Problém nájsť ženu
Odmalička si myslím, že ženy odpudzujem. Možno ani fyzicky nie ale jak otvorím ústa alebo začnem písať tak koniec. Jak som sa oženil, aj padol mi kameň zo srdca, že už mám ženskú (sex) a nemusím behať za inými ženami a skúšať či nie alebo nie. Som rozvedený, mám dve super deti. intímny život mám úplne zlý sem tam sa pritrafí mať sex ale proste to so ženami neviem. Keď vidím nejakú 'moj typ' tak idem za ňou ale dostanem sa max do frienzonu. Zoznamky mi nefungujú, že ak fakt nejaká ženská odpíše, tak to písanie vydrží na deň dva a dostať sa na rande je asi nemožné. Nehovoriac o tom, že ísť na rande s botom je tiež fasa 🤣 takže sa už ani nesnažím. Ísť za prostitútkami nechcem, lebo si myslím, že by som potom už stratil aj posledné zbytky snahy.
Ináč som podľa mňa fešák, keď by som si natiahol vrece na hlavu. Vo fitku som každý deň, stravu si držím na 90% akurát chyba je, že v hlave mám nasr*nē a veľa času trávim chtiac nechtiac osamote takže komunikácia mi aj robí dosť problém.
Ale keď vidím, že aj jaký chlapi majú ženské, chlascú a kurvia sa a s nízkym vzdelaním, tak sa domnievam, že niekde robím chybu... Som už starý kok a fakt som ešte neprišiel na to, čo robím zle.
neviem ja mam z toho pocit, ze nenavidis zeny a beries ich len ako objekt na uspokojenie svojich potrieb. A ze si dost egocentricky ladeny.
@pralinka25 nie je to celé o tom… akože mať životného partnera je o sexe?
O sexe je mať kamaráta s výhodami. Životný partner musí spĺňať toho oveľa viac, ako len sex… áno, je dôležitý aj ten, ale určite to nie je na prvom mieste.
@pralinka25 no netvrdím, že sex nie je dôležitý, ale keby sme mali rozdiel medzi kamošmi a partnermi, len ten sex, tak na starobu akože nám partnera netreba, hlavne že budeme mať kamošov 🤷 to je taký chlapský postoj. Prekvapuje ma, že toto písala žena. Podľa tohoto je potom autor úplne v pohode a legitímne si hľadá partnerku len teda na sex. 🫣
@54tinka54 nie nemyslela som to tak ze je to len o sexe. to by dlho nefungovalo. len mu tu nalozili ze mu v hlave hrmi len sex ze preto chce partnerku. do hlavy mu nevidime ja zas z jeho prispevku nemam az taky pocit ako ho tu niektore zhejtovali.
@anketkarka ja nemam ale z neho pocit ze si ju hlada len na sex ale je pravda ze som vsetky jeho prispevky nevidela tak mozno to tak vyzeralo. ked nemal sex dlho tak je ako chlap z toho ocividne frustovany a ine mu v hlave nehrmi. chlapi su v tomto skratka ini ako my.
tak ked precitas tie temy na konovi o tom ako ludia vo vztahoch casto ziju prides na to ze niekedy je mat kamosov vacsia vyhra ako mat partnera. a sex vo fungujucom vztahu moze fungovat prakticky cely zivot. vsak sexuju aj 80 rocni ludia. nie je to uz ako zajace ale este stale to moze fungovat. ja sa na to cez sex nepozeram ale chlapi tie vztahy vidia inak. a vidia ich dokonca aj inak ako nam zenam to prezentuju. je pravda ze to takto cez pismena neviem uplne vysvetlit ako to myslim. ja sa na to nepozeram ako chlap. to co som napisala som nepisala ako to vnimam ja ale ako to pravdepodobne vnimaju oni.
@mrva však to napísal, čo si o sebe myslí on, nie že by sa tak vyjadroval pred ženou si myslím. To svedčí len o jeho sebaucte, o ničom inom.
@pralinka25 myslím si, že chlapi čo majú šťastný vzťah a šťastné partnerky toto nastavenie ako si opísala nemajú. Ty asi zadaná nie si, však? Sa mi zdá, že neveríš veľmi, že existujú chlapi čo nemajú vzťah čisto prioritne na sex ako autor. Ja si myslím, že chlapi čo im záleží prioritne na vzťahu celkovo majú aj kvalitnejší sexuálny život. Teda samozrejme s ním aj ich partnerky a to celé tak akosi v jednom. Len je možno lepšie ak to chlap nehrá a dopracuje sa k tomu, že ho to aj baví žiť taký vzťah. Ak to vezmeme z Tvojho pohľadu na chlapov, tak aspoň vypočítavo pre ten dobrý sex. Čo u nich sa akosi podvedome spojuje s tým, že ich žena ľúbi. Fungujú na rovnici sexujeme tak ma ľúbi. Myslela si to takto?
No a snívať, že každý pár v 80ke bude ešte aktívny je teda dosť odvážne. Takže by to logicky znamenalo podľa tvojho rozpad všetkých vzťahov na starobu, keďže ten sex je tak dôležitý. Potom sa človek bude asi musieť zmieriť s inými prioritami vo vzťahu.
@pralinka25 Mne úplne stačilo prečítať si "Jak som sa oženil, aj padol mi kameň zo srdca, že už mám ženskú (sex) a nemusím behať za inými ženami a skúšať či nie alebo nie." Toto napadne normálnemu človeku po svadbe?! To sa ženil, aby mal ženu na sex a nemusel skúšať, ktorá iná mu dá?
@h2 ja si zas myslim ze to povedal tak obrazne. vobec si nemyslim ze ked mu povedala ano on si vydychol s touto myslienkou. skor si myslim ze nie je to taky ten typicky balic a je v podstate rad ked ma stabilne niekoho. z tej vety som ja napriklad mala skor pocit ze ho nebavi obiehat baby. tazko sudit podla napisaneho textu. napriklad tu ja to myslim uplne inak ako ma @anketkarka pochopila. podla jej reakcii sme sa teda absolutne nepochopili a ja fakt nemam silu to tu cez prispevky vysvetlovat lebo ona ma uplne ine nadstavenie a pritom si myslim ze keby sme sa rozpravali nazivo tak by sme si to vysvetlili behom par minut a verim ze by sme sa bezproblemov zhodli.
mozno je to tym ze pracujem s ludmi a som zvyknuta na naozaj kadejaky prejav. mna jeho prejav nejako nerozhodil. stretla som sa uz aj s horsim a nakoniec ten clovek ani nebol taky hrozny aky bol jeho prejav. niekto sa musi komunikovat naucit. navyse vsak aj tu na koni ma kopec zien daleko horsi prejav ako on. tot nedavno tu riesila jedna mamicka chlapa ktory je ziarlivy aj som chcela pridat reakciu ale potom ona hodile screenshoty komunikacie s nim a viac ako on ma sokovala svojim prejavom ona tak som sa uz ani nesnazila nic napisat. to proti jej prejavu je tento chlapik uplna pohoda.
zaverom by som povedala ze autor je skratka len frustrovany, vcera mal blby den napisal to prostoducho tak ako mu to vcera skratka islo. a mozno by to za inych okolnosti napisal uplne inak. vsak aj zeny ked su nastvane alebo sklamane alebo frustrovane tu kolkokrat zadru take prispevky ze len oci otvaram.
@pralinka25 ale to vobec nie je len o prejave.. aj z 'blbeho' prejavu vidis, ci ma ten clovek v sebe nieco 'ludskeho' .. tento nam takeho neukazal nic.. aspon ja tam nic nevidim..
uprimne som dufala, ze je to len dalsia vymyslena tema
@reanda a vsak mozno aj vymyslena je. clovek nikdy nevie. kopec ludi sa sem chodi bavit.
Viete čo, áno. Hľadám partnerku len na sex plus nežnosti ku tomu. V tejto oblasti si verím a som v tom fakt dobrý a nič iné neviem ponúknuť. Som vkuse preč každý deň inde a občas sa venujem záľube, ktorá mi zhltne týždeň alebo aj mesiac a je to indivindi aktivia, dá sa robiť vo dvojici ale ten pocit, ktorý hľadám zažijem, len keď to idem sám. Mimoto sa venujem deťom. Na nejaký vzťah nemám čas a sťahovať ku sebe niekoho alebo ja sa k niekomu, na to sa cítim starý. O sexe nehovorím ani nepisem, kým si nemyslím, že je to vhodné a som dosť hanblivý na to. Vďaka za príspevky, veľmi si cením, hlavne tie štipľavé, je to fajn spätná väzba.
a co za aktivitu / zalubu/ mas? Znie to tajomne 🙂 Ono pokial sa necitis na vztah, stahovanie a menenie komplet zivota, mozno hladat nejaku co to tiez neberie az tak vazne a vztahovo
@jan510 Nerád o tom hovorím, lebo sa to nestretáva s pochopením. Je to cestovanie
@reanda ľudské čo? V manželstve sa odomňa čakalo, že uživím rodinu. To sa mi darilo a aj darí, keďže exa nerobí a ja musím zabezpečiť deti a deti potrebujú aj bývať a potrebujú matku. V manželstve som ja ťahal finančne a manželka robila svoju prácu tiež vynikajúco, boli sme super pár, vedela rozdeliť peniaze tak, že sme vlastne za tri roky vyplatili jednu hypotéku. Potom sa začala vzdelávať osobnostne a už bolo vidieť len chyby, ktoré mám. Polka výplaty išla do jej aktivít, tak som stále pridával aby som to dokázal utiahnuť. Prestal som jej veriť vo finančných záležitostiach ale sebe v tomto smere neverím vôbec, takže to je šach mat. To, ako sa cítim nezaujíma nikoho tak načo ukazovať city. Komunikácia mi nejde, väčšinu času som zavretý v bude sám a vo fitku sa hovorí jazykmi, ktorým nerozumiem takže keď s niekým niečo tak jedine anglicky alebo výnimočne nemecky a keď je nejaká fest dobrá baba tak za ňou idem ale šanca je vždy nula. Už som skúšal aj narovinu, že poď, ideme si zašukať ale to dopadlo presne podľa očakávaní 🤣 a toto je mi aj proti srsti nejak 🙃
@stastnystastlivec no kamarátke s výhodami toto nemusí vadiť. Len je otázke ako to ženám na tej zoznamke komunikujes, keď vlastne ani nechceš vzťah. Takých žien čo by chceli toto čo Ty je podľa mňa tak veľmi málo, že preto máš problém. Ešte keď si k tomu pripočítaš chémiu a ,,tvoj typ". Len do kedy Ti také nastavenie vydrží. Aj keby si takú našiel, tak nikto nemladne a ona si potom nájde mladšieho a výkonnejšieho. Takže je jasné, že to dlhé trvanie určite mať nemôže. Snívať o stabilite v takom vzťahu tak ako si to čakal v manželstve je veeeľmi odvážne 😉
@stastnystastlivec načo ukazovať city? No asi by si mal investovať aj Ty do sebarozvoja a možno by pomohla najprv terapia a psychológa a bol by z Teba úplne nový človek. Myslím, že si si musel niečo zažiť v detstve a nesieš si to v sebe ako väzenskú guľu na nohe....
@stastnystastlivec ides uplne zlym smerom.. to, co je dolezite, na to kasles, tak sa potom nediv, ze ti nic nefunguje.. s vyjadrovanim problem nemas, tak ani s komunikaciou by problem nemal byt, len ak chces byt vo vztahoch naozaj uspesny, tak musis 'riskovat' a byt proste autenticky.. aj za cenu, ze ta mnohi poslu do prdele a mnohych nebudes zaujimat.. ked ale nieco skryvas a na nieco sa hras, tak tazko najdes to, o co stojis.. vsak ak ides cez zoznamku, tak to tam presne napis, o co stojis.. ale musis si pockat, az si to vsimne taka, ktora o to stoji tiez.. a taka nie je kazda..
@anketkarka úplny súhlas, to čo hľada autor mu neposkytne žiadna žena a ani sex...✌️
@reanda si tiež mimo. Kedy žena na zoznamke napíše mužovi? Ženy majú plné ruky práce odpísať na všetko, nie ešte čítať profily a samy písať mužom
@stastnystastlivec odpadla som, nemozes prist za babou a narovinu jej povedat,pod ideme si zasukat 🤣
@stastnystastlivec skoda,ze si to zmazal. Som zvedava,co si na to odpisal
@marca12 vidíš, že môžem. Ale je mi to proti srsti ale zas oveľa jednoduchšie ako ju začať pomaly baliť a potom nakoniec aj tak nič z toho nebude... som už starý na nejaké randenie...
A keď stretnem ženu, ktorá mi vyhovuje 100% tak sa z nej poseriem a utečiem, teda neskusim to na ňu... a takú som už stretol. Bojujem s tým. Preto, ženy beriem len buď sex alebo kamaratst alebo obe. A keď príde taká, kvôli ktorej by som sa vykašľal na všetko tak sa z nej pototo
@stastnystastlivec tak uz vydrz.. ked si stary, zachvilu je po tebe a mas pokoj 😝
@stastnystastlivec to mas kolko? 80?
vsak si najdi kamosku s vyhodami a mas pokoj. ty sam nevies co chces.
@stastnystastlivec Na randenie si starý, ale na nezáväzný sex bez vzťahu nie? Keď nechápeš, že aj žena potrebuje vo vzťahu niečo od muža (myslím teraz niečo iné, než že ju len pretiahne), tak si len tak ľahko nezatrtkáš.
@stastnystastlivec pane bože, ty potrebuješ súrne terapiu

@anketkarka presne si to vystihla. v dnesnej dobe je to vacsinou vsetko o hre. plny internet je navodov na to ako to zahrat na zenu/muza, su o tom cele knihy. ludia su uz velmi malo autenticky
@stastnystastlivec preco tie tvoje prispevky mazes. ako sa ti da poradit ked ani nevieme co pises.
a ja si myslim ze sancu ma kazdy, len musi stretnut spravneho cloveka
a k tomu sexu co ta tu vela bab odsudilo. nuz podla mna je to cele o tom. chalani si v drvivej vacsine hladaju partnerku kvoli sexu (cest vynimkam) konieckoncov vztah partnersky je o sexe. bez sexhu je to vztah priatelsky. co sa tu budeme na co hrat. frajera/frajerku, Manzela/manzelku mame aj kvoli sexu. inak mame kamosov a kamosky, kolegov a kolegyne ....
kazdopadne ale na kvalitny vztah toho treba viac ako len dobry sex. na vsetkom sa da pracovat. ale takto neutralne sa dost tazko radi.
neviem ci sam clovek vie prist na to co robi zle. skor by ti mohli povedat ludia co ta poznaju.