icon

Problém vo vzťahu

26. júl 2023

Ako by ste reagovali keby váš manžel dostane od kamaratov na narodeniny ,,poukážku" na nejakú tantra body to body masáž?

viestta
27. júl 2023

@xsandrax cudovala by si sa co vsetko su schopni chlapi rozoberat. Ked preberu futbyl, politiku, cicatu babu z vyrobnej uctarne a ricatu bufetarku, svokry... tak dojde rec aj na ich sexualne fantazie a sexualne zazitky.

kvetinka75
27. júl 2023

@viestta ten sex je témov pomaly v každej chlapskej téme.
Autorka - mala si to roztrhať rovno pred ním a videla by si jeho reakciu.

viestta
27. júl 2023

@kvetinka75 ano, kazda debata skonci pri sexe

h2
27. júl 2023

Voľno na to môže mať bez toho, aby si o tom vedela. Neviem, ako to u nich vo firme funguje, ale ak je do toho zaangažovaný aj šéf, môže mu dať voľno len tak (ako že ho nebude mať oficiálne zapísané). Proste si tam odskočí v rámci pracovnej doby.

kvetinka75
27. júl 2023

@h2 asi tak. Ktožvie či im aj on medzi rečou nenaznačil, že by skúsil niečo také. Veď pre niektorých je toto len masáž s happy endom. Nič viac anič menej.

kvetinka75
27. júl 2023

škoda že si to neroztrhala rovno pred ním. Mohla si vidieť jeho reakciu.

momoqui
27. júl 2023

prepáč, ale z tvojej reakcie cítiť, ako sa strašne bojíš toho, že by tam išiel.
Kľudne to môže byť tak, že sa tvoj chlap sťažoval, čo mu doma chýba a ostatní sa chválili, aké skvelé masáže zažili :D a tak mu to kúpili...
nerozumiem tiež, prečo ti teraz vypisuje, že by ti neubližil. strašne to riešite.
Ja by som asi chlapovi povedala, že nech ide. je to jeho darček, nech sa rozhodne. ak povie, že ísť nechce, tak uzavretá téma. v tom prípade, by nemal mať problém povedať kolegom, že mu doma NIČ nechýba a bodka. alebo *povie, že to chce vyskúsať, tak nech to skúsi. Prepáč, ale mám dojem, že to veľmi rozoberáš, chlapi to berú vecne. a ten tvoj Ti nechce ublážiť, lebo by si asi skolabovala, ale určite po tej masáži túži a v podsate sa hrá na obeť svojich kolegov :D

lonely66
Odpoveď bola odstránená
momoqui
27. júl 2023

@lonely66 tak by isiel … jeho darcek… poznam vela chlapov ktori na takej masazi boli … pokial to nemaju ako nahradu za manzelku na pravidelnej baze tak nerozumiem problemu … tu vidim problem skor v tom ze dospely chlap nevie komunikovat a vyplakava zene akokeby ho s nozom na krku niekto nutil 🤣

lonely66
Odpoveď bola odstránená
momoqui
27. júl 2023

@lonely66 nepisem, ze by ni to nevadilo

V tejto danej situacii je najviac pravdepodobne, ze chlap tam ist chce. Inak by taky darcek nedostal.

To ze jeho manzelka fnuka ze nechce aby tam usiel, presviedca samu seba a aj publikum na Mk, ze on tam nechce ist, nic neznamena.

Chlap, ktory je doma spokojny, nema problem povesat, chalani diki, pojdem na tu masaz a vezmem aj zenu. Pripadne ak je autorka taka dracica ako sama o sebe pise, tak by tam isla s nim na parovu masaz alebo a to najpravdepodobnejsie, by on sam hned povedal, ze nepotrebuje tam ist lebo ma doma dracicu

Skor mi toto cele pride ako obhajova manzela ktory strasne nechce ale kolegovia ho nutia 🤣
Ako tu uz niekto pisal, nahraval si to, ako vratil kupon ? To je dalsia absurdita - uz vidim ako chlapi dakde v garazi v monterkach stoja v zastupe a pride tvoj, zapne kameru a oficialne vrati darcek 🤣

lonely66
Odpoveď bola odstránená
momoqui
27. júl 2023

@lonely66 urcite vvadilo ale neprosía by som aho aby nesiel ak by to on chcel
Urcite by som sa zamyslala ze ci a co mu chyba u mna keby chcel ist ale zas na druhej strane by som to brala aj tak ze je zvedavy a chce mat zabavu 🤷🏻‍♀️
Ja by som urcite rozhdonutie nechala na chlapovi. Mna by odpudzoval chlap ktory riesi to ze sa mu kolegovia budu za nieco smiat … tak bud som spokojny s manzelkou a nemam problem to priznat verejne chlapsky alebo …

lonely66
Odpoveď bola odstránená
stevvvka
27. júl 2023

No ak by bol ten poukaz konkretne na dmes ja som paranoidna ale ja by skm ho nenapadne sledovala ci si neodskoci z roboty. Lebo toto je fakt ze trapotina tocit video, presne to je len o tom, aby ty si bola spokojna, ze mas dokaz

h2
27. júl 2023

@stevvvka Je to na zajtra. Akože pohodový piatok pred víkendom. 😃 Ja si myslím, že dotyčný tam pôjde. Celý cirkus s nahrávaním bol kvôli manželke, ktorej nechce ublížiť, tak sa maximálne postará, aby sa o tom nedozvedela. Ale práve tá prehnaná snaha ho prezradila. A to, akú dôležitosť tomu prikladá.

stevvvka
27. júl 2023

@h2 no to je jasne aj mne, len autorka keby nabrala odvahu na sledovacku mala by celkom iny dokaz. Akokolvek sa mi hnusi tantra masaz, je to len obhajovanie nevery, viac by ma sklamalo to klamstvo okolo. Ze vie, ak9 mi to ublizi a aj tak tam idr. Keby sme sa ontom nebavili a odskoci si bez mojho vedomia nielam, je to mensie zlo, ako takto to ptebrat a potom aj tak ist. Aky je len hlupy, ked si mysli, ze takto s nou vybabre. Ked mu tých par mimut stoji za zniceny vztah...

stevvvka
27. júl 2023

Ja v tomto momente by som len rozmyslala nad tym, co spravim, ked ho nacapem odchadzat z firmy. Ci by som sla za nim, alebo rovno do roboty, len tak nahodou s nejakou kamoskou ze auto sa jek pokazilo. To by som bola zvedava na reakcie. Chlapov. Ci by som sla za nim, neviem, lebo aj ked by ma zbadal a nikam nesiel, nasral by ma maximalne. Ale este stale sa mozeme mylit.

h2
27. júl 2023

@stevvvka Chlapi v robote by ho určite podržali, že išiel niekam služobne. A hneď by mu nejaký rýchlo písal, čo sa stalo.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
kvetinka75
27. júl 2023

@h2 tak už len sledovať ho kam ide. Ak to bolo viazané na dátum, je iba na autorke, či nájde odvahu ho sledovať.

kvetinka75
27. júl 2023

@lonely66 spravila by som to isté. A mala by hneď jasno.

h2
27. júl 2023

@lonely66 To je asi najlepšie riešenie. Ináč teda, ak je to na konkrétny termín, tak už to má dohodnuté. Čím ďalej, tým viac si myslím, že tam pôjde.

h2
27. júl 2023

A možno by veľa napovedalo aj všimnúť si, ako sa zajtra manžel vychystá do práce...

kvetinka75
27. júl 2023

@h2 no som zvedavá ako to skončí. Normálne by som sa išla postaviť pred vchod a čakať či príde alebo nie 😂

h2
27. júl 2023

@kvetinka75 😃 Pred vchod možno nie, mohol by ju zbadať skôr, ako ona jeho. Ale tiež som veľmi zvedavá, ako toto dopadne.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
kvetinka75
27. júl 2023

@lonely66 áno, ale ak by aj nie, riešenie sa vždy nájde, dá sa aj do auta sa posadiť a čakať, alebo niekde pri strom, stlp a tváriť sa že si tam neni 😂

kvetinka75
27. júl 2023

@h2 jáj zle som napísala, že už ja by som sa tam išla postaviť, lebo som zvedavá, či tam príde alebo nie. 😂 Aj miesto autorky

lonely66
Odpoveď bola odstránená