icon

Problémy s intimitou a neplodnosťou vo vzťahu

19. feb 2025

Ahojte.S manželov sme spolu 10rokov.Syna mám s bývalým a snažili sme sa aj s manželom ale zistilo sa,že muž je neplodný.S bývalou sa snažili o dieťa aj napriek tomu,že ani jeden nevedel kde je problém.So mnou sa stále tejto téme vyhýba aj keď jediným riešením je darca.Sex je na bode mrazu.Mám ho raz za mesiac a nič z toho nemám lebo je to rýchle a jediný je spokojný on a mne povie ,že zajtra pokračujem aj keď viem ,že zase mesiac nič nebude.Vie,že ma to trápi ale nič s tým nerobí.Som smutná, cítim sa neatraktívna aj napriek tomu sa stále o seba starám, predĺžené vlasy,nalíčená pekne oblečená.Postavu mám stále rovnakú.Mam pocit,že čakať 4roky na niečo čo sa nezlepší je už fakt aj na mňa dosť

oceanahory
19. feb 2025

Nuz ocividne ta ma na haku, spravny milujuci chlap mysli aj na potreby svojej polovicky a urcite by bol ochotny aspon nejakeho kompromisu. Nezotrvavala by som po boku niekoho, komu by nezalezalo na mojich potrebach.

tyrkysova_lentilka
19. feb 2025

Možno sa so svojou neplodnosťou nevie vyrovnať. Jedno môže súvisieť s druhým, rozprávali ste sa o tom?

sense
19. feb 2025

Téme sa zrejme vyhýba lebo mu to nie je príjemné a nechce dieťa, ktoré nebude biologicky jeho aj keď sa stará o tvojho. Ale o Tom prečo nechce sex by som sa s ním porozprávala nie s výčitkami ale preto že ťa to trápi. A ak bol sex predtým v poriadku a k útlmu došlo teraz je možno za tým zdravotný problem alebo rezignácia keď vie že jeneplodny

xnatalkax
19. feb 2025

Sebec, pretoze sex mate aj ked nie casto, ale pri tom na teba zabuda. Ale hlavne, ze sebe si urobi dobre.. a presne spravny milujuci chlap by chcel aby jeho zena bola spokojna a stastna. Sama vies ako to je.. nie si takto stastna..

autor
19. feb 2025

Určite ho to trápi,že nemôže mať deti lebo predtým aj sex bol častejšie aj keď teraz tvrdí,že predomnou mu stačilo 2x za mesiac.Vidí,že som nervózna, podráždená a že mi to chýba.Snažim sa netlačiť na neho ale keď vidím , že príde z roboty sadne pred telku a potom ide spať tak som z toho smutná.

zuzanka.zuzu
19. feb 2025

chudáčik, ako krásne ho obhajuješ.... by som ho kopla doprdele a nie že uvažovala nad cudzími spermiami s mužom s ktorým spolu aj tak nezostanete 🙈 to dieťa nebude mať rád lebo nebude biologicky jeho 🤷

krasneleto
19. feb 2025

z toho co pises mate dva problemy... jedno je dieta, ktore by si ty chcela, ale on ti ho dat nemoze, tu rozumiem ze do darcovskych spermii ist nechce... a druhy ovela vacsi problem mate, ze mate malo sexu a ked ho aj mate, stoji za prd... zvedom si , kde si v pribehu ty... toto je na rozvod.. aspon pre mna urcite... neviem kolko mas rokov, ale sex o nicom a raz za mesiac s tymto podtonom patri do kategorie vekovej, v ktorej sa isto nenachadzas...

xnatalkax
19. feb 2025

@zuzanka.zuzu presne chudacik, ach zeny nebudme taketo sproste. 🫣 keby sme sa my zeny takto chovali k chlapom, myslite, ze by uvazovali takto!!?!

xnatalkax
19. feb 2025

Viem o com hovorim, mam doma to iste. Smerujeme k rozvodu. A radim ti, neplytvaj casom, tak ako ja.

luccija
19. feb 2025

Chces s ním zostať aj bez toho, že nebudete mať dieťa?Za chvílu budete ako spolubývajúci.Asi má tých problémov viac...má spermiogram taký, že naozaj nie je šanca?

autor
19. feb 2025

@luccija šanca nie je žiadna

janickacrazy
19. feb 2025

A on to dieťa nechce? Rozprávali ste sa o tom? Veď nikto okrem vás dvoch nebude vedieť, že dieťa je z darcovskych spermií. Skúsila by som sa s ním o tom ešte raz porozprávať, možno aj cez psychológa, keby mu to povedal niekto nezávislý, tak možno by to bolo lepšie. Alebo manželská poradňa, ak teda je on vôbec ochotný ísť tam. Ak ochotný nie je, tak potom bohužiaľ váš vzťah nemá zmysel.

xnatalkax
19. feb 2025

@janickacrazy tu by som dieta teraz absolutne neriesila teraz, maju dost inych problemov vo vztahu. Treba vyriesit tn sex, preco ju odmieta atd

janickacrazy
19. feb 2025

@xnatalkax myslím, že to spolu súvisí, on sa cíti neschopný kvôli tomu dieťaťu a preto sa aj sexu vyhýba, takže tým by sa vyriešili oba problémy alebo zistí autorka, že on ich riešiť odmieta, čiže radšej vzťah ukončia

7miriam77
19. feb 2025

To čo je za milujúceho chlapa,ktorý sa urobí a žene povie, že ju dokončí zajtra??? Debil. Fakt. Veď skús mu nastaviť zrkadlo, riadne ho vydrazdi a potom povedz.... miláčik, dokončíme to zajtra. Podľa mňa chlap čo miluje ženu, tak mu záleží na jej spokojnosti viac ako na svojej. Takéhoto muža by som kopla do prdele a otvorila si fľašu šampanského, že som sa ho zbavila

xnatalkax
19. feb 2025

@7miriam77 presne tak!! A s usmevom na tvari, a isla si uzivat zivot bez neho.

romino
19. feb 2025

a ... dalsi - pre mna - scifi pribeh .... ze zena dobiedza, a je to muz ktoremu staci 1x do mesiaca ... 🙂

janickacrazy
19. feb 2025

@romino sú aj takí chlapi bohužiaľ

romino
19. feb 2025

@janickacrazy ved moze byt ... citam to tu pravidelne na MK.
Ale v realnom zivote ja, aj moji znami - mame ten klasicky opacny problem : unavene manzelky, "boli hlava", deti toto tamto, zajtra predsa v praci to bude narocne, co to ti rodicia/svokrovci prave ...

janickacrazy
19. feb 2025

@romino no ono je super, keď sa stretnú dvaja kompatibilni ľudia v tomto, u nás našťastie všetko funguje fajn

xnatalkax
19. feb 2025

@romino pretoze, kazdy jeden clovek si pritahuje ine situacie.

romino
19. feb 2025

@xnatalkax cize autorka si pritiahla situaciu, ze jej muz nechce ... a jej muz si pritiahol opacnu situaciu, ze ho zena otravuje ?

xnatalkax
19. feb 2025

@romino autorka si pritiahla situaciu sebca, a ma sa z toho poucit. Nastavit si hranice, sebalasku atd. A on si pritahol ju, ze jej to moze robit. Pretoze ak ma niekto nastavene pevne hranice a ma sa rad tak toto v zivote nemusi riesit.

retatka
19. feb 2025

Ďalší egoista ktorého pocity ženy nezaujímajú.U mňa by to bol dôvod na rozvod .Ale sú ženy ktoré budú radšej trpieť, šúchať nohami, len aby nejakého muža mali aj keď nefunkčného, aspoň že peniaze donesie .Aj v 70+ ľudia fungujú keď sa miluju , keď im ma sebe záleží.Tento tvoj ťa nemiluje, si mu ľahostajná a určite nielen v tejto oblasti .A dieťa by som s ním už vôbec neriešila .Su ženy, ktoré ,, donútili,, muža k dieťaťu a následne s ním mali nešťastný život alebo ich opustil.

rusalkablack
22. feb 2025

Ja ked som mala 40, tiez som sa zoznamila s chlapom, ktory nemohol mat deti. A tiez bohuzial, zo zaciatku sex 1x do mesiaca 5 minut, neskôr uz nič... Vyslovene sa mi vyhybal, spaval v obyvačke do rána / ja som bola nakoniec zlá, že som ho nezobudila/, alebo sa neokupal a prisiel taky smradlavy do postele / vedel, ze sa ho ani nedotknem/ Zial, pánboh im ubral nielen na plodnosti, ale aj na chuti. Ked naviac zacal chlastat prvu ligu, isiel letecky tam, odkial prisiel.