Problémy s manželom
Ja už neviem ako ďalej môj muž je debil v poslednom čase samá hádka a berie mi klúče od auta ako decku 😡a ja auto potrebujem do práce😭😭😭 odísť nemám kam a s malým dieťatom
Ženy, ja neviem kde vy na týchto debilov chodíte. To beriete poslednú zberbu čo zostala, alebo čo?
Fúha to vážne nevieš čo, by mi len raz zobral muž kľúče od auta, ty kokos tiež má zaujíma či toto je už posledný odpad chlapov a kde sa to vlastne dá nájsť? lebo ja takých nepoznám, chodíš do roboty a nevieš kde máš odísť to je snáď vtip pracuješ, už by som bola pobalena
Nemáš žiadnu rodinu? Aj keby ste sa s dieťaťom tlačili na jednej posteli bude to lepšie ako teror. Neľutuj sa a začni riešiť odchod.
Ženy, ja neviem kde vy na týchto debilov chodíte. To beriete poslednú zberbu čo zostala, alebo čo?
@a_alexandra_a tiež mám pocit, že zo zúfalstva si vezmú prvé čo príde a potom to takto dopadne 🙈
Daj si spraviť náhradné kľúče
debilom sa stal teraz ci bol uz predtym ?
A aký má vlastne dôvod na to, že ti berie kľúče od auta?
Nemáš rodičov, nikoho?
Debil musel byť, len zrejme si prehliadala a vieš čo Debil ostane debilom.
Vzatie kľúčov bude jeden z mnohá problémov.. Kedze píšeš o častých hádka h..
Začni žiť tak, aby si raz bola samostatna a nezávislá.
Pracujes, odkladaj.
A nesuloz a debilom!
Úprimne, nečudujem sa, že je na svete tak veľa žien, čo nenávidia mužov.
@earlgrey Nenazvala by som to nenávisť, no veľa z nich sú debili, to si povedzme narovinu. Našťastie, ja si môžem vybrať s ktorým pohlavím chcem byť. Niesom len na chlapov. 😉
@yelena159 Áno, nie, že veľa.. ale väčšina 😄 a kazdý má na výber...či je taký alebo onaký ... len netreba skočiť hneď na prvého muža, ktorému sa pri tebe postaví...alebo prvú ženu, ktorej pri tebe zvlhne 😁
@yelena159 Áno, nie, že veľa.. ale väčšina 😄 a kazdý má na výber...či je taký alebo onaký ... len netreba skočiť hneď na prvého muža, ktorému sa pri tebe postaví...alebo prvú ženu, ktorej pri tebe zvlhne 😁
@earlgrey No lenže mnohí ľudia pichádzajú z toxického prostredia a proste iné nepoznajú....preto ten výber.
Ale aký je dôvod ? Možno vyzerá chlap ako debil, ale ak má nevyzretu ženu ktorá behá kade-tade s kamarátkami alebo za inými mužmi, vtedy sa niet čo diviť....aj keď si dospelá a takto sa nejedná so žiadnym človekom.
No mas malé dieťa už si je tebou istý vie že odísť nemôžeš tak sa prejavil naplno. Zrejme ťa chce izolovať doma a kontrolovať. Nič moc situácia ak nemáš kam ísť len postupne si vyrobiť únikovú cestu. Alebo vydržať lenže bude horšie
a odkiaľ si prišla, keď nemáš kam odísť? Však snáď ti vyplatí to, čo ste spolu nadobudli, či?
debilom sa stal teraz ci bol uz predtym ?
@balerina2025 už asi cca rok len sa to zhoršuje
A aký má vlastne dôvod na to, že ti berie kľúče od auta?
@tulipanik12 tak to netuším
Nemáš rodičov, nikoho?
Debil musel byť, len zrejme si prehliadala a vieš čo Debil ostane debilom.
Vzatie kľúčov bude jeden z mnohá problémov.. Kedze píšeš o častých hádka h..
Začni žiť tak, aby si raz bola samostatna a nezávislá.
Pracujes, odkladaj.
A nesuloz a debilom!
@mk22 mám rodičov ale nie je tam pre nás miesto
Ale aký je dôvod ? Možno vyzerá chlap ako debil, ale ak má nevyzretu ženu ktorá behá kade-tade s kamarátkami alebo za inými mužmi, vtedy sa niet čo diviť....aj keď si dospelá a takto sa nejedná so žiadnym človekom.
@mantilka nikam nechodím s práce do práce okolo maleho domacnost,obchod ale vsade kam idem sa chodím len "jeb..ť" ja som rada ze vecer zalahnem konecne do postele je to debil už je stym otravný
No mas malé dieťa už si je tebou istý vie že odísť nemôžeš tak sa prejavil naplno. Zrejme ťa chce izolovať doma a kontrolovať. Nič moc situácia ak nemáš kam ísť len postupne si vyrobiť únikovú cestu. Alebo vydržať lenže bude horšie
@sova7 veď toho sa obávam že to bude horšie a horšie pretože sa udialo toho už dosť co som tu ani nenapísala😮💨🫣😢
a odkiaľ si prišla, keď nemáš kam odísť? Však snáď ti vyplatí to, čo ste spolu nadobudli, či?
@sasa1310 nó nepoznáš ho on mňa vyháňa a ze radsej by dom podpálil
Dom je spoločný?

Ty vies co , ked je debil a eskaluje to , tak odísť alebo jeho poslat prec , ak je auto jeho , ozeliet kym si nejake nekupis .co ine ti poradit🤷🏼♀️