy bola na vedúcich pozíciach a nedarilo sa mi najst muža, ktory by ma neprestal casom bavit a ku ktorému som vzhliadala. Potom som vyhorela a rok som bola na tom dost psychicky zle. Vyčerpaná, same zdravotne problemy. Začala som na sebe pracovať, chodila som na rozne kurzy. Az tam som zistila, ze som svoju zensku stranku uplne potlačila. Začala som sa k nej znova vracat a viete co sa stalo? Zrazu som priťahovala samých silných mužov. Ktori uz na mne neobdivovali moju silu, pracovitosť, ale to, aka som jemná, zenska, mila a láskavá. Chcem odkázať kazdej zene, ktora zabúda na svoju ženskosť, aby ju nepotlacali,aby na nej pracovali, lebo skor ci nešlo ich to dobehne.

Strana
z2
anonym_43b393
Včera o 13:04

Podla mna je to skor opak. Cielavedomi muzi nemaju radi, ak ich zena chce riadit a ovladat. A potom sa vybijat v konfliktoch vo vztahu o moc. Preto sa lepili na teba taki, co im to nevadilo. Iba sa viezli. Ked si prestala velit a viest, tak zacali mat zaujem aj silnejsi muzi.

autor
Včera o 13:05
@zazka666

@anonym_0c4f40 - och, miláčik prosím ťa otvor mi zaváraninu... vymeníš žiarovku, ja na to nedočiahnem.... čekni, dobre som vybrala ten vysávač? óoo ty si umyl tú šálku? odvezieš ma ? ty si na to nezabudol? máš pravdu, dobre si vybral.... dám si to čo ty... Všetko to, čo dokážeš aj urobíš sama...ale proste necháš na chlapa. Necháš sa viesť, ako pri tanci. Aj keby si lepšie tancovala sama, ale vo dvojici je to príjemnejšie...

@lightworker
@anonym_8d99cb
@zazka666
Je skvele žienky citat tu tieto veci ❤ a je to uplne iny vibe ta ženskosť. Z takych žien citit tu láskavosť, starostlivosť, jemnosť 🤗

tiezjedna
Včera o 13:13
@anonym_autor

@anonym_ea61aa ja mam pracu, ale uz nemam take ambície byt najlepšia. Pretoze mne to nic dobre neprinieslo. Ja netvrdím, ze v oblasti podnikania to napríklad nebude fungovať. Ale bezna praca v korporate, kde na mna naložili vsetko, co sa dalo len preto,ze som bola vzdy ta najlepšia a kolegyne sa len viezli. A ja som skončila vyhodena, pretoze uz som bola nepotrebna a ostali tam prave tie, co sa moc neukazovali. Nakoniec mam pracu na polovičný uvazok na home office a ja som prvýkrát v zivote naozaj šťastná a naplnená.

@anonym_autor aby si bola dnes tam, kde si, musela si si prejsť tým, čím si si prešla😉 bez toho by to nešlo. Sú typy ľudí, ktorí to nevedia "vziať skratkou", potrebujú zo seba vyžmýkať maximum, inak by si ten pocit nevedeli užiť. Ja ti rozumiem, mala som to úplne rovnako, akurát v podnikaní😉

anonym_43b393
Včera o 13:15

"V praci som vzdy bola na vedúcich pozíciach a nedarilo sa mi najst muža, ktory by ma neprestal casom bavit a ku ktorému som vzhliadala." Tu je to zakopane. Ak si bola napr. veduca oddelenia, tak si potrebovala aspon finacneho riaditela o 1-2 levely vyssie a tych "slabych" muzov si si nevazila, neimponovali ti ....

fairyy
Včera o 13:24

@anonym_autor ehm... nie nemam to tak...vzdy som pritahovala "silnych" muzov ... a vzdy som bola drava, chcela byt prva aj to sama urobit atd...aj pracujem na veducej pozicii... opytala som sa manzela, ze co sa mu na tom paci, aby som mala odpoved muza pre teba - mne sa pacia ambiciozne zeny ... a ano som zenska co sa tyka vyzoru.. co sa tyka spravania necham si otvorit dvere, odniest nakup aj odsunut stolicku - ale neviem ci tieto veci nazvat zenskymi proste len nasledujem pravidla etikety slusneho spravania a moj partner tiez aj vsetci ex ci vseobecne ked stretnem vychovaneho chlapa (pracovna vecera) tak si neodsuniem stolicku sama😀

mooonika1975
Včera o 13:36
@anonym_autor

@anonym_0c4f40 a tie ostatne veci, ako nebyť vdy ta prvá, aktívna, nechat si pomoct. Nemať nutkanie usmerňovať a poučovať mužov, nadnasat sa nad nimi? Lebo toto som aj ja robila. Ja som cepovala kazdeho, aj zeny, aj mužov. Mala som potrebu mat nad každým kontrolu a snažila sa organizovať vsetko aj doma, partnerovi, kamoškam, kolegyniam :D

@anonym_autor nooo ak počkám, kým to urobí muž, tak sa nikdy nedočkám 🤪🤪 naozaj nikdy

mooonika1975
Včera o 13:38
@zazka666

@anonym_0c4f40 - och, miláčik prosím ťa otvor mi zaváraninu... vymeníš žiarovku, ja na to nedočiahnem.... čekni, dobre som vybrala ten vysávač? óoo ty si umyl tú šálku? odvezieš ma ? ty si na to nezabudol? máš pravdu, dobre si vybral.... dám si to čo ty... Všetko to, čo dokážeš aj urobíš sama...ale proste necháš na chlapa. Necháš sa viesť, ako pri tanci. Aj keby si lepšie tancovala sama, ale vo dvojici je to príjemnejšie...

@zazka666 by som sa povracala , takto sa baviť s chlapom, ako nekompletná, ako s deckom dvojročným. Ale viem že aj takto sa bavia s nimi. 😳😳😳

nikoletta1712
Včera o 13:38

Neviem ako to myslíš autorka - čo tým myslíš silné ženy ( nečítala som komentáre), ale ja si rada nechám pomôcť…Samozrejme nie s banalitami…No kebyže mi muž odsunie stoličku v reštaurácii alebo mi zavesí bundu, tak sa ho opýtam, či mu nedrbe…

autor
Včera o 13:51
@tiezjedna

@anonym_autor aby si bola dnes tam, kde si, musela si si prejsť tým, čím si si prešla😉 bez toho by to nešlo. Sú typy ľudí, ktorí to nevedia "vziať skratkou", potrebujú zo seba vyžmýkať maximum, inak by si ten pocit nevedeli užiť. Ja ti rozumiem, mala som to úplne rovnako, akurát v podnikaní😉

@tiezjedna je super stretnúť tu zeny, ktore si tym tiez prešli a ja kazdej jednej prajem byt šťastná tam, kde sa cíti naplnená 😊

autor
Včera o 13:52
@anonym_43b393

"V praci som vzdy bola na vedúcich pozíciach a nedarilo sa mi najst muža, ktory by ma neprestal casom bavit a ku ktorému som vzhliadala." Tu je to zakopane. Ak si bola napr. veduca oddelenia, tak si potrebovala aspon finacneho riaditela o 1-2 levely vyssie a tych "slabych" muzov si si nevazila, neimponovali ti ....

@anonym_43b393 lenže takych som nepritahovala zas ja, chápeš tu pointu?:D

nikoletta1712
Včera o 13:54
@mooonika1975

@zazka666 by som sa povracala , takto sa baviť s chlapom, ako nekompletná, ako s deckom dvojročným. Ale viem že aj takto sa bavia s nimi. 😳😳😳

@mooonika1975 Mne takéto ženy prídu trápne…To je ten typ žien, ktoré sa bez muža ani nevyspia, lebo je na služobke…

autor
Včera o 13:55
@fairyy

@anonym_autor ehm... nie nemam to tak...vzdy som pritahovala "silnych" muzov ... a vzdy som bola drava, chcela byt prva aj to sama urobit atd...aj pracujem na veducej pozicii... opytala som sa manzela, ze co sa mu na tom paci, aby som mala odpoved muza pre teba - mne sa pacia ambiciozne zeny ... a ano som zenska co sa tyka vyzoru.. co sa tyka spravania necham si otvorit dvere, odniest nakup aj odsunut stolicku - ale neviem ci tieto veci nazvat zenskymi proste len nasledujem pravidla etikety slusneho spravania a moj partner tiez aj vsetci ex ci vseobecne ked stretnem vychovaneho chlapa (pracovna vecera) tak si neodsuniem stolicku sama😀

@fairyy to sa nevylučuje 😊 aj ambiciózna žena dokáže pouzivat zenskost, ty to vies 😊 co je super. Ja som to ale nevedela skĺbiť proste :D a ja som to prehodnotila po tom vyhorení. Ze vlastne zrejme som taka v skutočnosti ani nechcela byt, len vzdy som chcela rodičom dokázať, ze som lepšia ako syn, ktoreho chceli 🥹

anonym_c4f0ea
Včera o 14:22
@anonym_autor

@anonym_c4f0ea mne velmi napomohlo vrátiť sa do svojho vnútra a počúvať ho, hoci aj v prkotinach. Nieco mi nahovaralo, ze to nebude dobre, tak som ho začala počúvať a zistila som, ze ma to začalo navadzat na uplne ine cesty. Zapisovala som si myslienky do denníka s tym, ze co mam na sebe rada. Naučila som sa spomaliť. Miesto toho, aby som vsetko postihala, tak som si začala veci nechávať aj na neskor. Vo vzťahoch tp funguje tak, ze miesto toho, aby som boka ta rýchla a aktívna, tak tie povinnosti nechávam na manžela. Veľakrát by som ich vedela spraviť lepsie a rýchlejšie, ale ja to proste neurobim a počkám. Ja som začala cvičiť pilates, tiez skvelý sport na ženskosť. Začala som sa viac o seba starať, kozmetika, nechty, rozne masáže, kazdy tyzden si robim take svoje beauty dni, kde uplne vypnem a starám sa o seba, chodím nakupovať a pod. Kedysi som bola taka, ze ma nebavilo varenie, pečenie. Tam som si tiez nasla vášeň. Dalej aj v udržiavaní poriadku. Ja som si velmi všimla zmenu prave na tej starostlivosti. Akoze nechcem teraz pôsobiť ako spindirka :D to nie, ale všimla som si, ze sa viac o seba staram. Nechodím s mastnymi vlasmi, nechty mam krasne upravene, tesi ma, ked mam doma cisto, upratané a netvarim sa otrávene, ked to mam ist robit. Viac oddychujem, pozerám romantické filmy, nieco tvorím, snazim sa chodiť ženský, pekne sa obliekať, viac sa usmievat. A hlavne som sa naučila prijmat. Hocičo a od hocikoho. Predtym ked mi chcel niekto pomôcť, bzdy som odmietala, teraz uz aj sama poprosím.hoci aj cudzieho na ulici. Je toho velmi vela a je to praca na dlhší cas. Ako pisem, je na nete toho vela

@anonym_autor ved toto som uz aj ja zacala, spomalila som, zacala som sa viac sebe venovat (ale nie az tak ako ty), robim veci pomalsie, s kludom, atd...ale furt mam rezervy. Predstava, ze mam niekoho poprosit o nieco vo mne vytvara blok, spusti sa mi analyticka mysel a vsetky scenare, ze ja niekoho obtazujem. Neviem s tymto nijak pohnut. Mam zly pocit ked niekoho poprosim o pomoc. Naopak, skor by som chcela aby ma niekto vnimal a sam ponukol pomocnu ruku. Vtedy ma to potesi a nevyvola zle pocity. Prijimam ju vsak aj tak s pokorou, nie so samozrejmostou. Neviem, obcas mam pocit, ze nieco som sice dokazala zmenit, ale zvysok sa mi uz neda, neviem najst k tomu tu cestu, ktora by ma vnutorne nebolela...asi to je otazka na psychoterapeuta 🙂

anonym_c4f0ea
Včera o 14:28
@anonym_autor

@fairyy to sa nevylučuje 😊 aj ambiciózna žena dokáže pouzivat zenskost, ty to vies 😊 co je super. Ja som to ale nevedela skĺbiť proste :D a ja som to prehodnotila po tom vyhorení. Ze vlastne zrejme som taka v skutočnosti ani nechcela byt, len vzdy som chcela rodičom dokázať, ze som lepšia ako syn, ktoreho chceli 🥹

@anonym_autor veru toto aj mne cinklo v hlave pri vyhoreni...ze vlastne toto nie je cesta k stastiu. Ze to som asi nebola ja, ked mi to neprinieslo vytuzeny pocit uspokojenia-ten ciel-iba vycerpanie sil. Tak som potom iba spomalila, zacala pocuvat svoje potreby a uprednostnovat ich pred druhymi.,som teraz spokojnejsia, aj ked sama, ale stale mam v sebe zablokovane urcite vzorce spravania, najma - neprosit o pomoc, urobit si vsetko sama,....

autor
Včera o 14:47
@anonym_c4f0ea

@anonym_autor ved toto som uz aj ja zacala, spomalila som, zacala som sa viac sebe venovat (ale nie az tak ako ty), robim veci pomalsie, s kludom, atd...ale furt mam rezervy. Predstava, ze mam niekoho poprosit o nieco vo mne vytvara blok, spusti sa mi analyticka mysel a vsetky scenare, ze ja niekoho obtazujem. Neviem s tymto nijak pohnut. Mam zly pocit ked niekoho poprosim o pomoc. Naopak, skor by som chcela aby ma niekto vnimal a sam ponukol pomocnu ruku. Vtedy ma to potesi a nevyvola zle pocity. Prijimam ju vsak aj tak s pokorou, nie so samozrejmostou. Neviem, obcas mam pocit, ze nieco som sice dokazala zmenit, ale zvysok sa mi uz neda, neviem najst k tomu tu cestu, ktora by ma vnutorne nebolela...asi to je otazka na psychoterapeuta 🙂

@anonym_c4f0ea urcite by bola cesta aj terapia 😊ty tu ženskosť v sebe mas, kazda ju mame. Len ju mas potlačený a muži to vnímajú. Ono, muži su proste takí dravi, bojovni, ze ich to baví obskakovat nas. Ja som vzdy nechápala a nadávala na zeny, ktoré si s tymi zenskymi zbranami vedeli vsetko vybojovať. Ja som bola na ne doslova alergická a v kútiku duše som závidela, ze obi nemusia nic a idu sa z nich posrat a ja som bola aj šikovná, inteligentná, aj vlastnila auto, byt a ja som pre nich nebola zaujimava. Pritom teraz viem, ze vyzerám dobre, len ja aj ked som sla na radne s tym mužom, tak ja som uz dopredu vybrala rresriku a vsetko som ako keby riesila za neho a vzdy tie rande boli take, ze si super zenska, krásna, ale nepreskocila iskra. A vzdy sa na mna lepili takí ti trkvasy, ktory nemali nazor, na vsetko prikyvli. Krd sme niekde šli, čakali, kym vsetko ja vybavím a mne to uz tak liezlo na nervy, že som ich poslala k vode. A to neboli nejakí neinteligentni bulovia, ale vsetko vzdelaní chlapi. Raz som bola na rande s jednem podplukovnikom z armády. Proste uplne pre mna dokonalý chlap. Krásny, mužný a velmi mi na ton rande záležalo a sme sa stretli potom asi este 2x a on mi potom povedal, ze nepreskocila iskra a ze spoznal niekoho, kde to klaplo hned a ja som tu zensku vtedy strašne chcela vypátrať, ze kto to bol a to bola vtedy nejaka mlada bab do 30 rokov a robila dakde predavačku v butiku a ja som to nemohla prekusnut. A potom som si uvedomila, ze proste muži neriesia tieto veci, status zeny a pod. Ale to, ako sa pri nej citia. A ja som vtedu kontaktovala este toho muža, ze nech mi narovinu napise, ze co mu nesedelo a on mi povedal, ze sa cítil pri mne strojene a ze vobec nie sam sebou, lebo ze som vyžadovala taku autoritu a ze tie rande boli ako vyberove konanie 😁

anonym_18c1c9
Včera o 14:52

@anonym_autor Veľmi dobre napísané a je to čistá pravda, čo píšeš, aj keď netreba zabúdať, že sila a ženskosť sa nevylučujú, len sa vyjadrujú iným spôsobom. Väčšina žien má viac sily ako muž, ktorý má vedúcu pozíciu. Nech si skúsi vstávať k deťom raz za 2 hodiny a uvidíš 🙂 Nes­mier­ne ma teší tvoje prebudenie a ako sa hovorí, každá choroba je poslíček niečoho, čo ti chce vesmír povedať. Hlavne rob len toľko, koľko ťa baví, nemusíš byť vždy prvá. Stačí byť na 4. mieste (ako naši hokejisti xixi), nič sa tým nezmení, akurát budeš mať menej stresu a užívať si viac život. Proste buď najlepšia, ako môžeš byť, ale ani o kúsok lepšia – aj keby to bolo posledné miesto (ok, posledné človek ako ty nezoberie, tak si tam daj predposledné). To neznamená, že sa nemáš snažiť, ale len znamená → snažiť sa toľko, koľko ti je príjemné. Najzábavnejšie na tom je, že tak som dosiahol úspechy v práci, ktoré nikto v našej relatívne veľkej korporátnej firme nedosiahol. Naučí ťa to kniha „Letting Go: The Pathway of Surrender“ 🙂 Paradoxne tým spôsobom sa dá dosiahnuť oveľa viac 🙂 A ešte k tvojej otázke: nie je to úplne pravda o sile a slabosti. Je to o ženskosti a mužnosti 🙂

lauriik
Včera o 15:09

Je to tak, ze pokial si dominantna, silna, ambiciozna zena, ktora vsetko spravi, vsetko vybavi o vsetko sa postara tak v tom vztahu uz nie je miesto pre dalsieho podobneho. Potom si do zivota pritahujes iba chlapov, ktory su nesamostatni, neschopni, submisivni a casto mamickari.

autor
Včera o 16:25
@anonym_18c1c9

@anonym_autor Veľmi dobre napísané a je to čistá pravda, čo píšeš, aj keď netreba zabúdať, že sila a ženskosť sa nevylučujú, len sa vyjadrujú iným spôsobom. Väčšina žien má viac sily ako muž, ktorý má vedúcu pozíciu. Nech si skúsi vstávať k deťom raz za 2 hodiny a uvidíš 🙂 Nes­mier­ne ma teší tvoje prebudenie a ako sa hovorí, každá choroba je poslíček niečoho, čo ti chce vesmír povedať. Hlavne rob len toľko, koľko ťa baví, nemusíš byť vždy prvá. Stačí byť na 4. mieste (ako naši hokejisti xixi), nič sa tým nezmení, akurát budeš mať menej stresu a užívať si viac život. Proste buď najlepšia, ako môžeš byť, ale ani o kúsok lepšia – aj keby to bolo posledné miesto (ok, posledné človek ako ty nezoberie, tak si tam daj predposledné). To neznamená, že sa nemáš snažiť, ale len znamená → snažiť sa toľko, koľko ti je príjemné. Najzábavnejšie na tom je, že tak som dosiahol úspechy v práci, ktoré nikto v našej relatívne veľkej korporátnej firme nedosiahol. Naučí ťa to kniha „Letting Go: The Pathway of Surrender“ 🙂 Paradoxne tým spôsobom sa dá dosiahnuť oveľa viac 🙂 A ešte k tvojej otázke: nie je to úplne pravda o sile a slabosti. Je to o ženskosti a mužnosti 🙂

@anonym_18c1c9 ❤ dakujem

anonym_4ff0e7
Včera o 17:06
@anonym_autor

@anonym_0c4f40 a tie ostatne veci, ako nebyť vdy ta prvá, aktívna, nechat si pomoct. Nemať nutkanie usmerňovať a poučovať mužov, nadnasat sa nad nimi? Lebo toto som aj ja robila. Ja som cepovala kazdeho, aj zeny, aj mužov. Mala som potrebu mat nad každým kontrolu a snažila sa organizovať vsetko aj doma, partnerovi, kamoškam, kolegyniam :D

@anonym_autor toto som potrebovala počuť 👍❤️ ďakujem za inšpiráciu

tykat
Včera o 17:35

@anonym_autor zo skusenosti v rodine, ano,silbe zeny pritahuju slabochov a hlavne psychicky vadnych slabochov. Videla som nazivo na mojej sestre. Slabosi ktori nevahali ju este deptat a psychicky tyrat. Vyuzivali to ze chcela vsetko zvladnut sama, vsetko zariadit, byt silna, samostatna a odolna. Vzdy orientovana na vykon, tah na branku, "drajv"... a dima cakali chmulovia ktori jej hovorili ze este nie je dost dobra, ze to nie je ono. Kym precitla trvalo to roky. Teraz je stastna ale musela v sebe potlacit tu "silnu samostatnu zenu" a byt trochu za "princeznu"

anonym_c4f0ea
Včera o 17:59
@anonym_autor

@anonym_c4f0ea urcite by bola cesta aj terapia 😊ty tu ženskosť v sebe mas, kazda ju mame. Len ju mas potlačený a muži to vnímajú. Ono, muži su proste takí dravi, bojovni, ze ich to baví obskakovat nas. Ja som vzdy nechápala a nadávala na zeny, ktoré si s tymi zenskymi zbranami vedeli vsetko vybojovať. Ja som bola na ne doslova alergická a v kútiku duše som závidela, ze obi nemusia nic a idu sa z nich posrat a ja som bola aj šikovná, inteligentná, aj vlastnila auto, byt a ja som pre nich nebola zaujimava. Pritom teraz viem, ze vyzerám dobre, len ja aj ked som sla na radne s tym mužom, tak ja som uz dopredu vybrala rresriku a vsetko som ako keby riesila za neho a vzdy tie rande boli take, ze si super zenska, krásna, ale nepreskocila iskra. A vzdy sa na mna lepili takí ti trkvasy, ktory nemali nazor, na vsetko prikyvli. Krd sme niekde šli, čakali, kym vsetko ja vybavím a mne to uz tak liezlo na nervy, že som ich poslala k vode. A to neboli nejakí neinteligentni bulovia, ale vsetko vzdelaní chlapi. Raz som bola na rande s jednem podplukovnikom z armády. Proste uplne pre mna dokonalý chlap. Krásny, mužný a velmi mi na ton rande záležalo a sme sa stretli potom asi este 2x a on mi potom povedal, ze nepreskocila iskra a ze spoznal niekoho, kde to klaplo hned a ja som tu zensku vtedy strašne chcela vypátrať, ze kto to bol a to bola vtedy nejaka mlada bab do 30 rokov a robila dakde predavačku v butiku a ja som to nemohla prekusnut. A potom som si uvedomila, ze proste muži neriesia tieto veci, status zeny a pod. Ale to, ako sa pri nej citia. A ja som vtedu kontaktovala este toho muža, ze nech mi narovinu napise, ze co mu nesedelo a on mi povedal, ze sa cítil pri mne strojene a ze vobec nie sam sebou, lebo ze som vyžadovala taku autoritu a ze tie rande boli ako vyberove konanie 😁

@anonym_autor hehe pobavilo ma to 🙂 dobre sa cital tvoj prispevok. V mnohych aspektoch som tam videla samu seba - akoze uplne. Najma to, ze mna tiez vytaca ako zeny dokazu u muzov vsetko vybojovat svojimi zbranami. A pritom ja ich tiez mam, len mi pride prizemne pouzit taku taktiku 😅 ja som ta inteligenta, ktora si drzi uroven v kazdej situacii... no a zrejme to muzov odradza, ako pises, prave chlapi su ti, ktori sa potrebuju citit ze vedia vsetko vyriesit a pomoct a su asi radi, ked im zena na to da prilezitost. Potom sa citia ako hrdinovia.
Ja som mala iba submisivnych a slabych muzov, no posledny bol na prvy pohlad uplny opak - vysoko postaveny muz, konecne taka autorita, prirodzena sila, aku som hladala (tj nieco viac odomna, bol to niekto pri kom som sa chcela citit ze konecne dokaze aj niekto mna ochranit, pomoct, byt oporou, mentalne sme si extremne rozumeli, rovnaké duše, ale realita? Vsetko bolo na mne, az tak, ze som klakla z poslednych sil a rozhodla sa to ukoncit... vtedy som spolu s pracovnym aj osobnym vyhorenim zazila to povestne dno sil - a odvtedy uz su to 4r nedala som ziadnemu muzovi sancu, lebo vzdy som podvedome citila, ze ten ma chce na toto, na hento, na tamto a mna uz desila predstava ze budem opat ja ta, ktora dava,...takze u mna prvy naoko silny muz, sa vo vztahu spraval ako ten, o ktoreho sa treba starat...okrem odbornych prac.veci, som mu pomahala v domacnosti, sukr.investiciach, dovolenky vsetko na mne bolo, pomoc jeho rodine-vsetko na co si len clovek moze pomysliet..a on? Najviac som ho potrebovala ked mi za sebou zomreli 2 stari rodicia (najdolezitejsi ludia v mojom zivote), a dopadlo to ako? 4 dni som bola doma sama a plakala..moc sa nezaujimal, zavolal ma k sebe az vtedy ked uz som bola z najhorsieho von... smutne...aky vie byt obcas zivot nespravodlivy. A pritom mne aj pri rozchode tvrdil, ze nam daval sancu, lebo vraj len pri mne sa citil konecne uvolnene, taky sam sebou, narozdiel od inych zien,...ale asi iskra neprebehla....

domix147
Včera o 18:32
@anonym_autor

@anonym_c4f0ea ja nikde nepíšem, ze som nevykonna a submisivna putka. Iba prehlbujem svoju ženskosť, je toho kopec na internete. A ano, jemnejšie a tie zenskejsie zeny su viac pritazlive pre tych silných mužov. Aspon ja som to tak mala a normálne som nechápala, aky iny typ mužov zacal za mnou doliezat :D

@anonym_autor ja sa k ženám radšej vyjadrovať nebudem...ale keď hodnotím všetky tie umelé krásky...atď...s rôznymi nechtami,mihalnicami,ceckami,a perami..
Ani sa nečudujem za čo nás muži majú...ženy stratili dôstojnosť...rozťahuje nohy kade chodia,hoc komu,len aby zaujali...máloktorá žena má úroveň....a taká si aj tazko nájde dôstojného partnera...lebo to určite nebude nafukany snob a kreten....a tých máme tiež neúrekom....takže vlastne pomaly sa dostávame do stavu že normálni slusni ľudia vyhynú a ostatnú len ti druhí....ti lepši...a krajší a múdrejší ako všetci ostatní..proste smotánka.

zazka666
Včera o 19:11
@mooonika1975

@mooonika1975 Ako chceš, ale ja som radila autorke. Nie tebe. 🙂

maury
Včera o 21:31

Ja som celý život sa snažila vyhnúť mužovi typu môjho otca. Dominantný človek, ktorý všetko a všetkých musel mať pod kontrolou a k mojej mame sa zrovna ukážkovo nesprával. Ako som zistila taký bol jeho otec aj jeho pradedovia (až burani a násilníc). Či som priťahovala podobných ? Druhý mal spoločnych dosť veci a hlavne to, že v práci sa až príliš usiloval ukázať v tom najlepšom a najdokonalejšom svetle a žiarlivosť. A ten mi paradoxne zlomil srdce. A jeden môj kamoš, taký vecne túžiaci po nezávislosti si našiel ženu (a to bol asi aj jeho najdlhší a najšťastnejší vzťah), ktorá sa mu snažila robiť mamu. Ako sa hovorí vesmír zápor nepozná, tak človek dostane to čo nechce a asi ten svoj protiklad aby sa to tam nejako vybalansovalo. A inak súhlasím s tým, že v rôznych etapách života nám prichádzajú rôzny ľudia. Závisí od toho kde momentálne sme v akom nastavení. Každý nám má nejaké skúsenosti odovzdať a niečo nás naučiť 🙂

grimnir
Dnes o 01:04

@anonym_autor Mne sa osobne nepáči kategorizovať ľudí na slabých a silných. Príde mi to neslušné a neúctivé. Každý sme iný a ľudia by sa za to nemali hanbiť. Samozrejme, každému sa páči niečo iné, a treba si aj za tím ísť, len radšej bez takéhoto kategorizovania.

Čo sa týka nezáujmu mužov, tak je to rôzne. Niektorí muži majú slabé egá, tak chcú slabé ženy. Niektorí muži zase chcú druhú mamu. Niektorí zase chcú jemné ženy preto, lebo také proste chcú.

V mojom prípade, ja by som asi nedokázal byť s dominantnou ženou. Uvedomujem si, že iba by som si domýšľal, ale tipujem, že ambiciózne ženy chcú iba ambicióznych mužov. A ja osobne nechcem žiť pod zbytočným tlakom, kde moja žena bude zároveň môj druhý šéf, a nenechá ma doma vydýchnuť.

Strana
z2