Problémy s manželom
Ja už neviem ako ďalej môj muž je debil v poslednom čase samá hádka a berie mi klúče od auta ako decku 😡a ja auto potrebujem do práce😭😭😭 odísť nemám kam a s malým dieťatom
Autorka, ešte vám ublíži, toto musíte s riešiť, buď silná, nenechaj svojmu dieťatku zničiť život.. ak sa ti aj vyhráža, treba zaziadat o predbežné opatrenie na súde, zakaz priblíženia, zaziadat o výživné a hneď aj o rozvod.. život je krátky na to, aby si ho zahodila s debilom, držím ti moc palce! Určite sa skontaktuj s nejakým centrom pre týrané ženy v tvojom okolí, pomôžu ti.. aspoň bezplatnou právnou pomocou..
To je debil...debil debilovič debilsky...
Prosim ta ak sa da , najdi tebe a malickrmu podnajom, a nemu nez odides nechaj na stole sirky z odkazom ze nech nez ten dom podpali aby sa v tom dome zamkol..
O debila menej.
To je debil...debil debilovič debilsky...
Prosim ta ak sa da , najdi tebe a malickrmu podnajom, a nemu nez odides nechaj na stole sirky z odkazom ze nech nez ten dom podpali aby sa v tom dome zamkol..
O debila menej.
@srbskalizzy 🥹presne toto napadlo aj mňa🫣
Autorka, ešte vám ublíži, toto musíte s riešiť, buď silná, nenechaj svojmu dieťatku zničiť život.. ak sa ti aj vyhráža, treba zaziadat o predbežné opatrenie na súde, zakaz priblíženia, zaziadat o výživné a hneď aj o rozvod.. život je krátky na to, aby si ho zahodila s debilom, držím ti moc palce! Určite sa skontaktuj s nejakým centrom pre týrané ženy v tvojom okolí, pomôžu ti.. aspoň bezplatnou právnou pomocou..
@rayla ďakujem budem to už riesiť nechcem aby malinký trpel a ani ja už nechcem už nevládzem
Vykonaj😅
Mne ked ex sa vyhrazal tym ze ak sa odstahujem sa obesi... si nasiel na stole lano z odkazom kde najde vhodny strom...
Vykonaj😅
Mne ked ex sa vyhrazal tym ze ak sa odstahujem sa obesi... si nasiel na stole lano z odkazom kde najde vhodny strom...
@srbskalizzy omg🤭 a ako si zvladla všetko sama bývanie a tak?
Vies co nemala som deti, dobru pracu z dobrym platom byt v Ba v dobrej lokalite, nasetrene a bez pritaze na nohe ktora nepracovala iba pila sa fakt zilo lahsie
Ale to uz je skoro 15rokov dozadu😅
Potom ma Ba a praca prestali bavit zrusila som byt dala vypoved a het preč 😅
Ale to uz je skoro 15rokov dozadu😅
Potom ma Ba a praca prestali bavit zrusila som byt dala vypoved a het preč 😅
@srbskalizzy wau obdivujem
Ale nie, vazne odid toto je obycajnr citove vydieranie. Ten kto si chce ublizit o tom nehovory.
Hovory o tom ten co chce aby ta emočne udrzal u seba lebo potom by si si ty davala za vynu ze keby ostanes nic sa nestane...ale ono sa fakt nic nestane.
Nájdi na nete najbližšie krízové centrum pre matky s deťmi a volaj, takisto aj linka dôvery sa dá volať. Nasmerujú ťa, treba sa zbaliť a odísť....toto je nebezpečné.
Tu máš kontakt, ak prežívaš domáce násilie : https://www.krizovalinkapomoci.sk/covid-19-a-do...
Tu máš kontakt, ak prežívaš domáce násilie : https://www.krizovalinkapomoci.sk/covid-19-a-do...
@mantilka ďakujem🥹
Vykonaj😅
@srbskalizzy kolegyňa podobne, muž sa vyhrážal že skočí z 10.p., tak len sucho zadrela, aby zavrel balkónové dvere za sebou, lebo prievan...
Nič si neurobil ďalších 25rokov
Na krízových linkách ti poradia, podľa všetkých tvojich podrobných možnosti. Práca, príjem , spoluvlastníctvo bytu/ domu.
Aj tu na koni nájdeš veľa rád, stačí postupne čítať , vybrať si podobné tvojim možnostiam aby si vedela aplikovať podľa potreby. Plánovať kroky, šetriť na tajnáša €, duplikat kľúčov, auto parkovať inde, postupne odnášať mimo sezónne veci alebo preveriť možnosti predaja domu, zverenie dieťaťa a výživné do času rozvodu, etc.
@srbskalizzy kolegyňa podobne, muž sa vyhrážal že skočí z 10.p., tak len sucho zadrela, aby zavrel balkónové dvere za sebou, lebo prievan...
Nič si neurobil ďalších 25rokov
@cacianka 😂😂ale, vieš čo takto sa na takých musí pretoze ako nahle ukazes ze vyhrazky funguju je to v prdeli, vie ze si stebou moze robit co ma na rozume

tak neviem ci toto sa utrasie...ak nie, asi sudne doriesit