icon

Problémy s manželom

28. apr 2025

Ja už neviem ako ďalej môj muž je debil v poslednom čase samá hádka a berie mi klúče od auta ako decku 😡a ja auto potrebujem do práce😭😭😭 odísť nemám kam a s malým dieťatom

Strana
z2
jovka
28. apr 2025

Ty vies co , ked je debil a eskaluje to , tak odísť alebo jeho poslat prec , ak je auto jeho , ozeliet kym si nejake nekupis .co ine ti poradit🤷🏼‍♀️

a_alexandra_a
28. apr 2025

Ženy, ja neviem kde vy na týchto debilov chodíte. To beriete poslednú zberbu čo zostala, alebo čo?

zuzubb007
28. apr 2025

Fúha to vážne nevieš čo, by mi len raz zobral muž kľúče od auta, ty kokos tiež má zaujíma či toto je už posledný odpad chlapov a kde sa to vlastne dá nájsť? lebo ja takých nepoznám, chodíš do roboty a nevieš kde máš odísť to je snáď vtip pracuješ, už by som bola pobalena

januska12323
28. apr 2025

Nemáš žiadnu rodinu? Aj keby ste sa s dieťaťom tlačili na jednej posteli bude to lepšie ako teror. Neľutuj sa a začni riešiť odchod.

denkabemommy
28. apr 2025
@a_alexandra_a

Ženy, ja neviem kde vy na týchto debilov chodíte. To beriete poslednú zberbu čo zostala, alebo čo?

@a_alexandra_a tiež mám pocit, že zo zúfalstva si vezmú prvé čo príde a potom to takto dopadne 🙈

katica06
28. apr 2025

Daj si spraviť náhradné kľúče

balerina2025
28. apr 2025

debilom sa stal teraz ci bol uz predtym ?

tulipanik12
28. apr 2025

A aký má vlastne dôvod na to, že ti berie kľúče od auta?

mk22
28. apr 2025

Nemáš rodičov, nikoho?
Debil musel byť, len zrejme si prehliadala a vieš čo Debil ostane debilom.
Vzatie kľúčov bude jeden z mnohá problémov.. Kedze píšeš o častých hádka h..

Začni žiť tak, aby si raz bola samostatna a nezávislá.
Pracujes, odkladaj.
A nesuloz a debilom!

yelena159
28. apr 2025

Úprimne, nečudujem sa, že je na svete tak veľa žien, čo nenávidia mužov.

earlgrey
28. apr 2025
@yelena159

@yelena159 aj ty ich nenávidíš?
Ja mužov milujem 😄 len si treba vybrať tých správnych 😁

enmery
28. apr 2025
@yelena159

@yelena159 A ešte koľko je mužov, ktorí nenávidia ženy😃

yelena159
Autor odpoveď zmazal
yelena159
28. apr 2025
@earlgrey

@yelena159 aj ty ich nenávidíš?
Ja mužov milujem 😄 len si treba vybrať tých správnych 😁

@earlgrey Nenazvala by som to nenávisť, no veľa z nich sú debili, to si povedzme narovinu. Našťastie, ja si môžem vybrať s ktorým pohlavím chcem byť. Niesom len na chlapov. 😉

yelena159
28. apr 2025
@enmery

@yelena159 A ešte koľko je mužov, ktorí nenávidia ženy😃

@enmery Áno, ale pre iné dôvody.

earlgrey
28. apr 2025
@yelena159

@earlgrey Nenazvala by som to nenávisť, no veľa z nich sú debili, to si povedzme narovinu. Našťastie, ja si môžem vybrať s ktorým pohlavím chcem byť. Niesom len na chlapov. 😉

@yelena159 Áno, nie, že veľa.. ale väčšina 😄 a kazdý má na výber...či je taký alebo onaký ... len netreba skočiť hneď na prvého muža, ktorému sa pri tebe postaví...alebo prvú ženu, ktorej pri tebe zvlhne 😁

enmery
28. apr 2025
@earlgrey

@yelena159 Áno, nie, že veľa.. ale väčšina 😄 a kazdý má na výber...či je taký alebo onaký ... len netreba skočiť hneď na prvého muža, ktorému sa pri tebe postaví...alebo prvú ženu, ktorej pri tebe zvlhne 😁

@earlgrey No lenže mnohí ľudia pichádzajú z toxického prostredia a proste iné nepoznajú....preto ten výber.

earlgrey
28. apr 2025
@enmery

@earlgrey No lenže mnohí ľudia pichádzajú z toxického prostredia a proste iné nepoznajú....preto ten výber.

@enmery Noo áno, vo väčšine prípadov je to asi tak ... ale tak potom muselo byť veľa veľa toxických rodín, keď tí ľudia sú takí ...

mantilka
28. apr 2025

Ale aký je dôvod ? Možno vyzerá chlap ako debil, ale ak má nevyzretu ženu ktorá behá kade-tade s kamarátkami alebo za inými mužmi, vtedy sa niet čo diviť....aj keď si dospelá a takto sa nejedná so žiadnym človekom.

sova7
28. apr 2025

No mas malé dieťa už si je tebou istý vie že odísť nemôžeš tak sa prejavil naplno. Zrejme ťa chce izolovať doma a kontrolovať. Nič moc situácia ak nemáš kam ísť len postupne si vyrobiť únikovú cestu. Alebo vydržať lenže bude horšie

sova7
28. apr 2025
@mantilka

Ale aký je dôvod ? Možno vyzerá chlap ako debil, ale ak má nevyzretu ženu ktorá behá kade-tade s kamarátkami alebo za inými mužmi, vtedy sa niet čo diviť....aj keď si dospelá a takto sa nejedná so žiadnym človekom.

@mantilka pise že autom chodí do práce

sasa1310
28. apr 2025

a odkiaľ si prišla, keď nemáš kam odísť? Však snáď ti vyplatí to, čo ste spolu nadobudli, či?

autor
28. apr 2025
@balerina2025

debilom sa stal teraz ci bol uz predtym ?

@balerina2025 už asi cca rok len sa to zhoršuje

autor
28. apr 2025
@tulipanik12

A aký má vlastne dôvod na to, že ti berie kľúče od auta?

@tulipanik12 tak to netuším

autor
28. apr 2025
@mk22

Nemáš rodičov, nikoho?
Debil musel byť, len zrejme si prehliadala a vieš čo Debil ostane debilom.
Vzatie kľúčov bude jeden z mnohá problémov.. Kedze píšeš o častých hádka h..

Začni žiť tak, aby si raz bola samostatna a nezávislá.
Pracujes, odkladaj.
A nesuloz a debilom!

@mk22 mám rodičov ale nie je tam pre nás miesto

autor
28. apr 2025
@mantilka

@mantilka nikam nechodím s práce do práce okolo maleho domacnost,obchod ale vsade kam idem sa chodím len "jeb..ť" ja som rada ze vecer zalahnem konecne do postele je to debil už je stym otravný

autor
28. apr 2025
@sova7

No mas malé dieťa už si je tebou istý vie že odísť nemôžeš tak sa prejavil naplno. Zrejme ťa chce izolovať doma a kontrolovať. Nič moc situácia ak nemáš kam ísť len postupne si vyrobiť únikovú cestu. Alebo vydržať lenže bude horšie

@sova7 veď toho sa obávam že to bude horšie a horšie pretože sa udialo toho už dosť co som tu ani nenapísala😮‍💨🫣😢

autor
28. apr 2025
@sasa1310

a odkiaľ si prišla, keď nemáš kam odísť? Však snáď ti vyplatí to, čo ste spolu nadobudli, či?

@sasa1310 nó nepoznáš ho on mňa vyháňa a ze radsej by dom podpálil

janickacrazy
28. apr 2025

Dom je spoločný?

autor
28. apr 2025
@janickacrazy

Dom je spoločný?

@janickacrazy ano je

Strana
z2