icon

Problémy s manželom

28. apr 2025

Ja už neviem ako ďalej môj muž je debil v poslednom čase samá hádka a berie mi klúče od auta ako decku 😡a ja auto potrebujem do práce😭😭😭 odísť nemám kam a s malým dieťatom

Strana
z2
balerina2025
28. apr 2025

tak neviem ci toto sa utrasie...ak nie, asi sudne doriesit

rayla
29. apr 2025

Autorka, ešte vám ublíži, toto musíte s riešiť, buď silná, nenechaj svojmu dieťatku zničiť život.. ak sa ti aj vyhráža, treba zaziadat o predbežné opatrenie na súde, zakaz priblíženia, zaziadat o výživné a hneď aj o rozvod.. život je krátky na to, aby si ho zahodila s debilom, držím ti moc palce! Určite sa skontaktuj s nejakým centrom pre týrané ženy v tvojom okolí, pomôžu ti.. aspoň bezplatnou právnou pomocou..

srbskalizzy
29. apr 2025

To je debil...debil debilovič debilsky...
Prosim ta ak sa da , najdi tebe a malickrmu podnajom, a nemu nez odides nechaj na stole sirky z odkazom ze nech nez ten dom podpali aby sa v tom dome zamkol..
O debila menej.

autor
29. apr 2025
@srbskalizzy

To je debil...debil debilovič debilsky...
Prosim ta ak sa da , najdi tebe a malickrmu podnajom, a nemu nez odides nechaj na stole sirky z odkazom ze nech nez ten dom podpali aby sa v tom dome zamkol..
O debila menej.

@srbskalizzy 🥹presne toto napadlo aj mňa🫣

autor
29. apr 2025
@rayla

Autorka, ešte vám ublíži, toto musíte s riešiť, buď silná, nenechaj svojmu dieťatku zničiť život.. ak sa ti aj vyhráža, treba zaziadat o predbežné opatrenie na súde, zakaz priblíženia, zaziadat o výživné a hneď aj o rozvod.. život je krátky na to, aby si ho zahodila s debilom, držím ti moc palce! Určite sa skontaktuj s nejakým centrom pre týrané ženy v tvojom okolí, pomôžu ti.. aspoň bezplatnou právnou pomocou..

@rayla ďakujem budem to už riesiť nechcem aby malinký trpel a ani ja už nechcem už nevládzem

srbskalizzy
29. apr 2025

Vykonaj😅
Mne ked ex sa vyhrazal tym ze ak sa odstahujem sa obesi... si nasiel na stole lano z odkazom kde najde vhodny strom...

autor
29. apr 2025
@srbskalizzy

Vykonaj😅
Mne ked ex sa vyhrazal tym ze ak sa odstahujem sa obesi... si nasiel na stole lano z odkazom kde najde vhodny strom...

@srbskalizzy omg🤭 a ako si zvladla všetko sama bývanie a tak?

srbskalizzy
29. apr 2025

Vies co nemala som deti, dobru pracu z dobrym platom byt v Ba v dobrej lokalite, nasetrene a bez pritaze na nohe ktora nepracovala iba pila sa fakt zilo lahsie

srbskalizzy
29. apr 2025

Ale to uz je skoro 15rokov dozadu😅
Potom ma Ba a praca prestali bavit zrusila som byt dala vypoved a het preč 😅

autor
29. apr 2025
@srbskalizzy

Ale to uz je skoro 15rokov dozadu😅
Potom ma Ba a praca prestali bavit zrusila som byt dala vypoved a het preč 😅

@srbskalizzy wau obdivujem

milos81
29. apr 2025
@yelena159

Úprimne, nečudujem sa, že je na svete tak veľa žien, čo nenávidia mužov.

@yelena159 takže ty tvrdíš, že čo žena, to anjelik, heeej ? 🤦‍♂️

srbskalizzy
29. apr 2025

Ale nie, vazne odid toto je obycajnr citove vydieranie. Ten kto si chce ublizit o tom nehovory.
Hovory o tom ten co chce aby ta emočne udrzal u seba lebo potom by si si ty davala za vynu ze keby ostanes nic sa nestane...ale ono sa fakt nic nestane.

yelena159
29. apr 2025
@milos81

@yelena159 takže ty tvrdíš, že čo žena, to anjelik, heeej ? 🤦‍♂️

@milos81 Povedz mi kde som to napísala?

milos81
29. apr 2025

@autorka ak vo vzťahu nie je úcta, rešpekt, pokora, ale hlavne dôvera, na čo v ňom zostávať ? Robíš zle len sebe a tiež malému. Každodenné hádky nie sú dôkazom náklonnosti, ale skôr vysokého ega, ale kto vie, možno ho stále miluješ....

milos81
29. apr 2025
@yelena159

@milos81 Povedz mi kde som to napísala?

@yelena159 priamo nie, no písala si:

Včera o 14:57
"Úprimne, nečudujem sa, že je na svete tak veľa žien, čo nenávidia mužov."

Aj niektorí muži majú zlé skúsenosti s niektorými ženami... 😉

yelena159
29. apr 2025
@milos81

@yelena159 priamo nie, no písala si:

Včera o 14:57
"Úprimne, nečudujem sa, že je na svete tak veľa žien, čo nenávidia mužov."

Aj niektorí muži majú zlé skúsenosti s niektorými ženami... 😉

@milos81 Samozrejme že si nemyslím že čo žena to anjelik, no musíš uznať že muži sú na tom horšie.

mantilka
29. apr 2025

Nájdi na nete najbližšie krízové centrum pre matky s deťmi a volaj, takisto aj linka dôvery sa dá volať. Nasmerujú ťa, treba sa zbaliť a odísť....toto je nebezpečné.

mantilka
29. apr 2025

Tu máš kontakt, ak prežívaš domáce násilie : https://www.krizovalinkapomoci.sk/covid-19-a-do...

autor
29. apr 2025
@mantilka

Tu máš kontakt, ak prežívaš domáce násilie : https://www.krizovalinkapomoci.sk/covid-19-a-do...

@mantilka ďakujem🥹

cacianka
30. apr 2025
@srbskalizzy

Vykonaj😅

@srbskalizzy kolegyňa podobne, muž sa vyhrážal že skočí z 10.p., tak len sucho zadrela, aby zavrel balkónové dvere za sebou, lebo prievan...
Nič si neurobil ďalších 25rokov

cacianka
30. apr 2025

Na krízových linkách ti poradia, podľa všetkých tvojich podrobných možnosti. Práca, príjem , spoluvlastníctvo bytu/ domu.
Aj tu na koni nájdeš veľa rád, stačí postupne čítať , vybrať si podobné tvojim možnostiam aby si vedela aplikovať podľa potreby. Plánovať kroky, šetriť na tajnáša €, duplikat kľúčov, auto parkovať inde, postupne odnášať mimo sezónne veci alebo preveriť možnosti predaja domu, zverenie dieťaťa a výživné do času rozvodu, etc.

srbskalizzy
30. apr 2025
@cacianka

@srbskalizzy kolegyňa podobne, muž sa vyhrážal že skočí z 10.p., tak len sucho zadrela, aby zavrel balkónové dvere za sebou, lebo prievan...
Nič si neurobil ďalších 25rokov

@cacianka 😂😂ale, vieš čo takto sa na takých musí pretoze ako nahle ukazes ze vyhrazky funguju je to v prdeli, vie ze si stebou moze robit co ma na rozume

Strana
z2