Problém so svokrou
Ahojte, mám tušenie že svokre vadí/vadím alebo vadí ako sa obliekam (je teplo, som tehotná) nepovedala mi to rovno do očí...
namiesto toho sa hádala so svojím manželom (čo vcelku nechápem) a nakoniec povedala dôvod aj svojmu synovi - prešiel nejaký čas môj priateľ, mi to nechce povedať no ani nemusí ...
teraz nedávno som ku nim šla po dlhej prestávke a hneď mi tielko napravoval 🤔 máme isť na kúpalisko... no ona nechce isť, dovôd (ona bude variť, čo je dosť blbá výhovorka kedže oni varia už hneď ráno, myslím si že by som jej vadila v plavkách) že nech ide svokor (no hneď som priateľovi povedala, že zas bude že ty si bol tam snou keď mala na sebe plavky... a bude hádka a môj chlap mi povedal že práve preto nechce brať otca bez mamy (svokrovcov))
no a otázka znie ... čo mám akože robiť? s priateľom sa nedá o tom rozprávať, vždy to otoči oproti mne alebo vtiahne do toho moju mamku ... ja zas ustúpim... lebo robí zo mňa hnusnú, nechápavú, čo sa durdí už priliš dlho a blbosti no ... naposledy keď sme sa o tom bavili tak ma rozplakal s tým že prečo som ja taká aká som že dokedy sa chcem durdiť ... povedala som len toľko že čiže po tom čo sa očividne hádali kvôli mne že ma do toho jeho matka zamiešala čo nato nemala ani právo tak nemám ani právo sa hnevať že ma nemá za nič, rozplakala som sa a chcela som odisť von...no nepustil ma a zas som mohla si sama za všetko ...
nechcem tam chodiť ku svokre kedže ja sa podraďovať jej nemienim, ani deku cez hlavu nebudem nosiť niesom padnutá na hlavu a on ma núti už niekoľkokrát sme sa pohádali že on si kvôli mne musí vymýšlať, že prečo som zas neprišla...
Snáď ste pochopili tomu čo som napísala v skratke žiarli, že mám vačsie poprsie alebo zadok 😔 presne neviem čo jej vadí
Čo by ste robili vy kebyže svokra žiarli ?
@victoriab pekne napisane tak ja niesom na minisukne 🤣 ale tak máš pravdu ale tak som za zlú lebo som si dala tricko s leginami 🤔🤷♀️ myslim ten posledny den predtym nez sa zacala hadať .... keď sme sa s priateľom dali dokopy tak jej vadilo že som chudá mala som ledva 40kil, ploché brucho (cvicila som) cecky boli o niečo mensie ale boli ale vtedy že mám viac jesť 🤷♀️ som po pôrode vtedy som ostala viac pri tele zo 70kil som dala dole este aj nieco spred tehotenstva ... ale už postava ostala "väčšia" 🤔 teraz mám 56kg a 3mesiac 🤰 .... (zatial som nepribrala nič) do toho znížena funkcia štitnej 🤷♀️tak akože ja fakt neviem čo mám robiť mám byt za pi** a nechodiť ku nim co zas budem počuvať priateľa alebo mám byť zas ticho ako vždy a šuchať nohami aj keď už dávno po 18+ 🤦♀️ a už len čakať co jej zas nezapasuje 🙂 s priatelom som sa uz niekolko krat bavila o tomto ale vravím ona je generál
@nevenka aj ja by som brala menšie ale zas som tehotná a nechcem nijak obrať dieťa o živiny atď 🙂
@nevenka to bude tým že sa bavím skôr s chalanmi nič inšie na tom nebude 🤷♀️ (co sa mi vzdy vuac osvedcilo, oni neriesia az tak inych a nekomentuju povedia narovinu a hotovo, vzdy aj v detstve som bola v chalanskej partii) tak isto nevravím že moje dieťa ma 1462829mesiacov ale jednoducho bude mať vtedy a vtedy 2roky alebo rok a pol a aj niečo 🤷♀️alebo aj toto "svokra" namiesto priatelova mama ... ja rada veci zjednodušujem, svet je dosť komplikovanýa zlý aby som ešte aj ja na tom pridávala si myslím 🙂
Ona môže byt v rozpakoch... je 60ty,50 ročník... to sa ženy nenosili tak hrdo ako dnes, aj s hambou veru... A nejaké ze tehotná na kupko, to dali len silné povahy... 👣
Véd si obstaraj šaty po zem, tehu ženy sú v nich tak povabne👗
@ahhola mám 150cm 🤣🤣🤣🤣🤣🤣čiže neni šanca 🤣🤣 tak ja niesom typ aháaaá kozý hej tu kukaj ty tam máš možno zimné ponožky no ja nie 🙈🤣🤣 aj keď ideme vonka a fakt že mám šaty a tam to dosť vidno a vidím že ide partia chlapov tak sa mierne skryjem za priatelove rameno 🤷♀️🤣🤣 možno som bola hrdá a šla jak páv oproti pred 10rokmi 🤣🤣
@ahhola tak ona je o rok staršia ako moja mamina 😊
@nevenka šak totok 🤣 nosíš dlhé šaty ? lebo ja akože neviem nájsť až po zem aby som ich neťahala 🤔a niesom typ lodičky, podpätky 🙂 buď krátke xxs do ktorých nestrčim ani ruku 🤔🤣🤣 alebo midi šaty normálne s výstrihom 🙂
Buď sama sebou,ak sa začneš už teraz prispôsobovať,nebudeš šťastná,budúca svokra je žiarliva,a ak keby si tam chodila vo vreci,našla by si dôvod prečo je to zle.Ak priateľ tvrdí,že babina už ina nebude,tak nech nie je,ale nech si uvedomí,že jej syn už má rodinu,tak to má brať do úvahy.
ono je to aj tak len jej problem. ako nechcem vediet, v com by ta videla najradsej 🙂 nic si z toho nerob a ked tak je cas, aby si jej proste povedala, nech teba a tvoje oblecenie neriesi, lebo s vami nebude nikam chodit a hotovo
Chlapovi casto trva, kym zisti a uveri, ze jeho mame drbe... Casto to trva nejaky cas, ze si to uvedomí. U nas tomu neveril ale videl na vlastne oci 27 rokov bola uzasna matka a jak si nasiel mna jej preplo a to co robi mu nedava zmysel, prisiel na to sam, sam si zacal zastavat... Musi to sam vidiet, horsie ak to vidiet nechce a mamicku chce omluvat 🤷♀️
nuž uvidíme čo bude ale akože fakt som zúfalá 🙂 tak môj priateľ to vidí koľkokrát sa háda za hovadinu zo svokrom a nedáva jej priateľ za pravdu ale nepovie jej to... tak isto aj svokor neháda sa snou ked jej preskočí 🤷♀️ale zas niesom zvyknutá na takéto a keď je už nejaký problem tak to riešim s tou osobou ale tak čo už všetci sme nejakí 🤷♀️😀ale vravím kúpim si nejaké pekné šaty a ak budem musieť byť donútená isť k nej tak naozaj sa prezliekať nebudem 🧚♀️😀 nepoviem kebyže to je moja mama, tak stiahnem uši a šucham nohami ale nieje to moja mama ... 🤦♀️😊 pekný deň ženy
Akože aj keby to bola tvoja mama alebo svokra. Každému je hovno potom v čom ideš na kúpalisko 😃😃😃😃Ježiš tieto otázky každý deň....
Aj keby si tam prišla v skafandri tak by vyčítala mužovi ze sa to dlho pozeral do očí a isto sa mu páčiš.. Toto bude chorobná žiarlivosť a nie je to konkrétne na teba keďže si písala ze mu vykrikuje ze si tam nosi aj iné ženy kým je ona v práci..vyser sa an to, chod tam normlane oblečená ako uznáš za vhodne pripadne sa porad s priateľom ci si on myslí že to konkrétne oblecko je ôk na návštevu k nim a ptm nemôže povedať ze si nejako odhalená nevhodne.. A ona pred tebou povie konkrétne ze si zle oblečená?
Pridám ti sem svoju vtipnú historku, ale zo svokry si nič nerob, jedným uchom dnu a druhým von. A ako pozerám fotky, čo si dala, tak vyzeráme dosť podobne.
No k tej historke teda. V lete je desne teplo u nás, nosím iba voľné šaty, prípadne priliehavejšie ale stále pohodlné a vzdušné. A svokra, pred švagrom, švagrinou a mojím mužom, že či nemám nohavičky, lebo ona nevidí obrys. A ja že aj keby som nemala, je to snáď moja vec. /Ale nemala som teda/. Manžel jej zadrel, že to je super, že hodíme cestou domov v lesíku rýchlovku 😁 svokra odvtedy čuší jak voš pod chrastou 😂

@aurora33 no tak by si nechcela a co ma akoze s nimi spravit, ked take ma? Ja mam podobne a co mam akoze robit? Tiez by som chcela mensie, napriklad. Ale mam taketo, velke...
Len mne pride divne, ze zena hovori o prsiach ako o "stvorkach", toto skor takto chlapi popisuju, ja to hovorim podla cisla podprsenky. Lebo je kus rozdiel mat 70G a 80G, ked sme pri tom...🤔