Problém vo vzťahu
Ako by ste reagovali keby váš manžel dostane od kamaratov na narodeniny ,,poukážku" na nejakú tantra body to body masáž?
@h2 šef je sekera o tom pochubujem, ale zase ja keby chcem viem si zistiť, že je v práci, je to asi 7min od nášho bytu
autorka - tak ale darček je darček. Nikdy nevieš ako to medzi chlapmi chodí. Hodinka sa dá nadrobiť si a nebude tam predsa chodiť poobede, akoby zdôvodnil, kde je? Ak tam bola dátum a čas, tak by som si to ,,ustriehla,,.
Ak je šéf jedným z tých, čo tam tiež chodievajú, určite nebude mať problém ho na tú hodinku uvoľniť. Ak máš možnosť, určite si to ustriehni. Držím palce.
@h2 tiež si myslím, šéf nešéf, v tomto chlapi držia spolu
@h2 šef je sekera ako som písala a dosť neprijemný, on má práveže problém dať voľno a dovolenku čiže pochybujem ale keby chcem viem ľahko zistiť
Ahoj autorka, tak ako to dopadlo? Nebol manžel masáži?
@lonely66 ak ide o seriózny tantra salón, tak rozhodne to nemá s prostitúciou ani neverou nič spoločné. Žiadne minimálne vyhoní... Masér zájde tam, kam to je klientovi príjemné. Masáž genitálií je maximum. O styk sa nejedná v žiadnom prípade. Ten váš známy je podľa všetkého prostitút a nie tantra masér. Mne by taktiež nevadilo, keby partner ide na takú masáž.
@h2 Nie nebol, proste vrátil a povedal im svoje
Nabuduce,ked dostane nevhodny dar,nech im to vrati rovno na mieste. Takto si z toho ty vysla ako krava,stihacka a podobne... Prisiel domov s poukazom,bola scena a on so sklopenymi usami isiel vratit,uz vidim,aky posmech si z neho robia.
@marca12 on sa tak rohodol, ja to už neovplyvním
@zuzanaam " maser zajde tamkam je to klientovi prijemne..." No uz vidim, ako sa chlap pri masazi genitalii ozve - nie, to nerobte, to mi nie je prijemne..
A moze byt aj "seriozny" tantra salon, nikdy nevies, ci dotycny maser si neberie nejake prachy bokom za nieco naviac.
Uz len uvažovanie o tom, ze je chlap cely nahy pred niekym inym(neratam doktorov) za hladanim pozitku... Podla mna by toto malo ostat iba manzelmi. Manzrlka nemusi byt prpfesionalny tantra maser, aby mu mohla poskytnut potesenie. Taketo telesne potesenie u ineho je pre mna proste nevera.
@stevvvka tantra masáž nie je o hľadaní pôžitku, ale o odstraňovaní blokov prúdenia sexuálnej energie. V normálnom prípade ide o liečebný a duchovný proces. Aj v normálnom masážnom salóne je človek nahý a dotýka sa ho cudzí človek a aj v tantra salóne môžeš mať prikryté genitálie. Tu nie je problém tantra salón, ale očividne duchovná vyspelosť klienta a ľudí, ktorí posudzujú niečo, o čom nemajú ani šajnu. Aj saunovať sa väčšina ľudí chodí kvôli zdraviu a niekto si možno predstavuje, že sa tam konajú hromadné orgie, keď sú tam ľudia nahí. A určite sa také prípady aj stávajú, ale saunovanie je v tom nevinne. A poznám "normálnu" masérku, ktorá za príplatok tiež poskytuje kadejaké "služby". Ale tam by autorka asi v kľude muža pustila...
Pre mňa by bola tantra masaž alebo hocaká masaž kde sa iná žena dotýka mojho muža sexuálnym spôsobom jednoznačnou neverou
@zuzanaam podla mna je tantra masaz iba ''serioznejsie'' pomenovanie pre zeny ktore poskytuju sex sluzby akehokolvek charakteru.
@zuzanaam porovnavat saunu a tantra masaz su dost odveci. Su to dve rozdielne veci.

@lonely66 taxík
keď žena chce zistiť, prekážky neexistujú. V tomto prípade má žena výhodu, môže byť o krok vpred.